Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 10:22
Lijepo Tija!

smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 07:17
Ohohoho.... pa ovo je prekrasno,ja do sad nisam čula za ovu orhideju,a amarilis je priča za sebeTongue
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 23:16
Ja jedva čekam vidjeti rascvjetanu  orhideju .
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
PeKa View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje PeKa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 23:04
Koja fotka!Thumbs%20Up
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 22:38
smile227ClapClapBig%20smile
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 22:11
Danas smo malčice boravili vani i istraživali što je novog....pa novog ima svašta i ništa......lukovice su krenule, Helleborusima treba još sunca da bi onak zapravo procvali. "Proljeće" se osjeća već u vrtu, ali kao što sam čula na televeziji zima još uvijek nije gotova i ne predaje se. Moja Euphorbia koja i ovako jadnička izgleda šareno u ovom sivilu.

Nakon boravka vani ušlo se unutra i krenulo se s "postavljanjem"  malog fotografskog studija na kuhinjskom stolu jer trebalo je pofotkati novu članicu mog biljnog carstva, orhideju Ludisiju, i evo je.....

.....a moj ljubimac je počeo s otvaranjem i neće imati tri cvijeta nego četiri na jednoj stapci i zbilja je crveni kako i je na "pločici" napisano......njegovo otvaranje izgleda fascinantno.....

....o razvoju daljnjih događaja bit ćete foto-izvješteni.....

Bez tebe, Oliver Dragojević

Bio sam korak od dna
a ti si ruku pružila
bio sam na kiši sam
ti vrata si otvorila

Bila si nekako sva
za mene nestvarna
bila si žena
što zna da ljubav da

Bez tebe nestat ce sunca
druge cu prositi za malo ljubavi
bez tebe, jedina moja
za kog' ću živjeti, za koga umrijeti

Bilo je noći bez sna
a ti bi me uspavala
moj svaki znala si grijeh
al' opet bi me ljubila

Bio sam ponekad grub
ti sve bi praštala
bila si žena što zna
da osjeća

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 19:10
Tija požuri, čekam fotke (reci Dadeku da ne zabušava) !  smile113
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 15:41

budu fotke ... upravo sam uspješno izpregovarala foto sejšnWink

Amarilis ovaj novi bude imao izgleda tri cvijeta na jednoj stapci
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 15:28
A možemo mi dobiti slikicu te ljepoticeTongue
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 10:57
Ludisiu i ja imam malu, malecku i nisam znala ni kaj nimam do nedavno - kad sam, čini mi se, kod Jagode u temi ugledal tu ljepoticu! sad ju mazim, pazim..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 10:53
znaci da ocekujemo bar 2 predivne slike
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 08:45
"dovukla" sam domeka jednu malecku orhidejicu Ludisiju i tak sam bila sretna ko malo dijete, cijelo popodne sam ju promatrala, pročitala što trebam znati o njoj, nije previše ni zahtjevna, pa sam birala ukrasnu teglicu, pa gdje će biti......pa sam ju opet promatrala......onda sam nabacila pogled i na ovog mog novog ljepotana Amarilisa pa sam primijetila da se počeo otvarati i da ću za par dana uživati i u njemu......uglavnom bilo je dobro popodne i večer ....
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 22:13
Tija pričaj  smile143!
Nemoj nas tako dugo držati u neizvjesnosti !!!!!
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 20:17
A šta to?????
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 20:15
Free ja sam odlučila da ove godine ne brojim tako.....i ovo sam posijala jer sam obećala Kumi i zbilja mi je želja da bar nešto nikne.

Gioiaa hvala, neukroćena uzvrača pozdrave!!!

Ko bi ti zamjerio kumo ne budali. Nego to je moja, tj. to si kod mene fotkala? Kad si stigla?

Danas sam bila zločesta i dovukla doma nešto što već dugo jako želim ......
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 13:27

Nadam se da mi majstor neće zameriti što se amaterski mešam u fotke na ovim stranicama Embarrassed ali sam ovu zabelezila da znam šta tražim Wink . Pofotkana u fazi kada formira plodove, da ne bude posle vrdanja LOL, ne pravi semenke, podbacila ove godine, tamte, vamte...

Belamcanda jel da?

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 13:00
svratila malo da se nagledam divnih slika,pa malo citala pjesmice i saljem ti veliki pozz neukrocena biljcice
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 12:25

Ufff,  ufff, sa kakvim se tu brojkama barata!!!  A ja ovih dana brojim jedna...dvije...dalje, jedna...dvije sjemenčice, druga tegla .......moje brojkice  jako opuštaju!!!!

A od tvojih brojkica postaješ euforična i dobiješ  kriilllaaa!!!smile222
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 10:45
Malo "statistike" :

Imam samo 45 strana ove teme, 887 postova u njoj napisano i tema je pregledana 20001 puta dakle ispada da je svaka strana pogledana 444,46 puta ili da je svaki napisani post pogledan i pročitan 22,55 puta. Uf.....zanimljivo
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 10:34
Kumo ta posudica i je dijelom za tebe! Da li se sjećaš što si rekla za ovo?

e pa te sjemenkice unutra su od ove biljčice dakle.......

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.