misty-da poklanja i /ili mijenja |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 10> |
Korisnik | ||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Imam ga više nego što mi treba pa ću ti rado poslati. Jedan ti ne bi bio od koristi, oni su lijepi kad ih je više zajedno
![]() ![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Misty ja imam
buhača njevicu margaritele roza, žutu i bijelu pa ću ti poslati, nek malo još zgrije Iberis semervivum ima nekih 30 vrsta, pa je i njevica jedna od tih 30 vrsta. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Otok, ne znam, ja sam u jednoj od tema kad se raspravljalo o iberisima i njevicama shvatila da je njevica ono što ima Lantana, a da ja imam iberis, a da me smrcko opskrbila sa alisiumima, Možda sam pobrkala, ali meni je tako lakše razlikovati. Ma, ja i nazivi ...
Uglavnom ono što ja imam cvate početkom proljeća, a ono što ima Lantana i što zove njevica cvate krajem godine.
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Pa zar iberis sempervivens (trajnica) i njevica nije jedno te isto? |
||
![]() |
||
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
|
Ja bih rado jedan alium, ali nemam ništa sa tvog popisa :-(
|
||
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
imam od toga sta trazis jedino mozda koje sjeme dalije ako te zanima
![]() |
||
![]() |
||
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|
I ja tražim buhač?
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Misty - možeš križati bijeli buhač. Poslat ći ti iberis (trajnicu). Za njevicu ne znam da li opstaje na kontinentu, ali za njega znam.
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Tražim: 1. buhač -bijeli i žuti 2. margaritele (bilo koje)3. božur (paeonija)
4. maćuhice
5. dahlije (bilo koje boje)
6. nevice (njevice, snježnice)
Nudim sjeme:
1. cleome
2. alium
3. muškatna žalfija
4. sljez (razne boje)
5. turski karanfil
6. carsko oko
7. lupinos (roza, bijeli, ljubičasto-bijeli, roza-bijeli, ljubičasto-crveni)
|
||
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Ima li netko buhača?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
viš to nisam znala
![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
ima ga i kod nas ali na zapuštenim livadam i pokraj šume izvan grada, možda još ne cvate, nego tamo potkraj lipnja
(gospina trava, Ivanje zelje, kantarion) eto oprosti što sam se ubacila u raspravu ![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Kontesa,kantarion u Međimurju raste samoniklo,pa ne vidim razloga zašto nebi rastao u okolici Daruvara.Mislim da bi trebalo pitati starije ljude koji žive tamo,ja sam za kantarion čula od svoje svekrve prije 35 godina
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
misty, mislim da na kontinentalnim livadama nećeš naći kantarion kao samoniklu biljku
![]() ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Neznam gdje ti živiš,ali još je malo prerano za kantarion,pričekaj da ovo sunce dobro ugrije zemlju,kantarion cvate u ljeti
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |