Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 22:38
Kod mene je još kišovito i hladno ,zato sam guštala u prvom danu proljeća kod tebe .

Orhideja je prekrasna smile55
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 21:54
o proljeće i u srcu i u vrtu,prekrasnosmile79
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 16:53
Cvijeće ti je prekrasno, a kako imaš fotografa koji bi valjda i od ničeg stvorio nešto, to dvoje u kombinaciji je savršeno Clap.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 16:27
Ma nije uopće zakasnilo, barem sudeći po ovim tvojim slikama. Ne bi ja ništa izdvajala, jer ti je vrt lijep kao cjelina. 
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 16:15
Ko? Proljeće? Pa koliko sam ga zazivala trebalo je već doći u 1. mjesecu, tako da kasni opasno Smile
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 16:07
Super, kod vas puno ranije kreće
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 16:04
Bako samo da Adama nabavim neka Eva će se već naći!

Vilmač vjerovala ili ne ali ja ti u tom svom vrteku jako malo radim, s tim trajnicama ti je to super, dušu dalo za lijene lavove (horoskopske). Ništ ne radiš a svi se dive kakvo je.

Perlić Euforbija je takva skoro cijelu zimu.....dok smo bili kod Bee moj Dadek dok je vidio njenu reko je i ja to želim, ostalo je povijest.....šafraneki su baš ko lampice.

Anaida hvala na svemu rečenom!!!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:25
Uvijek lijepe fotke, divni kukurijeci.. Ludisia krasno cvate, tako nježno..

Na tvoja dva pitanja tehnička, imam jedan odgovor -  što se travice tiče, nju svakako sada poreži na visinu nekih 10 cm, ako je to ukrasna trava tipa kineskog šaša ili pampas trave.
Za žutilovku ne znam, nemam ju pa nisam čitala o njoj.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:21
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Kukurijeci su ti prekrasni, pravi odabir za tvoj kontinentalni vrt, koji je dugo hladan i zasnježen. Thumbs%20Up Frapira me crvena euforbija koja izgleda kao da je proljeće već odavno u tvom vrtu, ali...... ova fotkica, ona je super: male žute lampice šafrana u sjenovitom djelu vrta - pravo proljeće!
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 12:28
prekrasne fotke, proljeće tek počelo,a u tvom vrtu oljilje cvijeća... natko nam je bio vrijedanClapClapClapClap
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 11:48
Tvoj vrt slobodno možeš nazvati "Moj mali gradski raj". Jer si ga u to pretvorila....Big%20smileClapClapClap

A proljeće? pa jutros mi se činilo da je došlo.... sad sam već manje uvjerena...
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 11:44
Je konačno je proljeće tu od danas i službeno mada se vani ne čini tako. Hvala vam
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 09:41
Ajme Tija divno je vidjeti kako proljeće izgleda u tvojem vrtu, pohvale tvojim vrijednim rukama, a mužu svaka čast na fotografijama. smile73
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 09:36
Tija
Na vrh
PeKa View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje PeKa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 08:09
prekrasno, a i čvorci su jučer stigli,proljeće je tu...
pekica
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 07:40
Proljeće je krenulo,proljeće je danas došlo......Tongue

Vrt se probudio,a Ludisia otvotila svoje lijepe cvjetiće...Clap
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 06:13
Hvala vam.....

Josipa Lisac, Ležaj od suza

Lezaj od suza prostirem za te
lezaj od suza u oku mom
lezaj od suza, ceznje za tobom
ceznje sto gusih u srcu svom

Oprosti, dragi, ti znas i sam
da samoca poput bijesna vjetra
odnosi sa sobom sve
usla je u me i u moje misli
raznijela moj mir i moje sne

Lezaj od suza nijemo te pita
ima li suza u oku tvom
lezaj od suza pita sa strepnjom
nosis li ljubav u srcu svom

Oprosti, dragi, toliko srece
je opet tako naglo doslo
nadala se nisam njoj
tvoja blizina vec po drugi put
mijenja ovaj svijet i zivot moj

Na vrh
opsjena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje opsjena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 00:39
malo ali slatko ,smile55 tako kažu ,proljeće stiže velikim koracima.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 00:20
PrekrasnoThumbs%20Up
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 23:18
Prekrasni vjesnici proljeća!Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.