Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 22:54
Prekrasna pjesma za laku noć,hvala draga, zaista je lijepo maštat a i sanjat  lijepe stvari u ovoj ne tako lijepoj svakodnevnicismile80
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 22:08
Olja hvala....jednom mi je već neko rekao da sam "posebna cvečka" .... pohvale fotografu ću prenjeti.

Sarajko samo ti "lagano" piši Wink.

E ovak već sat vremena biram pjesmu koju bih vam poklonila onak za dušu, i kako na tom našem Tv-u nema baš pretjerano ništa, gledam/slušam muzičke kanale na MAX-u . I onda sam čula....Pjesmu "THE MAN THAT I LOVE" ili po naški "Čovjek kojeg volim" je obradila Meri Cetinić tako da riječi imate na hrvatskom, a "ton" vam je u interpretaciji Kate Bush & Larry Adlera. Uživajte ja jesam u engleskoj verziji na Tv-u.

Jednom u život moj

Doći će on

Prepoznati ću ja

Njegov korak lak

I kad mi ruku da

Učinit' ću sve

Da ostane.

Promijenit će moj svijet

Njegov osmijeh blag

I znat' ću da je on

Taj, kog volim ja

I nijedno od nas

Ne treba reći

Ni jednu riječ.

Možda to će biti petak, možda srijeda

Ili neki drugi dan,

Al' znam, susresti ću njega

I ostvarit će se moj san.

Sagradit' ćemo dom

Samo za nas

Ti nikud nećeš poć

neću ni ja,

A dotad snivam tek

O čovjeku tom

Kog volim ja.

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 21:47
Ova je prepiska iznad mojih skromnih mogučnosti................
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 19:13
"I Have a Dream"
Cimi ne trebamo biti u istom loncu, ali glave na neki način bi mogli staviti skupa, nije Balkanski poluotok toliko ružan a ni loš, loši su pojedinci. Ja zbilja nisam ni sanjala da ću jednom za mojim stolom imati Slovence, Srbe i Hrvate (bilo je i lijevih i desnih) i da će svi govoriti svojim jezikom a opet se savršeno razumijeti. I na kraju su svi rekli da su se toliko dobro zabavili da to vrijedi ponoviti, tako da ove godine radim na tome...nadam se da ću i uspijeti Wink.

"I Have a Dream" je kod mene "I Have a Wish" (ja imam želju.....vele moji doma da sam inače vrlo skromna i čisto nezahtjevna cura i da onda dok nešto konačno poželim samo za sebe da se to onda mi mora ispuniti).

Anaida ako si slijedila upute onda uspijeh mora doći.

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 19:08
Potpuno se slazem sa mimar,
i isto tako razmisljam,
a njena misao da "ovde ima nesto vise od lepog cveca"
vrlo brzo sam osetila iako sam vrlo kratko na ovom forumu!
Tija, stvarno si posebna,kao i macak Mikica a ne smem zaboraviti ni
glavnog fotografa kojipravi neverovatne fotografije tvog vrta...
fotografije sve kao razglednice...smile79
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 12:56
I ovaj šatirani amarilis je jako,jako lijep, i ja sam nedavno kupila svoj privi amarilček pa nestrpljivo čekam kad će procvasti.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 12:55

Na neki način bi mogli za područje ovog dijela Balkana imati kao vodilju misao koju je izrekao Martin Luther King u jednom od najpoznatijih govora svih vremena: "I Have a Dream".

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 12:30
Tomice nemam ti što oprostiti (za ostatak društva; nas dvije djevojke smo to riješile pp-om, mislim da opet ne ispadnem ja "oštra", pa mi se post obriše ko neki dan Wink), ali buket primam.

Gt takvu ocjenu sam rijetko dobila u školi, zato hvala.
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 11:27
 Tija oprosti ti meni, znam da se ovo odnosi na Tebe i  Tvoju temu, ali toliko me ganulo da sam morala ovo napisati. Oprosti još jednom.
smile73

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 11:25
5+, amarilis mrak! A micu-macu si probudila i uznemirila , pazi vreba te!

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 11:04

Tomice Mimar je mislila na "Moj mali gradski vrt" (temu) , a ne na forum u globalu. Zato izvinjenje.

Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 10:59
Originalno poslano od člana mimar mimar napisao:

stvarno zelim da je od moje lukovice taj cvet Wink.
Veceras sam shvatila da sam upravo juce napunila tri godine od kako sam na CIF-u i povodom toga, zelim da bas u ovom vrtu ostavim  komentar, uz izvinjenje njegovim vlasnicima,mojim dragim prijateljima, sto to cinim na njihovom tlu.
Pre svega, zahvaljujuci forumu, ja sam bila njihov gost a otkricu vam i jednu malu tajnu . I sami znate da je posle svih desavanja koja su zadesila nase dve drzave bilo razlicitih misljenja i komentara kada sam rekla da krecem put Cakoveca, kod ljudi koje znam samo sa foruma, sto znaci, nikad videla, nikad cula do tada. Ako je to bilo hrabro ili ludo od mene, mislim da je isto toliko bilo hrabro od njih primiti u kucu apsolutne strance. Na pitanje zasto bas tamo, kada sam planirala prvo put i Rijeku, odgovor je, zato sto je na Tiju bilo toliko povike i kritike da sam pozelela da upoznam bas tu osobu i vidim kakva je.
Ljudi se mogu pretvarati ali se ipak negde odaju, onog trena kada sam videla osmeh na zeleznickoj stanici, znala sam da sam dosla kod prijatelja. Necu o detaljima, samo cu vam reci da su ti ljudi uradili nesto sto nikada necu zaboraviti i da sam shvatila da su granice izmisljene i politika bespotrebna kada je neko covek.
Duboko sam uverena da ce nase prijateljstvo opstati jos dugo, sa nestrpljenjem moja porodica i ja  ocekujemo to prolece kada cu pokusati da im uzvratim, barem delic onog gostoprimstva i paznje kojom su me obasipali.
Jos jednom, izvinjenje i njima i svima koji dolaze (javno i tajno Wink) u mali gradski vrt. Htela sam samo da kazem, da ovde ima nesto lepse i vrednije od samog cveca, od svega...
Čitam ovo već treći put, reakcija je kao kod tebe draga Tija i pitam se zbog čega se Mimar izvinjava, pa ovo bi trebalo staviti uz logo ovog foruma jer sam sigurna da su svi koji dolaze ovdje divni, predivni ljudi.

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 10:40
Bako hvala na svemu!

Ljubice moja tebe još čekam na kavi i onom roštilju, sjećaš se što si obećao?

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 09:02
Opet prekrasne slike, a sa Mimar se slažem do zadnjeg slova koje je napisala.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 09:01
Kumo Ovaj post je trebalo prespavati jer jučer navečer kad sam ga pročitala jednostavno nisam bila u stanju bilo što napisati. Dobro da nisam tastaturu "sredila" sa suzama.
Sad bih trebala napisati sve ono što sam ti rekla onaj vikend na mojoj terasi uz kavu.....ali ću napisati samo ovo.......kad sam se vozila onaj dan na željezničku stanicu jednostavno sam znala da idem po svoje prijatelje i da mi dolazi jedna prekrasna energična žena koja me osvojila onim 30 sekundnim "razgovorom". Isto tako znam da 20.4. sjedam u auto sa svojom familijom i odlazim prijateljici.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 08:50
smile227Kakve predivne slike.
Prava majstorska radionica! Cvijet u boji a maca u svojoj boji!Clap
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 08:44
Nonice, Fany, Sarajko, Mari, Triša i Antonija veliko hvala na svemu izrečenom!

Fany i Sarajko "gazdarica" još nije nikog pogledom oborila s nogu, još takvih moći nemam. Wink

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 08:33
slike su prelijepe, mikica je prava manekenka!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 22:27
Bravo majstori - petica za slikice
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 22:22
Mikica gleda kao da razumijeEmbarrassed
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.