Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Anastazija!
Severina, Dalmatinka
Ja sam bila tvoja mala
samo sam za te cvala i sad kad sam procvitala zbog tebe sam zaplakala Ti si sad ruza moja al' ja nisam ljubav tvoja previse sam virovala lipoj rici od mornara Dalmatinka, Dalmatinka tri ljubavi svoje ima prva mi je Gospe moja druga mi je ljubav tvoja a treca je bila boja Ti si moja zvizda sjajna ti si moja prva tajna sicas li se naseg zala di sam tebi zakantala http://www.youtube.com/watch?v=22-7n903OLQ sretan rođendan Hajduku i svim navijačima Hajduka!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Novopečeni guru, čestitam
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hvala i nema na čemu.......ja sam samo objavila početak proljeća kod mene iako je bilo i snijega danas.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tija, čestitke na tituli, ali zbilja si mi draža kao neukročena biljčica!!!! A ova tvoja vrtlarska riječ, prekrasno, vrijedno divljenja!!!! Hvala na prekrasnim sličicama dugoočekivanih vjesnika proljeća iz tvog vrta!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Hvala na svim mogućim i nemogućim čestitkama
![]() Ja sam i dalje Neukroćena biljčica ......
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Cestitke
![]() ...a sto se tice fotografije,majstor je majstor ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Čestitam,cvijetni guru
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Čestitke draga Tija! I ja, upravo sa 1000 postova postala "odrastao grm"
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Čestitke guru-u, fotografu sve 5, slike su prava umjetnost, a vjesnici proljeća podižu raspoloženje!
|
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Pozdrav crvenom kaputiću
![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Unrestrained forever!
|
![]() |
|
Hvala, Hvala!!!
Mali kaktus ja se nedam ukrotiti samo tako.
Meni se sve zvijezde moraju poklopiti da stavim fotke gore
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
bravo za cvjetnog gurua
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
No konačno si stavila slikicu,znači dogodine mogu očekivati da i kod mene nešto tako lijepo procvate u vrtu.
![]() Ej,cvjetni guru,aj sad kad si promovirana u gurua moraš i ti učiti druge,a da budeš neukročena,i to ti dobro stoji.
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam već mislila da jedino kod mene ništ ne cvate, svi se nešto hvale a ja ništ.
Danas kad postajem Guru dajem časnu vrtlarsku riječ da ću marljivo učiti i raditi te poštovati pametnije na ovom forumu I biti dobar član koji poštuje pravila. Da ću voljet sve narode i narodnosti na ovom forumu.
.....ali i dalje sam neukroćena biljčica
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
A, joj Tija, a ja još čekam naznake proljeća.
Lijepo je vidjeti prve znakove buđenja!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Konačno su procvali i konačno su uslikani! Počelo je to dugo iščekivano proljeće i kod mene u vrteku.
![]() ![]() ![]() ![]() ....zbilja već je bilo vrijeme da se zima polako ode, a da dođe to moje proljeće.....
|
|
![]() |
|
Crveni kaputić se zahvaljuje
![]() Svi su tak nekako "čudno" raspoloženi i onda me još ubije ova stvar s radia Parni valjak, Trebaš mi
Mogla si i bolje proći Ima tako nekih dana Oprosti što ponekad ne biram riječi Pitaš dal će naša ljubav trajati Ja, ja, pomalo sam umoran |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sad sam i ja tražila i uspješno našla crveni kaputić!
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |