"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 37> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bAŠ LEPI MUJCEKI!!!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
drage moje, sve koje ste se pitale gdje sam i komentirale moj vrtek- ovdje sam. vjerno sam pratila vaše cveteke i vrteke, ali nisam komentirala. počela sam raditi nakon dugog bolovanja i polako punim baterije za proljetno uređivanje cveteka. nažalost sada sve miruje i izgleda jadno. jedino su me u ove hladne zimske dane razveselili lantana i božićni kaktus svojim cvijetom. slike neću stavljati da se ne ponavljam. miceki i psina su također super. pas je stariji i sijed a miceki su narasli i udebljali se.
svima od srca šaljem ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
A tu si ti, samo nam se malo skrivaš!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
evo malo sam setkarala tvojim vrtom i gledale slikice u nazad...pravo carstvo..jedva cekam kad krenu nove slikice
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
neka si ti zdravo i počela raditi biće slikica ,mi ćemo čekat
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
drage moje maslačkice i sarajko, lijepo vas je vidjeti kod mene u posjeti iako se trenutno ništa ne događa.
![]() |
|
![]() |
|
malo noviteta za proljeće:
lantane, buga(preživjele) u društvu s gerberom i ciklamom ![]() ![]() ![]() ![]() božićni kaktus |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nek si se nama i ti "probudila" iz zimskog sna.. Lijepo je vidjeti nove slikice!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prekrasni noviteti
![]() |
|
![]() |
|
srage moje Anaido i Gio, hvala na posjeti. s vama sam stalno.
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
vesele boje u pripremi za sijanje,a i u posudicama,prave proljetne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Obožavam šafraniće, a kad sve ono što si spremila za sijanje procvjeta, gdje će ti biti kraj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
drage moje Miro i Trišo, obradovale ste me komplimentima. toplo se nadam da će sve procvijetati pa ćete i vi sa mnom uživati u mom cvijetnom šarenilu i đumbuseku.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ooo,pa ima toga šarenog i kod tebe.
Polako, ti se oporavljaj, proljeće kucka na vrata. Bit će opet Zagorje šarene!
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
s bzirom da se bliži proljeće, te sve duži i topliji dani, polako sam krenula u nabavku cveteka i raznoraznog pribora za cvijeće.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lupinus i sedum
![]() |
|
![]() |
|
i za kraj moji dlakavci-asistenti
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |