Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 10:24
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

posudica za kolačiće bez kolača ali sa budućom cvijetnom poslasticom, baš se veselim

Baš da niknu na vreme  Wink i kad budu za rasađivanje nudim se da pripomognem LOL. Znaš da su poslastice moja slabost Embarrassed.
Srećom da kod mene u gradu nema vrtnih centara inače bi svaki dan ostajali ne bez mesa nego bez ručka Big%20smile
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 10:12
Mali Kaktuse reci doma da imaju u Kauflandu jeftino meso i onda krenete pa onda veliš kad ste već u tome kvartu pa hajdmo u Merkur i .......

Triša super si to nazvala "klub Gurua" !

Fany sad ih imam pet i nadam se da ću ih jednom sve usuglasiti da cvijetaju u približno isto vrijeme....uglavnom za kvalitetne savjete se zna koga mogu pitati Wink
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 07:47
Tija,hvala,moram naći neki razlog da odem takoWink
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 21:54
prelijep amarilis si nabavila tija moji su prošle godine ranije cvjetali ali su se nešto ove  godine uspavalismile49
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 21:45

Tija super amarilis, ah da dobro došla u "klub gurua"

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 21:37
Mali Kaktuse u Merkuru u Čk-u. Kako su zatvorili onaj veliki u Vž-u tako su sve one biljke dovezli k nama pa je Merkur prepun raznoraznog cvijeća. Orhideja ko u priči, ali ja sam željela ovog ljepotana i sad je moj.

Nonić stavite na identifikaciju Wink pa da riješimo enigmu

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 20:37
bravo za ulov i ja nesto danas ulovila ali na pijaci aubrietu roza i nesto sto neznam sto je Wink
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 20:18
Ej curo,a u kojem vrtnom centru si bila,ulov ti je fantastičanClap
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 20:16
Popodne prošlo radno iako je vani ljigavo da ljigavije ne može biti. Išla sam po zemlju za orhideje jer moje sirote ljepotice bile su već u neprimjerenim uvijetima, došla doma i presadila ih. Onda i posijala Ixia chinensis (Belamcanda chinensis) tako da nije prošao dan pred Tv-om. U vrtnom centru cvijeća ko u priči pa sam si htjela kupiti i ovo i ovo, svašta nešto da bih na kraju izašla van s ovim

ima dvije cvjetne stapke, lukovica je Velika, krasna i zdrava prije svega.

posudica za kolačiće bez kolača ali sa budućom cvijetnom poslasticom, baš se veselim

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 13:26
Hvala na pomoći i to vrlo brzoj.....znači imam zanimaciju za popodne.
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 12:30
Možeš da posiješ semenke, nicanje će biti u martu ili početkom aprila, a cvetiće očekuj u jesen ili naredne godine.
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 10:18
Originalno poslano od člana voki voki napisao:

Ixia chinensis (Belamcanda chinensis)- seme posij krajem zime, od setve do nicanja prođe 1-2 meseca tako da ne brineš što ne niče brzo, a mlade biljke cvetaju u jesen iste godine.

Voki pomagaj!!
Da li da sijem ili još nije vrijeme???
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 10:44
Hvala svima......

...... dan mi je počeo ludo i šašavo, a onda me totalno raznježio jedan prekrasan pp i odmah je sve ljepše......
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 06:35
Time is something you can never get back..
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 23:19
smile94
I imam sve u zivotu, sto se kupiti moze, jedino ti nisi tu, ali te cuvam ispod koze! smile73
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 23:06
Tija ovo je sve skupa jednostavno  smile141
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 21:56
Sutra je Valentinovo - Dan zaljubljenih. Meni su svi dani u godini Dan zaljubljenih jer zaljubljena sam svih 365 dana u godini i zapravo mi ne treba ovaj "praznik" da me na to podsjeti, a i ne trebaju mi neki materijalni pokloni za taj dan. Dovoljno je reći "Volim Te"...... i zato ću vam ja pokloniti nešto što vam je na ovom forumu bilo već poklonjeno, dakle "reciklirani poklon".........

Pesma za tebe

Napisaću za tebe pesmu
Samo sa reči dve,
Naj lepšu pesmu na svetu
Što glasi: VOLIM TE!
Reči su samo dve
Al sve je stalo u njih,
taman da ove reči
Budu naj lepši stih.
Ovo je čarobna pesma
Što spaja javu i sne,
Pesma samo za tebe,
Pesma da volim te.
Ove su reči dve
Na svetu naj lepši stih
One su knjiga sa sedam slova
A sve je stalo u njih.

(11.01.2002. V.Đ.)

Yellow%20Roses
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 21:38
Bakić nije se slavilo samo obilježilo Wink. Da, Tija, riječ guru asocira na stare mudrace pune znanja To sam i napisala, ne osjećam se ko Guru, zato i jesam prije dva tri mjeseca i pitala administratora da li postoji mogućnost da zadržim "titulu" Neukroćene biljčice, pa mi je rečeno da to nije moguće.

Zvrkice prekrasno te vidjeti ovdje!!!!!

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 17:01
Cestitka sa sjevera za titulu Guru-a!!!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 15:45
Hopaa, tu se slavilo bez mene!WinkČestitam!ClapClapClap
Da, Tija, riječ guru asocira na stare mudrace pune znanja....Al' ti ćeš itekako obraniti titulu!Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.