Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Sajmovi i izložbe
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dogovori oko posjeta sajmu cvijeća
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dogovori oko posjeta sajmu cvijeća

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bubica 78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 259
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubica 78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2008 u 21:33
u subotu idem u Pordenone,na sajam cvijeća,jupi
uzet ću fotoaparat,
jedina mana je što autobus kreće u 5 45, ajme tko će se tako rano dignuti
začin mora teći
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bubica 78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 259
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubica 78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2008 u 22:38
ja sam bila prije 4-5g u Pordenonu, obično u Rijeci  turističke agencije organiziraju  put, cijena je bila ok.
u busu su bile sve bakice, a ja sam tada kupila svoju prvu orhideju za 10 e
začin mora teći
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2008 u 22:36
Moji sa posla znaju isto ići pa se ja možda prikrpim njima za nekih 95 kn. i onda nas još odvedu i Portogruaro  u kupovinu.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2008 u 09:29
Meni se čini da bi vama svima koji ćete se okupiti u ZG bilo jeftinije da idete s dva auta, ili možda tri u vlastitom aranžmanu. Nije mi žao potrošit lovu za nešto što volim, ali ako se može jeftinije zašto ne?
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2008 u 23:00
A vjerojatno misle na ulazak na peron Autobusnog kolodvora u Zgb koji isto ima svoju poveliku cijenu! smile39
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2008 u 22:58
Triša vi ste bliže pa je jeftinije. Ne znam kojim putem idu no ako se logično ide onda je Zg van puta pa zato valjda računaju punu cjenu karte.Je da je glupo i skupo ali ovo mi je jedini,koliko-toliko ,logičan razlog.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2008 u 22:16
Iz Rijeke se ide busom za 100.00 kn . Prijavit ću se drugi tjedan za 8. ili 9. ožujak. Idemo MM i ja - valjda će preživjeti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2008 u 22:07
šta je teško pokupit ljude u zg! a ima još neka agencija koja organizira to? 
Per aspera ad astra.

Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2008 u 22:06
Raspitao sam se i ima problema za kretanje iz zagreba, ali jos ja njih par puta na zovem da oni pristanu.

reklisu da je moguce ali uz nadoplatu !
ja pitam a koliko bi ta nadoplata bila?
60kn!!!

cjeli put dođe 240 a od za kretanje iz zagreba 60kn mislim da su stvarno pretjerali!!!!
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2008 u 21:16
i ja bi rado išla nije problem još javim , ali koliko je meni  poznato da cvijeće nemože preko granice . kad sam ja bila u tirolu u pokrajini bolcano  tamo je bila prekrasna izložba  u maju  mj. to su bili cijeli parkovi , kupila sam nekoliko sitnih biljkica i jedva sam ih sakrila u kofer , zato neznam šta sa velikima , to bi trebalo isto provjeriti da nebi bilo nismo znali.
Na vrh
Donata View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2260
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Donata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2008 u 21:42
Admine javljam se za Pordenone ...smile186 malo mi je teško unaprijed
planirati...ali valjda se neće nešto nepredviđeno izdešavati... 
Na vrh
mima View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 20:03
Sajam u Pordenoneu je prodajni. Posjetila sam ga puno puta i uvijek našla lijepih sadnica.

Na vrh
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 12:07
to ce biti  metoda "B", ukoliko metoda A ne upali i ne poslusaju!!!
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 11:28
smile42smile42smile42 
Na vrh
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 11:25
Objasniti cemo im smireno da bi trebali krenuti i zg smile225
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 11:24
hehe moraju da... 
Na vrh
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 11:21
mislim da ce se srediti iz zagreba! jer rekli su ukoliko bude oko 5 putnika iz zagreba da ce biti organizirano da se krene iz zagreba.

a za sada ako se ne varam ima nas 6 ukljucujuci i vas 2. i ako se i Donata prikljuci to je onda 7.

i vjerujem da ce se jos netko ovako javiti u agenciju iz zagreba.
Morati ce oni da krecu iz Zagreba hoce-nece!!!
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 11:17
ok onda idemo muž i ja sad smo se čuli pa sam mu rekla za to... samo se nadam da će biti iz zg isto polazak jer mi se neda ic do vž... ajde se raspitaj oko toga...
Na vrh
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 11:11
Može se uci!!!! Ali jedino sto se dobije papirnata "iskaznica" na koju se lupi zig pri ulasku i treba se cuvati do izlaska.

Tako da se jos uvijek može jedino sto se mora paziti na taj papiric da se ne izgubi inace je kazna ako se dobro sijecama oko 400€.

Neznam zasto su spustili cijenu, ali prije je bilo receno 290kn + 5€. Mozda zato sto nas ima vise!!
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 11:09
i to ti onda ispadne 290 kn kad preračunaš...
nego jel se može u italiju s osobnom jos uvjek ili vise nemože?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.