Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 42> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa ne mogu vjerovati da od svibnja nema nekih grmeka, cveteka kojima bi nam uljepšala dan!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
pozdrav seni! Svaka čast na raznolikosti.Uživala sam šetajući tvojom okućnicom. Jedino mi žao što nije kod svake sličice i naziv biljke tako da mi laici znamo što ćemo kupiti.
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Seni,bili smo danas svi kod Natalije.Imamo i dva nova člana.Šteta što nisi bila.Vidjela sam i puno tvojih sadnica.Oduševila me rozo-žuta lantana.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Kiki-ko, tek sam sad vidjela tvoju poruku. Upravo sam Nataliji poslala pp i objasnila zašto nisam došla. Imala sam puno posla za školu pa nisam ni otvarala kompjuter. Zadnju sam poruku vidjela kasno. Sa svojim vrtom nisam baš zadovoljna pa nemam što pokazati. Nisam se ovo ljeto baš trudila.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Seni , al ja sve tvoje što sam vidjela do sada je predivno ....
Zavoljela sam lantane zbog tvojih lantana.
Nema veze ako ti je vrt kao prije, mi bi ga rado pogledale i uživale u njemu.
Molim te stavi nam koju slikicu
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Upravo sam pregledala tvoj vrt od samog početka, sve ti je prekrasno. U vrtu se svaki dan dešava nešto novo a kod tebe i te kako ima krasnih biljkica teško je nešto izdvojiti. Ne moraš svaki dan fotkati bar svaki drugi ( šala ) pa nas obraduj svojim prekrasnim vrtom.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Seni, tu si! Nisam ni ja zadovoljna sa svojim vrtom, ali ...
Eto, ja imam baš tvoje lantane, a uz tvoje savjete spasila sam ceanothus. Često te se sjetim!
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
ovo sam vidjela kod gradske knjižnice...može li se reznicom razmnožiti? svaki dan prolazim pored njega i često vidim vrtlara kako ga orezuje...mogla bih ga žicati koju grančicu... |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasan vrt zbog kojeg se ostaje bez daha, ali se i mora pogledati u jednom dahu!!!!
Prekrasno!!! Višegodišnji trud - rezultat spektakularan!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ove slike griju dušu ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mari, lijepim odabirom prizivaš Seni. Čisto ne vjerujem da nema što pokazati od silnog lijepog grmlja i stabalaca koje ima u vrtu.
![]() |
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Dakle, slučajno sam "ubola" temu, a kad ono tamo....čuda od cvjetne ljepote, bogatstvo boja i oblika.
Prvo sam se oduševila cvjetajućim grmovima, jer ih obožavam; pa onda ružama, jer ih isto obožavam, pa onda opet grmovima, pa sitnim cvijećem... U dva dana sam raspodijelila pregled, zaključivši da je vrt prebogat da bi pogledala samo letimice. Iznenadila me tolika brojnost i raznolikost biljaka u odličnoj formi, birane od znalca zelene ruke. To baš i nije često u dalmatinskim vrtovima, na žalost. Sve pohvale Seni na tako bogatom, lijepom i održavanom vrtu ![]() A ja sam našla odlično mjesto za svratiti po inspiraciju ... |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Već se dugo nisam javljala ni otvarala ovu moju stranicu pa nisam ni vidjela zadnje komentare o mom vrtu. Drago mi je da vam se dopada i hvala na pohvalama.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Seni mi imamo što naučiti od tebe pa nas obraduj kojom slikicom i savjetom
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Koliko treba da procvjeta kalistemon ako se odgaja iz sjemena?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E sada će se Seni pojaviti, bila je sa zadrankama na kavi, pa sada slijedi i aktivacija teme, a osim toga dolazi i proljeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Ponovno se pregledala cijeli tvoj vrt.
Biljke u kamenjaru predivne boje.
Grmovi
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja sam bezbroj puta svratila da vidim nove slikice, ali da ne odem žalosna jer novih nema, ja se zadovoljila i sa starima koje su prekrasne, i tako nekoliko puta!! Zadranke, pa zar ne uspijevate nagovoriti Seni da nam se vrati!!
Seni, molimo nove sličice!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |