Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavica - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavica - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 55>
Korisnik
Poruka
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 21:10
Pa dobro nam došli natrag. Falili su nam vaši radovi.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 21:43
Tvoji  novi radovi su pravo osvjezenje bas sam gustala i u radovima i u stihovima...prekrasno slavicesmile169
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 21:55
hvala vam drage moje!a Sarita pa ovo je nevjerovato-dok sam ja bila u tvojoj galeriji-ti si bila kod mene,telepatija,očito!
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 22:02
ne mogu razdvojiti šta je bolje, stihovi ili slike. bez komentara...prelijepo...
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Tatjana_bg View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 268
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 22:04
lep pšovratak, i zelim da vidim nove radove,baci se na posao sto pre
Na vrh
dorina1904 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dorina1904 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 22:49
Radovi sa stihovima su zbilja posebni.Od onih starijih radova posebno mi se svidio onaj s majkom i djetetom , a od ovih novih ribar.smile55
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 23:04
radovi su prekrasni. ma uljenila se i ja,koliko toga imam,nikako stavit na forum. Embarrassed

meni je ribar i majka super
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 09:04
Bašsu me svi pretekli, pohvale pršte na sve strane, ali nije moguće drugačije,radovi su ti stvarno prelijepi.Ja kupila platno i malo mora odstajati da požuti, pa ču valjda onda nešto napraviti.
Slavo super su ti ideje.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 09:35
hvala na dobrodošlici i vašim komentarima!evo,radim,radim,bit će radova uskoro!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 11:35
kod tebe je vidljiv prelazak na sljedeći nivo, sinepetcu više i zadivljena sam radovima, tekstovima, prijelazima boja...
odoh se još malo tome diviti... pusa
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 13:09
hvala Bogu da si se vratila, falili su mi tvoji radovi, pusa
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 14:39
Razumijem te da je teško ponovno započeti, ali brzo se vrati u štos, a vidim da tebi odmor nije nimalo smetao, slike su ti krasne, ja inače volim kada su stihovi ili tekstovi ukomponirani.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 20:41

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 20:55
evo me opet!svega pomalo!ona slika sa ptičicama i ogradom je za mene osobno je najbolja,šteta što se ne može ovdje vidjeti.Ptičica je figurica,ograda je od drveta a cvjetovi od fimo mase.Što se tiče slike sa pjesmom-jedna jako lijepa pjesma po izboru moje kćeri!
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 21:35
Slave draga,sto me dade na muku? sta izdvojiti kad mi je sve fino  ...hajde,neka to bude staklo u zadnje vrijeme volim raditi na njemu...vaza mi je bas po mom gustu,njezna prozracna.smile141
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 00:35
Vidila sam tvoje stare staklene stvari ovdje i onda uživo..i znaš i sam moju reakciju-uživo je to nešto sasvim drugo što se ne uspije uslikat kako treba pa se nema pravi dojam..al drži se stakla (iz onog viđenog na sajmu).
Kad sam bila vidila one staklene zdjelice, vidila sam i da ih je bilo nemoguće uslikat da se vide u pravom sjaju.
Ja nisam maher za fotografiju-to je već vrlo poznata stvar.
Pretpostavljam da su i ovi stakleni tanjuri i zdjelice,
koje i ovdje dobro izgledaju, još puno bolji uživo.
Ove ideje sa pjesmama i slikama na platnu mi se sviđaju,
samo mislim da se ponavljam jer sam to već rekla kad sam vidila onu Gospu s Isusom (u plavim tonovima) na sajmu.
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 09:34
Slavice pa radovi su ti jedan bolji od drugoga. Prosto čovjek ne može se odluciti koji ti je najbolji rad, kad su svi dobri. Zdjele su mi ipak n ajbolje, jer me privlači njihova prozirnost. Kako si to dobila.
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 09:57
uvijek nenadmašiva moja Slave, kraljica si staklasmile93
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 10:31
hvala vam drage moje!tatjana,već sam pisala i objašnjavala kako postižem tu prozračnost stakla,kad ljepim motiv namažem vrlo malo ljepila(ja sve uglavnom radim prstima jer tako imam najbolji osječaj za količinu) pa zaljepim motiv i onda umočim prst u ljepilo ibogato preko motiva nanosim ljepilo da salveta bude sasvim mokra i poluprozirna.ja sam se već toliko uhodala da nekad radim sa jednim slojem salvete,nekad s dva a nekad i sa triodjednom,sve ovisi koliku prozirnost želim postiči.bitno je da salvete bude skroz mokra.
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 14:07
Divni su mi ovi prozirni uradci, i ja ih obožavam raditi.
Stvarno je teško dočarati njihovu ljepotu sa ovim našim amaterskim fotografiranjem i zato zmam da su u prirodi još ljepši!! 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.