Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 190191192193194 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 14:38
Ja sam sve Mirine porezane photinie zapiknula u kompostište i ako se i jedna uhvati ja sam happy, a po Šmrckinim prognozama tamo se sve lijepo hvata i ukorjenjuje...... ja ga više ne zovem đubrište nego školica Wink.
Probaj i ti te grančice popikati pa možda šta uspije, ne košta ništa Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 14:22
E Bako, ako si mlad sa 48 punih ljeta, onda sam ja sada u cvijetu mladosti!!!Wink   Ma još 30 i onda ćemo mislit kako dalje!!!  Iz mojih usta u božje uši!!!

Korjenko, i za tebe i Horti je presađen!!!  Čini mi se da je dosta rijedak, da li netko zna da li se može zakorjeniti mladica???  Pa da vršne grančice
iskoristim, jer ga trebam malo recnuti, na rubu gredice mi je pa...... ma neću moći šetat sa šalicom u ruci ako se previše razgrana!!!

Bako, ovaj amarilis polako odcvjetava ali guraju se još 4 cvijetna pupoljka!!!!  To je bio eksperiment, sve amamrilise sam utrpala u jednu ogromnu teglu, ali je bila preduboka, pa nisu cvali kako sam ja htjela, ali sada kad se otvore ostali, bit će  smile227   a ja nemam fotić!!!!smile220

A voltaren, nikad ga nisam koristila, kad su djeca bila mala, lijepo legneš potrbuške i nožicama  te izgaze i  izmasiraju, baš koliko treba!!!!  Ali sam zato noćas ppavala kao beba!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 14:07
Kako je lijepo biti mlad!Big%20smilePa možeš prionuti tvom"vrtiću". Pa sjemenke, pa flance... to će ljetos biti raj!
A taman sam pomislila: još netko ima amarilise koji polako, polako se bude a  kad tamo tvoj ekspresno procvjetao!ClapClapClap
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 14:05

Bok draga, drago mi je da ti se sviđa sadržaj paketa Wink i samo da ti kažem, svaka čast tolikom bilju ali ne bi ti bila ovih dana u koži LOL,kad sam pročitala gdje imaš sve spremljene biljke i sjemenje i to sve spremno za sadnju.... ajmeeee....smile181, trebat će ti kutija voltarena LOL

Da nisi možda pomiješala mene i Horti za onaj grm što cvate bijelo?? ili smo te obje pekljale Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 13:24

Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Uploaded with ImageShack.us

Ova slikica mi je prekrasna, otočić do otočiča, ali otočići snijega!!!!

Fotoaparat mi se pokvario, pa više neće biti sličica neko vrijeme, ali morala sam se pohvalit da ovaj središnji dio ružičnjaka kreće sa mejkoverom!!!  Gornji, travnati sloj sam skinula, zaštihala, i sada kreće sadnja, selim onaj otok gdje sam počela saditi biljčice od prvih forumašica koje se mi poslale biljčice, jer u ovaj dio gdje su sada seli Dona sa svojim boksom, dakle, nekih 4-5 metara udesno, a gdje je boks bio do sada, u planu izgradnje je nadstrešnica za limene ljubimce mojih sinova!!! Dakle, selim sve biljke nekih 15 metara udesno!!! I to dok nije prekasno, prije nego krene vegetacija, da ne upropastim sada biljkice kad su već preživjele zimu!!!!

Joj, neznam kak ću uspjet preživjeti proljeće bez fotića, a upravo su procvali šafrani, narcise su isto na startu sa tulipanima!!!!

smile64
smile106Da li možda znate, da li se može i gdje kupiti kabel za stavljane slikica sa moba na komp? Kad sam pitala dijecu, odgovor je bio, to se nemože kupiti posebno!!! Mob je samsung (vodafone-ako to kaj znači) preklopni, i nije bilo kabela u kutiji kod kupnje!!  Hvala za informaciju, ako je netko ima!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 13:07
Originalno poslano od člana Horti Horti napisao:

Oprosti Free nisam vidjela da si me ovdje pokušala dozvati Embarrassed. Vidim da su cure riješile sve nepoznanice. Što se tiče crvenog mislila sam na ovaj:

Horti, jučer sam odvojila dvije mladice od ovog grma, posadila posebno, a ti drži fige da propupa!!! A ti samo ostavi mjesto za njega u svome bijelom vrtu!!

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 13:04
Draga ja mislim da ni u Ivi iz Štefanca nisu toliko toga posijali? Postaješ im vrlo ozbiljna konkurencija. Držim fige da sve uspije!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 17:57
smile177
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 11:28

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 11:05
Mali kaktus, da znaš koliko biljaka imam kaj ih uopšte nisam slikala,Wink velim ti, kutije u podrumu, podrum, garaža, zimski vrt zadnji red,kotlovnica, prostorija iz koje se ulazi iz kuće u podrum, pa kutije sa sjemenjem ispod kuhinjske klupe, pa pun kuhinjski element sjemenja u kutijama od cigareta!!!!
Samo da se krene........smile127

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 10:52
Nataly, ma koji posao, meni je to kao djetetu nova igračka!!!!   Ima sličica, ja u sredini sadržaja kutije, kad ja odem na smile142 u VŽ, stavit će je mm!!!

Žene, ja sam jučer kopala da posadim biljčice, posljepodne bilo malo odmrznuto, a više i nisam mogla gledati kako je to izgledalo, ali danas kad sam vadila gliciniju, snježne grude i hoste za Zelenku, skoro zube polomila!!!!   Evo opet ja idem na kavu blatnjavih ruku!!!

Ali nakon ove akcije vađenja, mogu vam reči, hoste, anemone i astibice pokazuju pupiće!!!  Tako da osim krokusa, presličica, zumbula, narcisa, tulipana i  Wacko..... Tija kak se zove onaj malecki kaj si mi dala kod malog kaktusa, e taj....helebrus jel, sad mi je sinulo (jbg.. godine) koji su već dobrano s pupičima, i ostala vesela ekipa kreče!!!!!smile57smile169

A najviše sam se iznenadila mojim bijelim anemonama, malecki pupići, malecki, ali su me razveselili kao nikaj drugo!!!smile93
Najrađe bi išla odgrtat da vidim roze i crvene anemonice, moram pogledat u biljžnicu tko mi je poslao, a bilježnice više nema (izgorjela u januarskoj revoluciji), tako da, ako naznam od koga sam dobila, najiskrenije se izvinjavam i ako netko se sjeti da mi je on poslao bilo bi mi drago da ni kaže, da ne živim dalje u neznanju!!!smile198 

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 08:04

Free kod tebe je pravi rasadnik. Thumbs%20Up
Korjenčica te darovala... evo ti opet posla i veselja....
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 07:12
Pa sad znam gdje ću doći po pelcere ako će mi trebatiWink.
Mila otkrij burita,on mora biti na suhom imaće će zgnjiliti.
Amarilisi su ti prekrasni,nisam ni znala da ih imaš.Tongue
Vidimo se danasClap
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 07:11
Predivan amarilis,a bit će još puno toga lipoga,vidi se po zasijanim posudicamaThumbs%20Up
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 06:56
Pravi mali rasadnik, draga Free!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 01:57

A ovo je priča o Korjenku i njenim kutijicama!!!  Jelda da je mala kutijica, moje 3 Ellice bi stale u kutiji!!!    Još jednom od srca hvala, Korjenko!! 

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 01:55

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 01:54

Koliko veselja stane u jednu kutiju!!!!   Puno, puno!!!!smile213smile213   smile227

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 01:52

To nisu ružice, to su bile ružice, a sada kolijevka za močvarni hibić od Jelice!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 01:51

Koljevka njegovog veličanstva Burita- od malog kaktusa!!!

Mali kaktus-hvala na upozorenju!!!   Ja bi htjela da moji bebači prestignu tvoje bebače, a skoro sam sve upropastila!!!smile79

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 190191192193194 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.