Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 78> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod mene je još kišovito i hladno ,zato sam guštala u prvom danu proljeća kod tebe .
Orhideja je prekrasna
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o proljeće i u srcu i u vrtu,prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Cvijeće ti je prekrasno, a kako imaš fotografa koji bi valjda i od ničeg stvorio nešto, to dvoje u kombinaciji je savršeno
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma nije uopće zakasnilo, barem sudeći po ovim tvojim slikama. Ne bi ja ništa izdvajala, jer ti je vrt lijep kao cjelina.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ko? Proljeće? Pa koliko sam ga zazivala trebalo je već doći u 1. mjesecu, tako da kasni opasno
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Bako samo da Adama nabavim neka Eva će se već naći!
Vilmač vjerovala ili ne ali ja ti u tom svom vrteku jako malo radim, s tim trajnicama ti je to super, dušu dalo za lijene lavove (horoskopske). Ništ ne radiš a svi se dive kakvo je.
Perlić Euforbija je takva skoro cijelu zimu.....dok smo bili kod Bee moj Dadek dok je vidio njenu reko je i ja to želim, ostalo je povijest.....šafraneki su baš ko lampice.
Anaida hvala na svemu rečenom!!!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek lijepe fotke, divni kukurijeci.. Ludisia krasno cvate, tako nježno..
Na tvoja dva pitanja tehnička, imam jedan odgovor - što se travice tiče, nju svakako sada poreži na visinu nekih 10 cm, ako je to ukrasna trava tipa kineskog šaša ili pampas trave.
Za žutilovku ne znam, nemam ju pa nisam čitala o njoj.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Kukurijeci su ti prekrasni, pravi odabir za tvoj kontinentalni vrt, koji je dugo hladan i zasnježen. ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasne fotke, proljeće tek počelo,a u tvom vrtu oljilje cvijeća... natko nam je bio vrijedan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj vrt slobodno možeš nazvati "Moj mali gradski raj". Jer si ga u to pretvorila....
![]() ![]() ![]() ![]() A proljeće? pa jutros mi se činilo da je došlo.... sad sam već manje uvjerena...
|
|
![]() |
|
Je konačno je proljeće tu od danas i službeno mada se vani ne čini tako. Hvala vam
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Ajme Tija divno je vidjeti kako proljeće izgleda u tvojem vrtu, pohvale tvojim vrijednim rukama, a mužu svaka čast na fotografijama.
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Tija
![]() |
|
![]() |
|
PeKa ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
prekrasno, a i čvorci su jučer stigli,proljeće je tu...
pekica
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Proljeće je krenulo,proljeće je danas došlo......
![]() Vrt se probudio,a Ludisia otvotila svoje lijepe cvjetiće...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam.....
Josipa Lisac, Ležaj od suza
Lezaj od suza prostirem za te |
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
malo ali slatko ,
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasni vjesnici proljeća!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |