Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 245> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Crveni je lipotanko,a meni i jesu najdraži crveni
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mali Kaktusek, pa ti si mi strašna s kupovinom - bilo kuda kaktusi te prate svuda
![]() Otok, Antonija - zgodan je moj crvenko, ima jako bujne i lijepe cvjetove.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš ti je lijep amarilis,ja jučer išla u kupovinu amarilisa,i znaš kaj sam kupila?kaktuse i to čak 5 komada,luda ja.
![]() Kaj ja to vidim,pojavio se neki moj susjed.?
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bome je baš ljepotan, pogled na njega mi je razvedrio ovaj u nas tmurni dan!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dragi-a Miller, molim te javi mi se na pp s pitanjima i rado ću ti odgovoriti sve što te zanima!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Crveni ljepotan! ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
miller ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
pozdrav,super ograda i vrt,mi smo isto iz Međimurja točnije iz pribislavca i želimo napraviti kamenu ogradu pa bi trebali više informacija gdje se nabaviju košare,kamen,cijena.Hvala
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje Bigmamma, Lantana, Otok, Mari, Misty, Mira - sve vas puuuno pozdravljam! I ja se kao i vi veselim proljeću, planova je kod svih nas puno a nakon zime uvijek smo oduševljene kad prionemo poslu oko zemlje! Puno je toga što bih još htjela doraditi u mojem cvjetnjaku, nadam se da će MM imati vremena i dobre volje pomoći mi u tim idejama jer zahtjevaju dosta muške snage
![]() ![]() Miro - kod ružmarina će sigurno biti žrtava, ali ipak mislim da će mi neki preživjeti zimu jer dosta dobro izgledaju! Nekako mis e čini da oni puzajući ružmarini smrznu, a da ovi visoki opstanu.. Vidjet ćemo!
Amarilis sam sliknula, ali imam neke muke s postavljanjem slikica pa ću to morati poslije..
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kad će već to proljeće pa da vidimo realizaciju novih planova
![]() Pozdrav i brzi dolazak proljeća! |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Anaida, susjedice moja
![]() Znam da si nestrpljiva jer je tako i kod mene, hrpa planova a vani kiša......
Uh, proljeće, volimo te proljeće
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
svakako |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ha, ha, sad ti je na temi chionodoxa Natalija savjetovala da odmah posadiš lukovice, a ja da čekaš jesen.....pa se ti sad misli što ćeš.
A da ih pola posadiš, a pola sačuvaš za kasnije? ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Pa, forumska dobra vilo (joj, koji lijepi nadimak), i ja došla bacit oko na amarilis, al kažeš, bit će slika kasnije. Onda dođem kasnije. Nemoj zaboravit, vidiš da čekamo!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mislim da je bolje da ih sada ne sadiš, samo ih spremi negdje u mračno i hladno da ne proklijaju.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivna ti je lavanda u kamenjaru,a ružmarini jesu li svi dobro?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |