Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 192193194195196 251> |
Korisnik | |
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Free ja zaostala u šetnji još od jeseni pa se jedva čekam da to nadoknadim sada u proljeće kad će tvoja raskoš doći do izražaja ! Inače oduševile su me i slikice zimskog pejzaža jer ja volim zimu i snijeg ...vidim da imaš i jezerce od kalupa kakvo i ja planiram pa me samo zanima kolika je njegova dubina i dali si imala ribice u njemu ??? Tvoj zimski vrt je fantazija,mogu misliti koliko uživaš sada u ovim hladnim danima u njemu uz sve svoje prekrasne biljčice ! Također sve pohvale za forumsku kavicu !!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
A mi je zovemo pitoma kamamila...... imam je i ja iz istog izvora
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Free, iz tvojih ruku u zemlju i sve se prime!!!
Ja, po mojoj baki, te cveteke zovem "gumbeki"! Ona je to tak zvala, i tak nam je ostalo! Nije slatko ime??? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
"Koliko li me radosti očekuje u danima koje donosi proljeće, bit će ovo godina iznenađenja u mome vrtu!!!"
Bravo Free, baš takav blagoslov na ovom forumu i ja osjećam.. Svakog proljeća iznova rađamo se moj vrt, ja i radost u njemu - radi svih krasnih biljaka i ljudi koje su mi nesebično te biljke darovali, ne tražeći ništa zauzvrat!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Evo, ono kaj nosim u mislima, moje želje, ispunjuju se na najneobičnije načine!!! Cure, veliko vam hvala!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Jutreko dobro ranoraniocima, ja se teško ujutro razbudim, nemogu pričati dok nije proces buđenja završen do kraja, ali začudo čitanje i pisanje mi ide OOKK, pa vidim da bi bilo lakše sa mojima pričat preko pp, ![]() Nataly, srceko ![]() Ili je stikao od tebe ![]() ![]() Mali kaktus, kiseliš od avatara, ne,ne,ne, to je vitaminski avatar ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Moguće da je ono lišće od Tanacetuma partheniuma tj. kako ti je bigmamma rekla - povratića. Možda je zalutao u paketu u jesen kad smo razmjenjivale biljke. Sam se rasije. Vidjet ćeš kad procvate. Moram pogledati u kojoj je fazi moja biljka. Vidjela sam da je ima i Horti. ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A kakav ti to kiseli avatar imaš
![]() |
|
![]() |
|
Zahvaljujem Triša, primam ono i šaljem 3 natrag. Netko mi ukrao smajliće!!! |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo sam malo svratila k tebi, volim skoknut u tvoj vrtek, evo ti jedna velika
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Bigmamma, jel to to, pokazat će vrijeme, tj cvijetić, ili ga prepozna onaj tko ga je poslao kod takve neznalice!!!! Meni je prekrasan iako nepoznat!!! Jedino on u vrtu ne izgleda da je bilo toliko hladno!!! Vidi se da je poslan a bome i primljen od srca!!!
|
|
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Aleja bugica....baš mi se sviđa ideja! Trebalo bi probat.
A već neko vrijeme ti hoću reć da je ovo ![]() mislim, povratić. Sad, ako sam u krivu, nek me znalci isprave. Dobila sam je od svekrve koja ne zna kako se zove, pa mi je Kat.rea rekla da je to povratić. Meni jako, jako liči na tu moju, čak bi se zaklela da je ista. Free, ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
free vidim da i ti guglaš o svojim biljčicama, pa baš, kao i ja , nailaziš na iste probleme, slaba je korist od savjeta koji su svi generalizirani
![]() A mogu samo zamisliti kakva bi mogla biti aleja bugica!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Pozdrav vrijednoj vrtlarici!!! Neka ti se samo održe a to je zaista veliki trud za tvoje područje. |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ma sve će biti PRE-DI-VNO!!!
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Kako ovo lijepo zvuči...aleja bugica!!! - držim fige
![]() |
|
![]() |
|
A tek sada kada obrežem bugice i sve zapelcam!!! Od jesenas zapelcane, uhvatilo se nekih 7 komada!! Ma imat ću aleju bugica, naravno višak novozapelcanih dijelim!!!
![]() Budala, da sam sve grančice koje sam od jeseni pelcala, rezala na dužinu 4-5 pupa, tj dužine desetak centimetara, skoro sve bi se zakorjenilo!!! Ja pobockala grančice velike kakve sam dobila!!!!! A to ne znači da ih neću sutra ili još nočas cveknuti škarama na par cm iznad zemlje!!! Ma učiš dok si živ, ali to moraš naučiti iz vlastitog iskustva!!
|
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga moja , imat ces kaj iznesti van kad dodje vrijeme za to ! Ja cu opet kasniti sa svim !
![]() |
|
![]() |
|
Otok, Baka i Lantana, i ne znate koliko ste mi pomogle, veliko vam hvala. Budite sigurne da sam sve, što sam god našla o bugenvilijama pročitala ali iskustvo iz vlastite ruke je ipak prvo. Bugica stablašica je u svijetlom negrijanom podrumu na mirovanju, nema ni je dan listić, a visoka stupasta je u zimskom vrtu, ima tisuću malih grančica sa puno mladica, i tjera listiće kao luda, kao i lani kad nije cvala. OK, obrezat ću je kako je cjenjeni CIF-ov konzilij odlučio. Samo jedna nejasnoća, kada? Mogu li već sada ili da još malo pričekam? I da, Lantana, obje bugice su, (a kakve bi drugačije bile) lila-lila!!!
Lantana, hvala na pohvali za koje biljčice, uvelike mi pomažu da i ja brže prezimim zimu i odem u proljeće!!
Evo, našla i kada orezivati, krajem veljače, za vas iz toplijih krajeva a mi na kontinentu? Ma svašta od mene, na svaki vaš odgovor ja imam još barem tri pitanja!!!
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 192193194195196 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |