Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 22:49
smile93
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 22:46

Ludisia....

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 22:04

Malo novih fotkica .......proljeće je krenulo.....

....nema uobičajene pjesme...

Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 17:12
Free, kako ti ne bi jasmin cvao kad pričaš svojim biljčicama. Unaprijedit ćemo te u forumsku "šaptačicu biljkama". Priznaj da si ga smile103 
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 09:46
E da imam dva "tehnička" pitanja....

1. Da li treba Cytisus ili žutilovku sad podrezati???

2. imam ukrasnu travu (e sad ju nemam ni na jednoj fotki) koja se raspojasala da li nju da podrežem i na koju visinu ako...??
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 09:31
Nema na čemu!!! Još niste kabel riješili???

Bila sam neki dan u Deželi ali dok smo se vraćali već je bio mrak, a ja bih jednom ipak po danu došla .....
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 02:23

Tija, hvala na legitimiranju mog helebrusa!!!!  Prekrasan je, smile94

Baka Bea, kad smo kod hirova prirode i cvatnje u čudno doba, tek da se pohvalim, moj zimski jasmin, koji je procvao sredinom 12 mjeseca, sada opet cvijeta!!!   Nemogu stavit slikicesmile175, ali može se provjeriti iz prve ruke na licu mjesta!!smile115   ilismile199 a uskoro i smile117!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 23:03
Opsjena hvala na pohvalama i naravno svrati ponovo!

Sunčeko moje ne padati u nesvijest tek si nas počelo grijati kako treba.

od jutra ju pjevušim onak svaku petu riječ.....Vesna Pisarović "Neka ljudi govore"

Ja volim plave oči u maglama sivim
volim cijeli svijet i svemu jos se divim
a oni nek' pričaju i govore što hoće
da volim te jer ti si
zabranjeno voće, glupost

volim cijeli svijet i ja se ne stidim
da volim te jer ti si zabranjeno voće
glupost, ma glupost

Neka ljudi govore, na, na, na, na
nek' mi stave okove na, na, na, na
još više znam, još jače znam
ne puštam te ja

volim cijeli svijet i svemu još se divim
da volim te jer ti si zabranjeno voće
glupost, ma glupost
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 20:21
Tija, predivni su vjesnici proljeća, svaki na svoj način.

smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
opsjena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje opsjena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 20:14

svaka čast , predivno uređen vrt . Raznolikost , boje ,sve je predivno.Svratit ću opet.smile169

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 17:08
Gioiaa jašta da treba svraćati, nikad neznaš tko i što te čeka tu! Hvala što si bila.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 10:07
em divne slike,pa stihovi ,sta reci?treba svracati redovno u tvoj vrt
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 10:03
Free ta stepenica ti meni puno znači, nekad je jednostavno na njoj lijepo i samo sjediti i maštati o .......
Helleborusi su ovi bijeli.

Mari i Moon uvijek vas je lijepo vidjeti ovdje, hvala.

Gogiću ljubice, neki od frajera dok porastu idu k tebi ti bar imaš mjesta za njih. Prekjučer ti ja radim vizitu u vrtu i velim ti mojima "idu i Gogići van" e dok su me u čudu pogledali. Mislila sam na one Pinokio tulipane koje sam zbog tebe kupila.

Bakić Beić da se više niste ispričavali u mom vrtu! Tu Vam je dopušteno kritizirati (kritika može biti i dobra i loša) , poticati, savjetovati i ispravljati koliko god želite. Hoću reći dopušteno Vam je sve osim ispričavanja.

Baka Bea ja sam već mislila da će moji ove godine preskočiti cvatnju, e ali dok su krenuli ...... dok dođem doma svakog pogledam napravim krug oko gredica, sa svakim barem riječ progovorim....reko Dadek da nije čudno da su tako lijepi kad pričam s njima pa se trude ostaviti čim bolji dojam. Isto tako sam i s Amarilisom i ljubicama u kući. I bolje da Helleborusi čim duže izdrže na jednom mjestu ja ih nemam kud puno micati.

Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 09:24
Neka mi bude oprošteno ali opet moram primijetiti da cvatnja kukurijeka prije dva mjeseca nije čudo, ima mnogo hibrida, pa tako rani počinju cvasti oko Božića i ranije, a neki tek u travnju. Mene je iznenadilo što mi je jedan "božićni" procvao prošlo ljeto sredinom kolovoza. Inače moje omiljene biljke. Dugovječne i prekrasne biljke. Što su stariji imaju više cvjetova, a na jednom mjestu mogu izdržati desetke godina.
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 09:04
Baš su pravi frajeri ti tvoji vjesnici proljeća. Djeluju tako osvježavajuće nakon duge, hladne, crno-bijele zime.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 23:04
Probudilo se i procvjetalo Thumbs%20Up
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 13:17
ClapThumbs%20Up
HeartThumbs%20Up
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 12:18
Neka se tvoja stepenica pripremi, mislim da ćeš sve više i više sjediti na njoj i pasti okice, ovo i je doba kada te svako malo iznenadi i oduševi koja ljepotica  na koju si već zaboravila!!! smile169   Ili je dugo čekala!!!

Tija, koje je boje helebrus koji sam dobila od tebe na kavici, da pasem uči na tvome dok moj ne stasa za koju godinu!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 10:45
Triša konačno da su se aktivirali ti vijesnici proljeća, svaki dan nešto novo procvate.

Mali kaktus je prekrasno je.

Jučer sam shvatila da sam u jesen bila ja zapravo vrlo "dobra".....pa ja nisam kupila ni jednu jedinu lukovicu...dakle sve što vidite je zapravo "staro".
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 20:46

Kao i uvijek prekrasnoClap

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.