Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 78> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala, također
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Hvala Tija, također!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
i ja tebi
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Svim dragim ženama koje posjećuju moj vrt želim sretan Dan žena
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
to je bila samo priprema za proljetne fotke
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nema puno slika ,ali dovoljno da uljepsaju dan
![]() |
|
![]() |
|
Pekice najljepše zahvaljujem na +5
|
|
![]() |
|
PeKa ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
to bi u školi rekli "čista petica", a ja bih izmislila i 5+. Prekrasna fotka kukurjeka.
pozdrav Pekica
|
|
![]() |
|
Hvala djevojke! Kukurjek je zbilja krasan ovakav mada su meni svi lijepi na svoj naćin, svaki ima nešto zanimljivo.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasna orhideja,kukurjek posebne boje,a amarilis-mislim da je za njega sve rečeno
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Divno, Tija!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Nakon što sam pogledala prekrasan filmić "Ljubavni jackpot" sa Catherine Zeta-Jones i krasnim pavookim Justin Barthaom http://www.filmski.net/filmovi/4965/ljubavni_jackpot evo da i vas obradujem novim fotkicama. Nema ih puno ali........
Dendrobium od Free opet cvate (jedina orhideja koja mi je cvala dvaput)....
![]() moj Helleborus .....
![]() i moj predivni vatrenocrveni frajer......sa 6 cvijetova....
![]() UsneUsne jedino zato postoje da s nekim podelis nesto svoje. I da ti sapat sapatom vrate. Usne postoje da se pozlate. Usne su vulkan tvog tela. Usne su izvor tvojih reka. Usne su pupoljak gde se srela pcela od vetra s pcelom od mleka. Usne postoje da se procveta u vatromete neba i sveta. Usne su da se u dahu zgusne krilatost zvezda i kometa. I nikad nikom nemoj ih dati ako ne ume da ti ih vrati toplije,mekse, mladje i sladje. Jer usne samo zato postoje da osmeh po tvome osmehu skroje Miroslav Mika Antić
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A slikicu frajerčića molit ću lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Smrznuto i kod mene, iako sam poskočila od sreće jutros kad sam sunčeko ugledala! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Maso i Magnolija hvala, a i meni je sad glavni u kući skoro pa da nije na pijedestalu nekom. Jučer sam prebrojila na novoj stapci neće biti 5 nego 6 cvijetova!!! Jedva čekam.
Bako i ja bih gledala svoje koraljne zvončike, ali situacija u vrtu je mrazovita i zbilja biljčice su željne topline i sunca da se totalno probude iz zimskog sna. Prekjučer je opet i malo snijega bilo!
Ajmo zajedničkim snagama zazivati proljetno vrijeme možda tako prije dođe.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Amarilisi su p r e d i v n i.
I tvoj TV cvijetni kutak u kući je prekrasan.
![]() Ali Mali Gogo je uočio kontrast... ja sam naravski gledala sve osim slike na ekranu.Pa sam se vratila i odmah pomislila da je autor te intrigirajuće suprotnosti "obiteljski umjetnik"!
![]() ![]() ![]() ![]() Ustvari sam htjela još malo uživo virnuti u tvoje koraljne zvončike...
![]() Dodajem, nakon što sam krenula od neke 15, 16 stranice. Ma vrt ti je rascvjetan zbilja prekrasan,
A onda sam naletjela na one tone snijega.... brrrr.Nadajmo se da ga zbilja ove zime neće biti!
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
divan amarilis, moj davno završio sa cvijetanjem, za novu godinu mi je bio glavni ukras u kući
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Predivan amarilis :)
|
|
![]() |
|
Triša pozdrav u Rijeku!
....večeras je sve nekako ljepše......
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pozdrav našoj obožavateljici poezije
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |