Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lovro, obično ti je to tak jednom dok meni netko uđe vraća se po još. Drago mi je da ti se tema ovakva kakva je dopala.
Sarajko moja, vratim i ja sama sebe "nekud" , obično dok biram pjesme to traje po sat vremena pa se naslušam lijepih stihova. Hvala na cvjetiću.
Moon hvala, bit će ih još nadam se.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasni amarilisi |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Tvoj cvijet je zaista predivan a i ti sa ovako divnim stihovima ,često me vratiš sa njima u mladost i naravno ludost, za to ti poklanjam ovaj skromni cvjetić
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Evo, konačno da i ja uđem u tvoj vrt!!!
Hm. al kad čovjek jednom tu uđe, tak mu je teško izaći!!! ![]() Vidimo se opet, pa-pa!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Fany draga čuvaj okice....hvala na svemu i sretan ti put!
....i drugo "zeleno koplje" se počelo otvarati i tu će biti četiri cvijeta......bar nešto lijepo ovaj ludi vikend.....
Luda za tobom, Colonia
Nekad se budim ko u polusnu
sa hrpom pitanja i odgovora sama na sebe uvijek poludim što sam o tebi tako ovisna Al' ti si jedan od milijun tvoje je srce akvarel i tvoja riječ mi znači vise od svega uz tebe bolja postajem Ove su oči tebe gladne i ove ruke samo tebe poznaju tijelom što gori i dušom svom ja sam luda za tobom Ove su usne tebe žedne i ove ruke samo tebi vjeruju tijelom što gori i dušom svom ja sam luda za tobom Čitas mi misli kad me pogledaš otjeraš suze jednim dodirom naslikaš dugu preko lica mog i život vratiš jednim osmjehom ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
baš su predivni ovi tvoji amarilisi tija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ljubice zbilja je pravo osvježenje.....gledam lukovice izviruju polako i samo im treba topline i sunca.
Neznam ko ga je stvorio, da li Bog ili Majčica Priroda, ali ja se zahvaljujem jer zbilja uživam u svakom pogledu na njega i nadam se da dok jednom otcvate da ću biti dovoljno pametna da ga ponovo pripremim za ovakvu eksploziju.
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Pravo osvježenje za ove hladne, bijele, zimske dane.
Možeš ga satima gledat i razmišljat onako školski: što je "umjetnik" mislio i osjećao kad ga je stvarao. Jer talent koji ima Majka priroda je zaista nedokučiv nama smrtnicima. (Uvijek kažem Majka priroda, a ne Bog, iako mislim na isto. "Bog" mi vuče na muško, a muškarac nije mogao stvorit ovaku ljepotu. Morala je to bit majka.)
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Hvala! Nemate pojma koji ga je užitak promatrati uživo, prekrasan je i moj.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Joj ti prekrasni amarilisi, tako pljene pažnju da svaki put jedva odoljevam napasti da kupim kojeg, baš sada, jer moji u vrti još nisu ni provirili.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sad su se sva četri cvijeta otvorila,prekrasan je
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasan je!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Moja ljepota .......
![]() |
|
![]() |
|
Gioiaa jelte da je frajer pravi, danas ujutro je krenuo otvarati i treći cvijet.
Tomice ne padati u nesvijest, to smo se već dogovorile.
Gogiću moj mene je oduševilo što si se pojavio kod mene! Znaš koliko puta sam željela odmotati to "koplje" kao što kažeš samo da vidim da li je unutra zbilja crven kao što je na pločici. Drago mi je da je razvio dovoljno debelu stabljiku da može nositi teret cvijetova.
Htjela sam prvo ugasti TV, ali onda je Dadek rekao "Zašto?" pa je nakraju fotka postala dokumentarna. Svjedoči o početku nadam se promijena na bolje ili barem da se narod pokrenuo.
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Da, amarilisi stvarno znaju oduševit čovjeka svojim velikim cvjetovima, obojanim skoro fluorescentnom bojom. Mene isto oduševljavaju kao i tebe. Fascinantni su kad iz zemlje izbace ono veliko "zeleno koplje", pa ti sve dođe da nekako odmotaš onaj vršak i proviriš u tajnu koju skriva. A onda jednog dana kreneš na posao, usput kao i svako jutro baciš pogled na tu nezanimljivu stabljiku, a kad se vratiš doma frajer se na veliko razmeće svojom cvjetnom ljepotom.
Fascinirala me je posljednja fotografija na kojoj se sukobljavaju dva svijeta: na jednoj je strani miran dom prepun cvijeća; a na drugoj strani, kroz ekran televizora kao kroz neki prozor, proviruje svijet protesta, krize i ljudske patnje. I sve bi bilo uredu kad bi ovaj drugi ružni svijet nekako uspio ostati izvan tih naših domova, kad bi ostao unutar televizijskog aparata. No nažalost, svojim pipcima prodire u svaki dom.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kraljice, ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
frajer je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |