Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 19:33
Što bi čovjek ovdje uopće mogao reći, sve sami vjesnici proljeća, to je ono što nam treba u vrijeme kad dolazi proljeće.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 22:48
Anastazijo smile78!

Bako, Anaido i Sarajko konačno smo dočekali proljeće i baš mu se veselim.

Voki vidjet ćeš kad dođeš, meni ti veliku sjenu na vrt veći dio dana radi jedna visoka stara škola i zapravo tek zadnjih tjedan i pol se moj vrt ugrijao i pružio lukovicama priliku da procvatu. Kod mnogih su Helleborusi cvali već pred dva mjeseca, a ja njim se tek sad veselim i divim. Popodne sam sjedila na svojoj jedinoj stepenici i bila sam ko malo dijete koje je dobilo najželjeniju igračku . Ja sam dobila svoju "kolekciju Proljeće 2011" .
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 20:02
kod tebe proljeće stiglo u punom sjaju,zaista prelijepi vjesnici toplih danasmile64
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 13:11
Kod mene su visibabe odavno prošle.
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 12:51
I ja sam se pridružila ovoj uživanciji za oko i dušu!Thumbs%20UpClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 11:39
I ja zavirila u mali gradski vrt po dodatnu dozu međimurskog proljeća...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 11:11
smile199  smile39  smile78
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 22:23

Voki jel da su prekrasni? Svaki dan me oduševi neki novi otvoren cvijet, svojom ljepotom i jednostavnošću.

Danas sam konačno bila malo i u vrtu i uživala u cvjetićima, zapravo uživala sam jer Proljeće je konačno tu, konačno ga mogu vidjeti. Znala sam da će doći, a ova zima se jednostavno nije dala od nas maknuti.

ima nas puno

individualci

procvali su kao što rekoh

Hepatica nobilis garsault - Jetrenka

i opet oni......

....moj dobri Čolić, Srce je čudna zvijerka.....

Da nisam bio bolji i jači
Ti ništa ne bi znala o meni
Al`ja sam znao šta to znači
I šta se sviđa takvoj ženi.

Sve što tvoje srce dira
Mora imat stare arome
Sa nešto malo novih manira
Jer svijet je stvoren u stilu tvome.

Srce je čudna zvijerka stara
I ono stalno ima na umu
kako da svoga gospodara
Zavede u mračnu sumu.
Da nisam bio bolji
Da nisam bio jači. Da nisam bio...

Jer ja vješto spajam staro i novo
Ko čarobnjak iz sesira
Za tvoje lišće lovorovo
Za veličinu tvoga hira.

.....svima koji dolaze .....HVALA!

Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 17:02
feeeenooomeennaaalnoooo!!!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 16:02
uzivaju i moje okice
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 15:00
Ja sam žmirečki pogledala jer je samo za Vokija.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 14:58
Hvala, Hvala
Na vrh
PeKa View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje PeKa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 11:07
prekrasno, prekrasno
pekica
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 09:54
Voki samo za tvoje oči.......hoću reći ti si pitao za njih

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 09:27
Ljubice moja i ja jedva čekam proljeće iako dok dođe proljeće ću jedva čekati ljeto i onih dva tjedna s vrućinama od +35 kad sam ja lavica najsretnija. Samo što nikad jedva ne čekam su zima i jesen. Čuj a ja se toplo nadam da ću te ove godine dovući k meni nekako, upotrijebit ću sav svoj ženski šarm pa možda uspijem.....

Srčeko.....Helleborusi dobro napreduju, cvijetne glavice su im fino nabubrile i sad se samo čeka toplina da konačno otvore sve svoje lijepe i krasne cvijetove.

Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 09:14
Tija kako napreduju heleoborusi?
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 09:04

Krasne su ti ove tvoje cvjetne ljepotice.

Eto kažu da nam stiže proljeće krajem tjedna, tak da se veselim friškim slikama iz tvog vanjskog vrta.

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 22:42
Baš mi drago da sam imala posjetiteljice i na današnji dan. Bergenija jučer sam dobila jedan originalan i unikatan poklon, a danas sam se lijepo družila uz jednu kavicu i meni sasvim dosta. Kao što je i Voki danas rekao "8. mart je samo jedan dan u godini, a žene treba da se vole, poštuju, paze i maze svakoga dana".
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 21:37
Hvala ti Tija na čestitki! Istu čestitku upućujem i tebi! smile78Nadam se da si se dobro provela!
Amarilis je iznad mojih očekivanja!Thumbs%20Up
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 17:09
Hvala, također.
Jako lijepa orhideja,kukurjek, amarilisClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.