Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 78> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasna pjesma za laku noć,hvala draga, zaista je lijepo maštat a i sanjat lijepe stvari u ovoj ne tako lijepoj svakodnevnici
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Olja hvala....jednom mi je već neko rekao da sam "posebna cvečka" .... pohvale fotografu ću prenjeti.
Sarajko samo ti "lagano" piši
![]() E ovak već sat vremena biram pjesmu koju bih vam poklonila onak za dušu, i kako na tom našem Tv-u nema baš pretjerano ništa, gledam/slušam muzičke kanale na MAX-u . I onda sam čula....Pjesmu "THE MAN THAT I LOVE" ili po naški "Čovjek kojeg volim" je obradila Meri Cetinić tako da riječi imate na hrvatskom, a "ton" vam je u interpretaciji Kate Bush & Larry Adlera. Uživajte ja jesam u engleskoj verziji na Tv-u.
Jednom u život moj Doći će on Prepoznati ću ja Njegov korak lak I kad mi ruku da Učinit' ću sve Da ostane.
Promijenit će moj svijet Njegov osmijeh blag I znat' ću da je on Taj, kog volim ja I nijedno od nas Ne treba reći Ni jednu riječ.
Možda to će biti petak, možda srijeda Ili neki drugi dan, Al' znam, susresti ću njega I ostvarit će se moj san.
Sagradit' ćemo dom Samo za nas Ti nikud nećeš poć neću ni ja, A dotad snivam tek O čovjeku tom Kog volim ja. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ova je prepiska iznad mojih skromnih mogučnosti................
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
"I Have a Dream"
Cimi ne trebamo biti u istom loncu, ali glave na neki način bi mogli staviti skupa, nije Balkanski poluotok toliko ružan a ni loš, loši su pojedinci. Ja zbilja nisam ni sanjala da ću jednom za mojim stolom imati Slovence, Srbe i Hrvate (bilo je i lijevih i desnih) i da će svi govoriti svojim jezikom a opet se savršeno razumijeti. I na kraju su svi rekli da su se toliko dobro zabavili da to vrijedi ponoviti, tako da ove godine radim na tome...nadam se da ću i uspijeti
![]() "I Have a Dream" je kod mene "I Have a Wish" (ja imam želju.....vele moji doma da sam inače vrlo skromna i čisto nezahtjevna cura i da onda dok nešto konačno poželim samo za sebe da se to onda mi mora ispuniti).
Anaida ako si slijedila upute onda uspijeh mora doći.
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Potpuno se slazem sa mimar,
i isto tako razmisljam, a njena misao da "ovde ima nesto vise od lepog cveca" vrlo brzo sam osetila iako sam vrlo kratko na ovom forumu! Tija, stvarno si posebna,kao i macak Mikica a ne smem zaboraviti ni glavnog fotografa kojipravi neverovatne fotografije tvog vrta... fotografije sve kao razglednice... ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ovaj šatirani amarilis je jako,jako lijep, i ja sam nedavno kupila svoj privi amarilček pa nestrpljivo čekam kad će procvasti.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Na neki način bi mogli za područje ovog dijela Balkana imati kao vodilju misao koju je izrekao Martin Luther King u jednom od najpoznatijih govora svih vremena: "I Have a Dream". |
|
![]() |
|
Tomice nemam ti što oprostiti (za ostatak društva; nas dvije djevojke smo to riješile pp-om, mislim da opet ne ispadnem ja "oštra", pa mi se post obriše ko neki dan
![]() Gt takvu ocjenu sam rijetko dobila u školi, zato hvala.
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Tija oprosti ti meni, znam da se ovo odnosi na Tebe i Tvoju temu, ali toliko me ganulo da sam morala ovo napisati. Oprosti još jednom.
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
5+, amarilis mrak! A micu-macu si probudila i uznemirila , pazi vreba te!
|
|
![]() |
|
Tomice Mimar je mislila na "Moj mali gradski vrt" (temu) , a ne na forum u globalu. Zato izvinjenje. |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Čitam ovo već treći put, reakcija je kao kod tebe draga Tija i pitam se zbog čega se Mimar izvinjava, pa ovo bi trebalo staviti uz logo ovog foruma jer sam sigurna da su svi koji dolaze ovdje divni, predivni ljudi.
|
|
![]() |
|
Bako hvala na svemu!
Ljubice moja tebe još čekam na kavi i onom roštilju, sjećaš se što si obećao?
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opet prekrasne slike, a sa Mimar se slažem do zadnjeg slova koje je napisala.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Kumo Ovaj post je trebalo prespavati jer jučer navečer kad sam ga pročitala jednostavno nisam bila u stanju bilo što napisati. Dobro da nisam tastaturu "sredila" sa suzama.
Sad bih trebala napisati sve ono što sam ti rekla onaj vikend na mojoj terasi uz kavu.....ali ću napisati samo ovo.......kad sam se vozila onaj dan na željezničku stanicu jednostavno sam znala da idem po svoje prijatelje i da mi dolazi jedna prekrasna energična žena koja me osvojila onim 30 sekundnim "razgovorom". Isto tako znam da 20.4. sjedam u auto sa svojom familijom i odlazim prijateljici.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Prava majstorska radionica! Cvijet u boji a maca u svojoj boji!
![]() |
|
![]() |
|
Nonice, Fany, Sarajko, Mari, Triša i Antonija veliko hvala na svemu izrečenom!
Fany i Sarajko "gazdarica" još nije nikog pogledom oborila s nogu, još takvih moći nemam.
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
slike su prelijepe, mikica je prava manekenka!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo majstori - petica za slikice
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Mikica gleda kao da razumije
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |