Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 251> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ej Free gdje si,zar ni jedna visibaba nije procvala u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
poslikaj malo
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mile moje, bit će slikica, samo da se mi malo mm oporavi!!!! Nakon dvotjednog radnog obilaska, nakon povratka, prvo se moje željice ostvaruju a onda dolaze vaše na red!! Hvala na nestrpljivosti, slikica će biti, samo da posadim ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja, ja nenadano i sasvim neočekivano dobila kliviju koju si poslala i baš sam joj se razveselila, sve sam kibicirala dali će biti moja i jejeje sad je kod mene posađena.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Triša, baš mi je drago da je došla u tvoje ruke!!!!!
![]() Ovaj smailić je došao posve iznenada, neplanirano, a vidim sada i tvoj je bio takav, šta ćeš, telepatija!! |
|
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Lijep pozdrav i po prvi puta u tvom vrtu! Pa zar i Zamiokulkas cvjeta???????????? Kakav je bio cvijet? Imaš li slikice? Ti sigurno imaš novaca (kažu kome on raste da ima novaca u kući ![]() |
|
![]() |
|
Mačak, moj zamio cvate, cvao je i prošle godine u 8 mjesecu i to dva cvijeta i predprošle, ove godine procvao u siječnju samo jednim cvijetićem!!!! Slikice moram naći, pa ću ih staviti, obečajem!!!! A ovo za novac, moj novčanik ima jednom mjesečno nešto malo, i ostatak mjeseca suh, ne spavam na parama ali ako ti tako veliš da bi se trebalo imati novaca pa valjda će onda jednog dana i biti tako!!! Rasadit ću i zapelcat, pa ima da je kuća puna zamia-valjda će onda biti i para!!
![]() Iako mi je to prvi glas, ali za novac, tj da biljka nosi novac u kuću sam čula ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Miro K, vrag mi neda mira ![]() Ova moja biljka nema stabljiku kao tvoja, možda jesu u rodu ali nisu iste, od tvoje poslane, uspoređujem ih, listovi jesu skoro pa isti ali moja tjera listove iz zemlje,i ima rizom iz kojeg raste, a tvoja vjerojatno ima korjen, listovi su dugi do metra, a tvoja ima stabljiku iz koje tjera listove!!! Ja bih voljela znalce da usporede te dvije biljke!!!! |
|
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Free, na fotografiji MireK je Spatifilum, Angloanema ima drugačiji list i neugledan cvet. Mislim da imamo temu na sobnom, lisnom bilju.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A da ti nama daruješ neke nove slikice, Free?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
mimar ovo je slika od Free pa sam ja mislila da je to isto što i moja Angloanema . Spatifilum mi ima drugačije lišće i imam ga.
Opet od Free ovako veliki mi se ne čini da je spatifilum ili ona to najbolje zna?
Ovo je moja Angloanema i to sam joj poslal:
A ovo je slika od Free ( mislila da je isto)
Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
uzela sam si vremena i pregledavala vrtove u kojima nisam bas bila cesto....
isuse koliko ti cvijeca imas ![]() kao da sam usla u rasadnik... vrt vani je super.... pa uhu,huhu stranica unazad vidim panoramsku sliku sobnog bilja ![]() pa slonovo uho... sad necu mirno spavati ![]() sve ti je krasno,bravo |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
A što si se ušutila? Gdje su sve slike posađenog i noviteti proljeća u tvom vrtu? Zar ništa nije počelo pupati, cvjetati.. viriti iz zemlje?
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
halo samo da se javim da sam se prošetala "koračajuči unazad" da vidim kaj sam propustila
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vama koji dođete i ostavite trag: bili smo tu, ali hvala i onima koji ne ostave trag, i ja u zadnje vrijeme odem u nečiji vrtić i ne ostavim trag, nekako se bojim, pa malo pasem oči i odem u drugi vrtić!!! Pa opet tako i samo šetam u krug!!! Vjerujem da takvih šetaća ima i kod mene!!! Uglavnom, tu sam, mislim na vas, šetam vašim vrtićima!! A Miro, nisam ti ušutila, znaš da ja nemogu šutit i da hoću, a trebala bi ponekad! A tvoje biljke se nemože samo tako poslikat i stavit, prvo trebam tjedan dana da poslikam- koliko je raštrkano posađeno. pa tjedan da prebacim sa fotića u album pa vjerojatno još toliko da stigne na ove stranice, ali zato kada krene.... ![]() A kod mene, osim kaj sam propupala ja sama, još da se rascvatem-a i to će uskoro, cvatu samo visibabe, kukurjek je nabucao, još malo i on će dići pogled u nebo, samo da se ovi mrazevi ujutro smire, i danas je opet bilo grozno, uostalom kao i zadnjih 10 dana, mraz-mraz-mraz!! Maslačak, imam još par komada slonovih uheka, pa nemoj patiti-jedan ti rezerviram, od srca!!!! Eto curice, ovo je bilo samo brzinsko javljanje, da mislite da me nema, sada jurim dalje, a poslijepodne, možda, kapne koja slikica!!!!! Volim vas sve, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ima,ima free...
uslikaj ti nama koju slicicu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Od viška glava ne boli...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |