tanjica - nudi, traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Korisnik | |
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znaš kaj sad sam i ja u šoku, ne mogu slike nigdje naći
![]() ![]() ![]() ako imaš facebook profil traži me prijateljstvo tamo znam da slike postoje
![]() ![]() ![]() tatjana mohenski tadžić
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
nemam ti ja facebook ..al možeš mi poslat na mail ak imaš koju onak tebi najljepšu
![]() mail ti je u pm-u ![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
ajde pošaljem ti na e-mail sličice, sad sam shvatila
|
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
E i još bi molila neku sadnicu/reznicu il kaj se već ima
![]() bilo kakvog clematisa (samo ne ljubičastog) solanum jasminoides i sjeme okrugle žute mahune ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Imam sadnicu pelima sad je pod snijegom,ako preživi mogu ti je poslat.Ako imaš još koju sadnicu Vince bila bi sretna.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |