Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovako javno da odgovorim idem sa svojim autom jer se trebam vratiti doma do 20 h. A ako ne odgovorim odmah imam svoje razloge i ne treba odmah paniku dizati. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tija, ne odgovaraš na pp, pa te pitam da svi vide, ideš svojim autom ili te ja uzmem, ionako moram proči pored tebe na par metara??????
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
I meni je bilo WOU dok sam došla doma, zapravo bilo je nešto sasvim drugo izrečeno ali to nije za ovak javno
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Evo mog frajera sa dva velika cvijeta, još dva se čekaju na ovoj stapci a na drugoj još ni neznam koliko će ih biti......
![]() ![]() i moji "krugovi" s cvetekima na sve strane...
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() obožavam olivara! hvala!!!!!
|
|
![]() |
|
....danas budem stavila fotke, jučer nismo stigli pofotkati...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i mi uskoro da ga vidimo
![]() |
|
![]() |
|
Jedan cvijet Amarilisa se otvorio......jurim domeka ga vidjeti |
|
![]() |
|
Prvo sam razvukla one za led, ali ove su idealne.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
E super, hvala na ideji za hvataljke, toga se nisam sjetila
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
To je jedini pikavac kojeg imam, dobila sam ga prije nekih 12 godina od svekrve. Ona je svog odavno već bacila, a ja sam svog iz inata uzgojila do ove veličine, već je bio sav nikakav u jednom razdoblju, ali evo ga lijepog i fotogeničnog. Jedino što je presađivanje prolazilo uz hrpu psovki tako dugo dok nisam uzela one hvataljke iz pribora za roštilj, pa ga sad presadim za 2 minute.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tija,neki dan sam prolazila autom tvojom ulicom,i onako nabrzaka bacim pogled na tvoj prozor,a ugledam kristov trn,pa se mislim u sebi da sigurno nisam dobro vidjela,pa ti ne voliš pikavce,a sad vidim da se nisam zabunila.Samo ti lijepo uslužuj TM, a mi ćemo se diviti lijepom cvijeću koje on poslika.
![]() |
|
![]() |
|
Triša draga zašto uz privatnog fotografa da se trudim? On meni fotke ja njemu ručak, večeru i desert, robno robna razmjena ti vlada kod nas.
![]() Djevojke hvala!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
carske fotografije
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivne slike tvog cvijeća, pa izgleda da brzo učiš od tm, pa su tvoje fotke savršene (ili je to njegov uradak?).
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Fotografije su predivne,ti na poseban način nam pokažeš cvit
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ove slike su kao za enciklopediju
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima!!!
Mali Kaktuse ja za Ludisiju nisam čula tako dugo dok nisam "zalutala" k Vokiju....i onda je bilo samo pitanje kad ću je nabaviti.
.....danas je dan bio takav kakav je bio i nije nam se dalo nikud, pa dok sam ja peglala moje biljčice su imale foto-sesion.....prvo Amarilis naravno, stanje današnje......
![]() ![]() Euphorbia milii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Calathea crocata
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |