Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 78> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čestitam,cvijetni guru
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Cestitke
![]() ...a sto se tice fotografije,majstor je majstor ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hvala na svim mogućim i nemogućim čestitkama
![]() Ja sam i dalje Neukroćena biljčica ......
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tija, čestitke na tituli, ali zbilja si mi draža kao neukročena biljčica!!!! A ova tvoja vrtlarska riječ, prekrasno, vrijedno divljenja!!!! Hvala na prekrasnim sličicama dugoočekivanih vjesnika proljeća iz tvog vrta!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hvala i nema na čemu.......ja sam samo objavila početak proljeća kod mene iako je bilo i snijega danas.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Novopečeni guru, čestitam
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Hvala Anastazija!
Severina, Dalmatinka
Ja sam bila tvoja mala
samo sam za te cvala i sad kad sam procvitala zbog tebe sam zaplakala Ti si sad ruza moja al' ja nisam ljubav tvoja previse sam virovala lipoj rici od mornara Dalmatinka, Dalmatinka tri ljubavi svoje ima prva mi je Gospe moja druga mi je ljubav tvoja a treca je bila boja Ti si moja zvizda sjajna ti si moja prva tajna sicas li se naseg zala di sam tebi zakantala http://www.youtube.com/watch?v=22-7n903OLQ sretan rođendan Hajduku i svim navijačima Hajduka!!!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hopaa, tu se slavilo bez mene!
![]() ![]() ![]() ![]() Da, Tija, riječ guru asocira na stare mudrace pune znanja....Al' ti ćeš itekako obraniti titulu!
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Cestitka sa sjevera za titulu Guru-a!!!
|
|
![]() |
|
Bakić nije se slavilo samo obilježilo
![]() Zvrkice prekrasno te vidjeti ovdje!!!!!
|
|
![]() |
|
Sutra je Valentinovo - Dan zaljubljenih. Meni su svi dani u godini Dan zaljubljenih jer zaljubljena sam svih 365 dana u godini i zapravo mi ne treba ovaj "praznik" da me na to podsjeti, a i ne trebaju mi neki materijalni pokloni za taj dan. Dovoljno je reći "Volim Te"...... i zato ću vam ja pokloniti nešto što vam je na ovom forumu bilo već poklonjeno, dakle "reciklirani poklon".........
Pesma za tebe
Napisaću za tebe pesmu
Samo sa reči dve, Naj lepšu pesmu na svetu Što glasi: VOLIM TE! Reči su samo dve Al sve je stalo u njih, taman da ove reči Budu naj lepši stih. Ovo je čarobna pesma Što spaja javu i sne, Pesma samo za tebe, Pesma da volim te. Ove su reči dve Na svetu naj lepši stih One su knjiga sa sedam slova A sve je stalo u njih. (11.01.2002. V.Đ.)
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Tija ovo je sve skupa jednostavno
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() I imam sve u zivotu, sto se kupiti moze, jedino ti nisi tu, ali te cuvam ispod koze! ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Hvala svima......
...... dan mi je počeo ludo i šašavo, a onda me totalno raznježio jedan prekrasan pp i odmah je sve ljepše......
|
|
![]() |
|
Voki pomagaj!!
Da li da sijem ili još nije vrijeme???
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Možeš da posiješ semenke, nicanje će biti u martu ili početkom aprila, a cvetiće očekuj u jesen ili naredne godine.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Hvala na pomoći i to vrlo brzoj.....znači imam zanimaciju za popodne.
|
|
![]() |
|
Popodne prošlo radno iako je vani ljigavo da ljigavije ne može biti. Išla sam po zemlju za orhideje jer moje sirote ljepotice bile su već u neprimjerenim uvijetima, došla doma i presadila ih. Onda i posijala Ixia chinensis (Belamcanda chinensis) tako da nije prošao dan pred Tv-om. U vrtnom centru cvijeća ko u priči pa sam si htjela kupiti i ovo i ovo, svašta nešto da bih na kraju izašla van s ovim
![]() ima dvije cvjetne stapke, lukovica je Velika, krasna i zdrava prije svega.
![]() posudica za kolačiće bez kolača ali sa budućom cvijetnom poslasticom, baš se veselim
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ej curo,a u kojem vrtnom centru si bila,ulov ti je fantastičan
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |