Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 176177178179180 245> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imaš pravo, tako nam cijelu godinu uvijek nešto cvjeta - negdje....i to stvarno čovjeka veseli.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Neka si malo bila u vrtu po suncu! još je zima ali kada zasija sunce, zaboravimo to
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Halo naša forumska dobra vilo, počela si grabljati, rezuckati, opet širiš dobre vibracije iz svojega vrtića!!! Želim ti ugodan sunčan dančić, pa uživaj, sve pričice danas cvrkuću za tebe!!!! A u kakvom je stanju moj kukurjek, čini mi se bi trebao uživati u tvom osmjehu kad otkriješ nabubrene pupoljčiće, kod mene su tako bucasti!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jesi li još šta pronašla ispod lišća? Što je još izvirilo?
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Sviđa mi se kako te oslovila Free, moram zapamtiti - forumska dobra vila..
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Zaigrali i tvoji prsti po vrtu,osjetili miris proljeća
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Najprije vam svima hvala - na posjeti i riječima koje su uvijek blage i drage!! Kod nas je zahladilo jučer, pa smo MM i ja na brzinu orezali voćke i ušli u kuću grijati se. Malo sam prošetala kroz svoj cvjetnjak-vrtić, sve još spava. Čak je i kukurjek ostao sanjati, nije u tjedan dana ništa narastao.. Ovih me dana zaokuplja želja da mi MM napravi mali povrtnjak - onako, nekoliko "kišti" za uzgoj povrća. Ogradio bi ih betonskim rubnicima, unutra bih stavila kvalitetnu zemlju i počela povrtlarsku avanturu.. Imam neke ideje, pa ćemo vidjeti hoćemo li se i u to upustiti. Isto tako naprijed u mom "otočnom" vrtu moram još proširiti jedan poluotok, tako da ga sasvim spojim s susjednim poluotokom i otokom, uz ogradu. I treći red kamenjara s lavandama je u planu - i to je sve! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vau, koliko planova! Vjerujem da ćete sve uspješno ostvariti a mi ćemo se imati čemu diviti!
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
U iščekivanju.. I cvijeta i proljeća.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
To je sve,pa ti imaš planova za cijeli forum,jel i kod tebe palo nešto bijelo
![]() Ja ti pišem,a ti stavljaš slikice,planova koliko voliš
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svi zeljno iscekujemo proljece
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
lavanda ti je prekrasna! moje grančice još puštaju žile, sadnja prvih grmića u proljeće!
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Stvarno si puna planova, svaka čast, držim fige da ti se svi ostvare.
Sretno ti Valentinovo ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Free je bas pogodila pravo ime za tebe
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 176177178179180 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |