Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Senini ukrasni grmovi i stabalca
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Senini ukrasni grmovi i stabalca

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 42>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 17:44
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 17:43
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 17:39
I jedna od meni najdražih lantana, samonikla i bijela i žuta lantana, ima cvijet u obliku loptice.

Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 17:37
Bijela lantana

Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 17:36
Žuta lantana
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 17:33
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 17:32
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 17:22
Pozdrav svima. Nisam se dugo javljala i sad sam samo probala da vidim jesam li zaboravila stavljati slike. Eto, uspjelo mi je pa ću se ponekad javiti, iako u mom vrtu nema nekih novitita.
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 17:17
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 19:04
I ja sam bezbroj puta svratila da vidim nove slikice, ali da ne odem žalosna jer novih nema, ja se zadovoljila i sa starima koje su prekrasne, i tako nekoliko puta!!  Zadranke, pa zar ne uspijevate nagovoriti Seni da nam se vrati!!

Seni, molimo nove sličice!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 23:49
Ponovno se pregledala cijeli tvoj vrt.
Biljke u kamenjaru predivne boje.
Grmovi smile227     

znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 08:59
E sada će se Seni pojaviti, bila je sa zadrankama na kavi, pa sada slijedi i aktivacija teme, a osim toga dolazi i proljeće.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 23:01
Koliko treba da procvjeta kalistemon ako se odgaja iz sjemena?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 21:01
Seni mi imamo što naučiti od tebe pa nas obraduj kojom slikicom i savjetom smile78molim te !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 20:56
Već se dugo nisam javljala ni otvarala ovu moju stranicu pa nisam ni vidjela zadnje komentare o mom vrtu. Drago mi je da vam se dopada i hvala na pohvalama.
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 392
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 22:28
Dakle, slučajno sam "ubola" temu, a kad ono tamo....čuda od cvjetne ljepote, bogatstvo boja i oblika.
Prvo sam se oduševila cvjetajućim grmovima, jer ih obožavam; pa onda ružama, jer ih isto obožavam, pa onda opet grmovima, pa sitnim cvijećem...
U dva dana sam raspodijelila pregled, zaključivši da je vrt prebogat da bi pogledala samo letimice.
Iznenadila me tolika brojnost i raznolikost biljaka u odličnoj formi, birane od znalca zelene ruke. To baš i nije često u dalmatinskim vrtovima, na žalost.
Sve pohvale Seni na tako bogatom, lijepom i održavanom vrtu smile141.
A ja sam našla odlično mjesto za svratiti po inspiraciju ...  
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 12:15
Mari, lijepim odabirom prizivaš Seni. Čisto ne vjerujem da nema što pokazati od silnog lijepog grmlja i stabalaca koje ima u vrtu.Big%20smile
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 11:29
Originalno poslano od člana seni seni napisao:

Najprije, hvala svima na lijepim riječima o mom vrtu. Nisam se dugo javljala jer u mom vrtu nema ove godine novog cvijeća. Ne želim vrt pretrpati, sviđa mi se ovakav kakav jest. Ipak, evo par slika.

ove slike griju dušuClap
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 07:20
TongueSENI,šetam tvojim vrtom,prekrasne biljkice,ima se tu što i vidjeti,bravo,hvala na prekrasnom doživljaju i mirisu.smile99
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 21:51
Prekrasan vrt zbog kojeg se ostaje bez daha, ali se i mora pogledati u jednom dahu!!!!
Prekrasno!!!  Višegodišnji trud - rezultat spektakularan!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 42>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,168 sekundi.