Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 78> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja zavirila u mali gradski vrt po dodatnu dozu međimurskog proljeća...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ja sam se pridružila ovoj uživanciji za oko i dušu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Kod mene su visibabe odavno prošle.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kod tebe proljeće stiglo u punom sjaju,zaista prelijepi vjesnici toplih dana
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Anastazijo
![]() Bako, Anaido i Sarajko konačno smo dočekali proljeće i baš mu se veselim.
Voki vidjet ćeš kad dođeš, meni ti veliku sjenu na vrt veći dio dana radi jedna visoka stara škola i zapravo tek zadnjih tjedan i pol se moj vrt ugrijao i pružio lukovicama priliku da procvatu. Kod mnogih su Helleborusi cvali već pred dva mjeseca, a ja njim se tek sad veselim i divim. Popodne sam sjedila na svojoj jedinoj stepenici i bila sam ko malo dijete koje je dobilo najželjeniju igračku . Ja sam dobila svoju "kolekciju Proljeće 2011" .
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Što bi čovjek ovdje uopće mogao reći, sve sami vjesnici proljeća, to je ono što nam treba u vrijeme kad dolazi proljeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kao i uvijek prekrasno |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Triša konačno da su se aktivirali ti vijesnici proljeća, svaki dan nešto novo procvate.
Mali kaktus je prekrasno je.
Jučer sam shvatila da sam u jesen bila ja zapravo vrlo "dobra".....pa ja nisam kupila ni jednu jedinu lukovicu...dakle sve što vidite je zapravo "staro".
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Neka se tvoja stepenica pripremi, mislim da ćeš sve više i više sjediti na njoj i pasti okice, ovo i je doba kada te svako malo iznenadi i oduševi koja ljepotica na koju si već zaboravila!!!
![]() Tija, koje je boje helebrus koji sam dobila od tebe na kavici, da pasem uči na tvome dok moj ne stasa za koju godinu!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Probudilo se i procvjetalo
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Baš su pravi frajeri ti tvoji vjesnici proljeća. Djeluju tako osvježavajuće nakon duge, hladne, crno-bijele zime.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Neka mi bude oprošteno ali opet moram primijetiti da cvatnja kukurijeka prije dva mjeseca nije čudo, ima mnogo hibrida, pa tako rani počinju cvasti oko Božića i ranije, a neki tek u travnju. Mene je iznenadilo što mi je jedan "božićni" procvao prošlo ljeto sredinom kolovoza. Inače moje omiljene biljke. Dugovječne i prekrasne biljke. Što su stariji imaju više cvjetova, a na jednom mjestu mogu izdržati desetke godina.
|
|
![]() |
|
Free ta stepenica ti meni puno znači, nekad je jednostavno na njoj lijepo i samo sjediti i maštati o .......
Helleborusi su ovi bijeli.
Mari i Moon uvijek vas je lijepo vidjeti ovdje, hvala.
Gogiću ljubice, neki od frajera dok porastu idu k tebi ti bar imaš mjesta za njih. Prekjučer ti ja radim vizitu u vrtu i velim ti mojima "idu i Gogići van" e dok su me u čudu pogledali. Mislila sam na one Pinokio tulipane koje sam zbog tebe kupila.
Bakić Beić da se više niste ispričavali u mom vrtu! Tu Vam je dopušteno kritizirati (kritika može biti i dobra i loša) , poticati, savjetovati i ispravljati koliko god želite. Hoću reći dopušteno Vam je sve osim ispričavanja.
Baka Bea ja sam već mislila da će moji ove godine preskočiti cvatnju, e ali dok su krenuli ...... dok dođem doma svakog pogledam napravim krug oko gredica, sa svakim barem riječ progovorim....reko Dadek da nije čudno da su tako lijepi kad pričam s njima pa se trude ostaviti čim bolji dojam. Isto tako sam i s Amarilisom i ljubicama u kući. I bolje da Helleborusi čim duže izdrže na jednom mjestu ja ih nemam kud puno micati.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
em divne slike,pa stihovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gioiaa jašta da treba svraćati, nikad neznaš tko i što te čeka tu! Hvala što si bila.
|
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
svaka čast , predivno uređen vrt . Raznolikost , boje ,sve je predivno.Svratit ću opet. |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Tija, predivni su vjesnici proljeća, svaki na svoj način.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Opsjena hvala na pohvalama i naravno svrati ponovo!
Sunčeko moje ne padati u nesvijest tek si nas počelo grijati kako treba.
od jutra ju pjevušim onak svaku petu riječ.....Vesna Pisarović "Neka ljudi govore"
Ja volim plave oči u maglama sivim
volim cijeli svijet i svemu jos se divim a oni nek' pričaju i govore što hoće da volim te jer ti si zabranjeno voće, glupost Ja volim plave oči u maglama sivim volim cijeli svijet i ja se ne stidim a oni nek' pričaju i govore što hoće da volim te jer ti si zabranjeno voće glupost, ma glupost Neka ljudi govore, na, na, na, na nek' mi stave okove na, na, na, na još više znam, još jače znam ne puštam te ja Ja volim plave oči u maglama sivim volim cijeli svijet i svemu još se divim a oni nek' pričaju i govore što hoće da volim te jer ti si zabranjeno voće glupost, ma glupost |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |