Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 182183184185186 245>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 18:46
lijepi vrt u savršenom predproljetnom izdanju, draga AnaidaSmile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
opsjena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje opsjena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 22:03
Draga Anaida, došla sam u posjetu i oduševljena sam tvojim parkom, a kamenje mu daje posebnu draž.Vjerujem sa ćemo se družiti i uživati u plodovima našeg rada.Bravo!!!smile79
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 22:47
Vidim ja da si ti zasukala rukave    Tongue
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 07:09
Zasukala rukave s velikom radošću.. Puno toga ima za obaviti u vrtu ali me svaka od tih radnji veseli. Jučer sam sve pograbljala, okopala travu oko gotovo svih rubnika oko otoka, poluotoka, šišnula lavandu samo malo i radovala se svakom znaku života i rasta mojih biljkica..
Danas poslijepodne nastavljam akciju uz veliku pomoć MM-a. Štihanje i izrada povišene povrtne gredice.

Nekako mi je već danima u mislima ona pjesma P. Nerude što završava

"Donijet ću ti copihue, radosno cvijeće s' planina,
tamne lješnjake i šumske košare cjelova.

Htio bih s' tobom učiniti
što proljeće čini sa trešnjama."
Heart 
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 07:15
E pa stigli su na red radovi koji nas veselesmile161
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 07:27
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Nekako mi je već danima u mislima ona pjesma P. Nerude što završava

"Donijet ću ti copihue, radosno cvijeće s' planina,
tamne lješnjake i šumske košare cjelova.

Htio bih s' tobom učiniti
što proljeće čini sa trešnjama."
Heart 

Ovo su mi prelijepi stihovi uljepšali dan!

Time is something you can never get back..
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 07:49
Trešnjice, želim ti uspješan dan
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 19:10
Anaida, tvoj vrt me oduševljava u svakom pogledu...zaista je prelijep....vidi se da si bila jakooo jakooo vrijedna....
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 17:09
Tako kreativno i predivno!Thumbs%20Up
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 17:15
Odlićno je ispalo ovo sa spajanje u veliki poluotok Clap, bit će lakše kositi. Lijepa je ona vaza od terakote, što će je krasiti Wink
život je more
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 00:28
Uvijek s posebnim oduševljenjem prošetam tvojim vrtom i divim se novinama. Vrt mi je prekrasan i sada
a što će tek biti kad sve procvate........

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 07:38
Ja sam šutke čekala slike. Nisam se i ja htjela pridružiti "općoj špotanciji"WinkLOL
Uvijek me iznova oduševljava kako lijepo planirate vaš vrt. Travnjak, otoci, kako netko reče, sad već pomalo i kontinent, ali prelijepo.Kad krene cvijeće....
A kamenjar će se u času opet ispuniti.
 I mene zanima što će biti u onoj tegli i posebno, gdje ćeš ju smjestiti.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 12:58
Povrtnjak po principu visoke gredice završen

MM, Fifi i ja umorni jako, jako.. Ali za šetnju se našlo snage. Iako se po isplaženom jeziku vidi da smo umooooorniii kao pas Smile

Puno vam pozdrava šaljem svima i želim lijepe proljetne dane!!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 13:29
Ajme vidi Fifija među visibabama, kako je to slako smile94!!!! A da ne pričam o vrtu i novim idejama - super!!!! Cijeli mi vrt i van sezone izgleda jako lijepo i uredno s puno grmića i kamena, super osmišljeno! Ziva i ja šaljemo pusu Fifiju smile78!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 14:32
Stvarno ste brzi. Gredica već gotova i ispunjena zemljom.

Poluotok uz ogradu krasan, a vrt uredan - to me uvijek oduševi. Ja sam uvijek preumorna da još nakon kopanja i sađenja počistim i pokupim, to uvijek ostavim za drugi dan.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 19:41
vidim da si pravo bila vrijedna poluotoćić je prekrasan a i povrtnjak biće tu svega ove godine smile177
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 19:53
Visoke gredice su me uvijek oduševljavale,ne samo da su lakše za održavanje nego se ravnomjerno zagrijava korjen tj. podzemni i nadzemni dio biljkeThumbs%20UpJa se ne usudim to praviti u mojoj klimi jer je pretoplo kod mene!Poluotok je lip kao i sve u tvom vrtu,a Fifi,eh da mi ga je malo pomaziti uživosmile72
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 20:59
u tvom vrtu je sve lijepo i skladno, fifi mu je pravi ukras!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 21:54

Baš je sve lijepo uredno. A Fifi je pravi pozer (doduše s isplaženim jezikom - no, nema veze)...Thumbs%20Up

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 22:10
ClapŠetam tvoji dvorištem i znam da sam već negdje srela tvog ljepotana,ali vidi tu i lijepo uređen i osmišljen vrt,ima tu svašta, da te zabole oči,ideja sto.
hvala ti što si me pustila da šećem tvojom oazom.smile99
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 182183184185186 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.