Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 18:20
Ej Free gdje si,zar ni jedna visibaba nije procvala u tvom vrtuWink,daj malo slikni mila moja!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2011 u 15:52
poslikaj malo Thumbs%20Up
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2011 u 16:13

Mile moje, bit će slikica, samo da se mi malo mm oporavi!!!!  Nakon dvotjednog radnog obilaska, nakon povratka, prvo se moje željice ostvaruju a onda dolaze vaše na red!!

Hvala na nestrpljivosti,  slikica će biti, samo da posadimsmile160 biljčice koje su stigle kamionom, a to će malo duže potrajati jer ih ni izbrojati ne mogu a kamoli posaditi brzo!!!  A sa svakom moram barem malo popričati!!Wink do izlaska u javnost, ajde samo jedan novi listič od svake da vidim!  

smile78od Free
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2011 u 17:32
Draga moja, ja nenadano i sasvim neočekivano dobila kliviju koju si poslala i baš sam joj se razveselila, sve sam kibicirala dali će biti moja i jejeje sad je kod mene posađena.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2011 u 17:53
Triša, baš mi je drago da je došla u tvoje ruke!!!!!smile79

Ovaj smailić je došao posve iznenada, neplanirano, a vidim sada i tvoj je bio takav, šta ćeš, telepatija!!

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 11:40
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Uploaded with ImageShack.us

Zamiokulkas, star nekih 7-8 godina, prošle godine imao 3 cvijeta a za ovu godinu brojimo-ovo je prva cvatnja, a visine je nečete vjerovati - meni do brade!!!!

Lijep pozdrav i po prvi puta u tvom vrtu!
Pa zar i Zamiokulkas cvjeta???????????? Kakav je bio cvijet? Imaš li slikice?
Ti sigurno imaš novaca (kažu kome on raste da ima novaca u kućiWink)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 12:10
Mačak, moj zamio cvate, cvao je i prošle godine u 8 mjesecu i to dva cvijeta i predprošle, ove godine procvao u siječnju samo jednim cvijetićem!!!!  Slikice moram naći, pa ću ih staviti, obečajem!!!!  A ovo za novac, moj novčanik ima jednom mjesečno nešto malo, i ostatak mjeseca suh, ne spavam na parama ali ako ti tako veliš da bi se trebalo imati novaca pa valjda će onda jednog dana i biti tako!!!  Rasadit ću i zapelcat, pa ima da je kuća puna zamia-valjda će onda biti i para!!Thumbs%20Up

Iako mi je to prvi glas, ali za novac, tj da biljka nosi novac u kuću sam čula LOLsamo za pachiru-money three!!!  A nju ti nemam pa nema ni....... ali ima ostalog, što ionako ima veću vrijednost!!Wink

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 12:16
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Ja spremila ovo a ti imaš i neznaš kako se zove Smile

Kakp svima nudim na kavici i šire  tako će doći i do tebe iako nisi pitala Wink, gotovo, spakirano...

To je :

Aglaonema modestum 

Dakle, koju ti kolekciju imaš i koji prekrasan vrt, okućnicu! Sve je tako skladno i sa ukusom!

Vidi se da si puno, puno truda uložila i baš ti zavidim na na tom umjećuWink

Miro K, vrag mi neda mirasmile219 

Ova moja biljka nema stabljiku kao tvoja, možda jesu u rodu ali nisu iste, od tvoje poslane, uspoređujem ih, listovi jesu skoro pa isti ali moja tjera listove iz zemlje,i ima rizom iz kojeg raste, a tvoja vjerojatno ima korjen, listovi su dugi do metra, a tvoja ima stabljiku iz koje tjera listove!!!  Ja bih voljela znalce da usporede te dvije biljke!!!!

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 08:46
Free, na fotografiji MireK je Spatifilum, Angloanema ima drugačiji list i neugledan cvet. Mislim da imamo temu na sobnom, lisnom bilju.
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 13:13
smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 13:54
A da ti nama daruješ neke nove slikice, Free?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 17:59
Originalno poslano od člana mimar mimar napisao:

Free, na fotografiji MireK je Spatifilum, Angloanema ima drugačiji list i neugledan cvet. Mislim da imamo temu na sobnom, lisnom bilju.

mimar ovo je slika od Free pa sam ja mislila da je to isto što i moja  Angloanema . Spatifilum mi ima drugačije lišće i imam ga.
Opet od Free ovako veliki mi se ne čini da je spatifilum ili ona to najbolje zna?
Ovo je moja Angloanema i to sam joj poslal:

A ovo je slika od Free ( mislila da je isto)

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 00:27
uzela sam si vremena i pregledavala vrtove u kojima nisam bas bila cesto....
isuse koliko ti cvijeca imassmile94
kao da sam usla u rasadnik...
vrt vani je super....
pa uhu,huhu stranica unazad vidim panoramsku sliku sobnog biljasmile39
pa slonovo uho...  sad necu mirno spavatiLOL
sve ti je krasno,bravo
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 08:10
smile40
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 22:14
A što si se ušutila? Gdje su sve slike posađenog i noviteti proljeća u tvom vrtu? Zar ništa nije počelo pupati, cvjetati.. viriti iz zemlje?Smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 22:34
halo samo da se javim da sam se prošetala "koračajuči unazad" da vidim kaj sam propustila LOL 
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 07:55

Hvala vama koji dođete i ostavite trag: bili smo tu, ali hvala i onima koji ne ostave trag, i ja u zadnje vrijeme odem u nečiji vrtić i ne ostavim trag, nekako se bojim, pa malo pasem oči i odem u drugi vrtić!!! Pa opet tako i samo šetam u krug!!! Vjerujem da takvih šetaća ima i kod mene!!!

Uglavnom, tu sam, mislim na vas, šetam vašim vrtićima!!

A Miro, nisam ti ušutila, znaš da ja nemogu šutit i da hoću, a trebala bi ponekad!  A tvoje biljke se nemože samo tako poslikat i stavit, prvo trebam tjedan dana da poslikam- koliko je raštrkano posađeno. pa tjedan da prebacim sa fotića u album pa vjerojatno još toliko da stigne na ove stranice, ali zato kada krene....smile226mislim da će se vam isplatiti čekanje!  Uostalom, i jučer sam kod šogora na kamionu pronašla još jedan snop mladica, tako da još uvijek sadim, a uostalom ti si mi poslala bilja kao da ću sadnicama zasaditi cijeli Čakovec!!!!

A kod mene, osim kaj sam propupala ja sama, još da se rascvatem-a i to će uskoro, cvatu samo visibabe, kukurjek je nabucao, još malo i on će dići pogled u nebo, samo da se ovi mrazevi ujutro smire, i danas je opet bilo grozno, uostalom kao i zadnjih 10 dana, mraz-mraz-mraz!!

Maslačak, imam još par komada slonovih uheka, pa nemoj patiti-jedan ti rezerviram, od srca!!!!

Eto curice, ovo je bilo samo brzinsko javljanje, da mislite da me nema, sada jurim dalje, a poslijepodne, možda, kapne koja slikica!!!!!

Volim vas sve, smile79

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 08:01
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 10:27
ima,ima free...
uslikaj ti nama koju slicicu
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 12:10
Od viška glava ne boli...LOLLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.