dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 222> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo kaktusiću, polako proljeće kuca na naša vrata!
Kućne biljčice te već darivaju cvijetićima, a kak budu tek vanjske!!! Od tolikih ruža, a i ostalih cvjetića, svaki dan, kroz proljeće i ljeto, ćeš ti nas darivati fotkicama! Baš se veselim! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Muholovka je ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kaktusiću, osim što je uvijek užitak prošetati tvojim vrtom, moje šetnje njime postaju i obaveza, moram učiti o ružama! Vidim i jagoda je zaključila da se ovdje najbolje uči! |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
dočekasmo cvijet muholovke, predivan je! i u tebe se počelo buditi proljeće! nadan se da je sada konačno i želim ti da nemaš više minusa!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ovo je najljepša bilčica koju sam danas vidjela, a šetam vašim vrtičima sa prekidima ( kuhanje doručka, pa ručka, pa sušenje veša, i sve što uz to ide, da ne mislite da ne dižem guzicu od kompa cijeli dan!!) cijelo prijepodne!!!! Krasna koja listova, pa prekrasan pupoljak, Mali kaktus jedva čekam, nestrpljivo kao i ti, da vidim prvi otvoreni cvijetić!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Ružićnjak je prelijep, uredan, a kad procvjetaju sve one narcise, bit će pravi melem za oči dok ruže ne krenu. Aloica je za 5!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Prvi put vidim cvit muholovke i baš je lip,alo je predivna,a kad potpuno rastvori cvit
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tek sad kad sam pročitala što si napisala o orezivanju ruža, shvatila sam da moram uzeti škare u ruke i dobro orezati moje floribunde i čajevke. Već su mi par godina previsoke a floribunde kad procvatu budu dosta teške pa ih moram vezivati za kolce
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Kaktusek tvoj ružićnjak je uredan ko apoteka, a kako će tek lijep biti kada se ruže rascvatu...veselim se tim slikicama
![]() ova aloica je posebna i bez cvijeta, ali cvetek joj je baš simpa ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Bormeš je mesožderki trebalo dugo da se otvori, ali vrijedilo je čekati.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Muholovka ovim lijepim cvijetom valjda namami kupce pa ih poslije pojede.
Barem vide nešto lijepo prije kraja |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
Kaktusiću , vrt ti je bajkovit. Ružičnjak je san snova ,mada ni kaktusi nisu loši .Ja preferiram razno vrtno cvijeće i grmove.Stavljaj novosti i ja ću ti doći.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jagoda,vidjet ćeš kako će te ruže veseliti,ja uživam u mojima.
![]() Antonija,ja se ne smijem ni nadati da kod nas neće biti još minusa.to je skoro neostvarivo
![]() Korijenko,škare u ruke i reži,neće ti biti žao,moje floribunde i čajevke ne trebaju nikekve kolce
![]() Free,očeš
![]() Anči,moje visibabe su na izdahu,a ovih dana bi i narcisi mogli procvasti
![]() Tija,ima još dva cvjetića,a i novu cvjetnu stapku
![]() Otok,MM upurno traži muhe da ju nečim nahrani
![]() Lovro,Misty,Springy,Kontesaa,Anastazija hvala vam svima,vaše pohvale me potiču da još više uređujem vrt
![]() Opsjena dobro došla u moj vrtek
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I kak da sad velim da nečem!!!! Trebalo bi me ![]() Vidiš, zato se više ne usudim reči ti kaj mi je prekrasno kod tebe!!! Ne samo kod tebe, već svuda!!! Reci tm da ću skupljat muhe da je ima čime prehraniti!!! Jel da stavljam u škrinju ili mala jede samo friško meso!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Free,opet se po noći skitaš mojim vrtom,kaj neznaš doći po dnevu kak si pošteni ljudi.
![]() Meni uvijek slobodno veliš kaj ti se sviđa,ako nemam viška nas dve ćemo razmnožiti i uvijek će biti za sve.
![]() Za muholovku ne brini papa samo friško al mi se čini da će svako dan biti sve više klope za nju.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Moram reći da sam se vraćala više puta... pa muholovka i aloa.... kakvi cvjetovi.Tko bi rekao da muholovka ima takav cvijetak!Krasno. A aloa....jedva čekam da se rascvate do kraja...
I eto čak i sedum koji se jedva kod tebe udomio ti već cvjeta!
A i vrt se budi....Maćuhice će se u časiu "oporaviti"!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bako uvijek mi je drago kad dođeš kod mene u vrt,evo i ja sam dočekala da se moj vrt počne buditi.Poslikat ću malo danas,pa stavim slikice navečer.
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam danas malo slikala
Orhideja Red Velvet počela otvarati svoje cvjetiće
kalanhoa isto lijepo cvate
i ovu sam orhideju morala poslikati
aloa u društu otočkih sukulenata
ovo je poklon pa sam ga stavila pred vrata da mi dočekuje goste
a ovaj ružmarin stablašica je bio poklon ispod bora zajedno s muholovkom
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |