Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 78>
Korisnik
Poruka
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 13:47
Ljubice zbilja je pravo osvježenje.....gledam lukovice izviruju polako i samo im treba topline i sunca.

Neznam ko ga je stvorio, da li Bog ili Majčica Priroda, ali ja se zahvaljujem jer zbilja uživam u svakom pogledu na njega i nadam se da dok jednom otcvate da ću biti dovoljno pametna da ga ponovo pripremim za ovakvu eksploziju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 18:29
baš su predivni ovi tvoji amarilisi tija smile93samo što mi oči ne ispadoše gledajući u njih smile78
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 20:51
Fany draga čuvaj okice....hvala na svemu i sretan ti put!

....i drugo "zeleno koplje" se počelo otvarati i tu će biti četiri cvijeta......bar nešto lijepo ovaj ludi vikend.....

Luda za tobom, Colonia

Nekad se budim ko u polusnu
sa hrpom pitanja i odgovora
sama na sebe uvijek poludim
što sam o tebi tako ovisna

Al' ti si jedan od milijun
tvoje je srce akvarel
i tvoja riječ mi znači
vise od svega
uz tebe bolja postajem

Ove su oči tebe gladne
i ove ruke samo tebe poznaju
tijelom što gori i dušom svom
ja sam luda za tobom

Ove su usne tebe žedne
i ove ruke samo tebi vjeruju
tijelom što gori i dušom svom
ja sam luda za tobom

Čitas mi misli kad me pogledaš
otjeraš suze jednim dodirom
naslikaš dugu preko lica mog
i život vratiš jednim osmjehom

Wink

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 22:19
Evo, konačno da i ja uđem u tvoj vrt!!!
Hm. al kad čovjek jednom tu uđe, tak mu je teško izaći!!!

Vidimo se opet, pa-pa!!!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 22:40
Tvoj cvijet je zaista predivan a i ti sa ovako divnim stihovima ,često me vratiš sa njima u mladost i naravno ludost, za to  ti poklanjam ovaj skromni cvjetićsmile73
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 23:53

Krasni amarilisi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 09:20
Lovro, obično ti je to tak jednom dok meni netko uđe vraća se po još. Drago mi je da ti se tema ovakva kakva je dopala.

Sarajko moja, vratim i ja sama sebe "nekud" , obično dok biram pjesme to traje po sat vremena pa se naslušam lijepih stihova. Hvala na cvjetiću.

Moon hvala, bit će ih još nadam se.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 16:26
Pozdrav našoj obožavateljici poezijesmile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 22:11
Triša pozdrav u Rijeku!

....večeras je sve nekako ljepše......
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 11:44
Predivan amarilis :)
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 12:54
divan amarilis, moj davno završio sa cvijetanjem, za novu godinu mi je bio glavni ukras u kući
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 16:23
Amarilisi su p r e d i v n i.
I tvoj TV cvijetni kutak u kući je prekrasan.Thumbs%20Up

Ali Mali Gogo je uočio kontrast... ja sam naravski gledala sve osim slike na ekranu.Pa sam se vratila i odmah pomislila da je autor te intrigirajuće suprotnosti "obiteljski umjetnik"!ClapClapClapBig%20smile

Ustvari sam htjela još malo uživo virnuti u tvoje koraljne zvončike...Wink

Dodajem, nakon što sam krenula od neke 15, 16 stranice. Ma vrt ti je rascvjetan zbilja prekrasan,
A onda sam naletjela na one tone snijega.... brrrr.Nadajmo se da ga zbilja ove zime neće biti!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 09:05
Maso i Magnolija hvala, a i meni je sad glavni u kući skoro pa da nije na pijedestalu nekom. Jučer sam prebrojila na novoj stapci neće biti 5 nego 6 cvijetova!!! Jedva čekam.

Bako i ja bih gledala svoje koraljne zvončike, ali situacija u vrtu je mrazovita i zbilja biljčice su željne topline i sunca da se totalno probude iz zimskog sna. Prekjučer je opet i malo snijega bilo!

Ajmo zajedničkim snagama zazivati proljetno vrijeme možda tako prije dođe.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 13:29

Smrznuto i kod mene, iako sam poskočila od sreće jutros kad sam sunčeko ugledala!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 14:33
A slikicu frajerčića molit ću lijepoWink
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 21:53
Nakon što sam pogledala prekrasan filmić "Ljubavni jackpot" sa Catherine Zeta-Jones i krasnim pavookim Justin Barthaom http://www.filmski.net/filmovi/4965/ljubavni_jackpot evo da i vas obradujem novim fotkicama. Nema ih puno ali........

Dendrobium od Free opet cvate (jedina orhideja koja mi je cvala dvaput)....

moj Helleborus .....

i moj predivni vatrenocrveni frajer......sa 6 cvijetova....

Usne

Usne jedino zato postoje
da s nekim podelis nesto svoje.
I da ti sapat sapatom vrate.
Usne postoje da se pozlate.

Usne su vulkan tvog tela.
Usne su izvor tvojih reka.
Usne su pupoljak gde se srela
pcela od vetra s pcelom od mleka.

Usne postoje da se procveta
u vatromete neba i sveta.
Usne su da se u dahu zgusne
krilatost zvezda i kometa.

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije,mekse, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje
Miroslav Mika Antić

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 22:05
Divno, Tija!

smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 07:28
Prekrasna orhideja,kukurjek posebne boje,a amarilis-mislim da je za njega sve rečenoClap
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 09:35
Hvala djevojke! Kukurjek je zbilja krasan ovakav mada su meni svi lijepi na svoj naćin, svaki ima nešto zanimljivo.
Na vrh
PeKa View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje PeKa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 11:14
to bi u školi rekli "čista petica", a ja bih izmislila i 5+. Prekrasna fotka kukurjeka.
pozdrav Pekica
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.