Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bako samo da Adama nabavim neka Eva će se već naći!
Vilmač vjerovala ili ne ali ja ti u tom svom vrteku jako malo radim, s tim trajnicama ti je to super, dušu dalo za lijene lavove (horoskopske). Ništ ne radiš a svi se dive kakvo je.
Perlić Euforbija je takva skoro cijelu zimu.....dok smo bili kod Bee moj Dadek dok je vidio njenu reko je i ja to želim, ostalo je povijest.....šafraneki su baš ko lampice.
Anaida hvala na svemu rečenom!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ko? Proljeće? Pa koliko sam ga zazivala trebalo je već doći u 1. mjesecu, tako da kasni opasno
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma nije uopće zakasnilo, barem sudeći po ovim tvojim slikama. Ne bi ja ništa izdvajala, jer ti je vrt lijep kao cjelina.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Cvijeće ti je prekrasno, a kako imaš fotografa koji bi valjda i od ničeg stvorio nešto, to dvoje u kombinaciji je savršeno
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o proljeće i u srcu i u vrtu,prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kod mene je još kišovito i hladno ,zato sam guštala u prvom danu proljeća kod tebe .
Orhideja je prekrasna
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Djevojke moje hvala posjeti ....proljeće se danas kod mene tek osjetilo popodne u jednom trenu kad je zasjalo sunce i onda je bilo toplo.
Sarajko samo za tebe......
Zajedno smo rasli
grade, ja i ti isto, plavo nebo, poklonilo nam stih ispod Trebevica sanjali smo sne ko ce brze rasti ko ce ljepsi biti Ti si bio velik a rodio se ja s' Igmana uz osmijeh slao si mi san djecak koji raste zavolio te tad ostao je ovdje vezan, za svoj grad Bilo gdje da krenem
o tebi sanjam putevi me svi tebi vode cekam s' nekom ceznjom na svijetla tvoja Sarajevo ljubavi moja Pjesme svoje imas i ja ih pjevam zelim da ti kazem sta sanjam radosti su moje i sreca tvoja Sarajevo ljubavi moja Kada prodju zime i dodje lijepi Maj djevojke su ljepse ljubavi im daj Setaliste tamno uzdasima zri neke oci plave neke rijeci njezne Sad je djecak covjek a zima pokri brijeg park i kosa bijeli al' otici ce snijeg Proljece i mladost ispunit' ce tad Sarajevo moje jedini moj grad http://www.youtube.com/watch?v=C8C-tpr1r2Y jednom jako davno prije nekih "teških padalina" obećala sam nekom da ću doći u Sarajevo i nisam došla......tebi ne obećajem ali voljela bih jednom doći
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
O pa kod tebe već naveliko cvjeta život!
Kao i uvijek - savršeno!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Gogiću moj , konačno i tebe kod mene! Ja se već zabrinula gdje si, a znaš kakva sam onda.
![]()
Vani je prekrasnih +20 i planiram ići nešto bilo što ići raditi vani, pa makar i sjediti na stepenici.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
tija jako lijepo, evo konačno smo dočekale proljeće i ja ga prizivam već dugo.
|
|
![]() |
|
Triša je tamo u okupljanjima postavila link na stranicu vrtlarije Kalići i pronašla sam Ovo.....
Zašto saditi trajnice?Trajnice imaju niz prednosti ispred sezonskog jednogodišnjeg cvijeća kao na primjer:
Trajnice Vas neće razočarati već će Vas svake godine iznova očarati vlastitom ljepotom. Fenomenalno rečeno!!!
Vilmač onda sam si ja umislila da sam lijena jer meni sve ovo u vrtu ne predstavlja neki veliki trud.....ovaj moj vrtek je baš po mojoj mjeri, ni prevelik ni premali baš taman.
Magnolija zbilja konačno je došlo samo da nam ga ova nedjelja ne pokvari.
|
|
![]() |
|
Svaki dan nešto novog procvate i nešto staro me ponovo razveseli..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krivci zašto sam došla na Cvijet.info ...... Lupinusi su krenuli
![]() .....ovo je moje najiščekivanije proljeće u životu i veselim se svakom novom cvijetu i svakoj novoj proklijanoj biljčici........
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
U prethodnim postovima su me oduševili tvoji kukurijeci..........a u današnjem ova slika ...........kak' su se lijepo "sljubili"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Je baš su se sljubili, Ona se jednostavno ugurala između njih dva.
Znam da netko ne voli zimu ni na razglednici ali evo nešto što bi vam željela pokazati http://fotoklub-cakovec.hr/wp/.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Dugo ti nisam bila u posjeti, ali uspjela sam doći u najbolje vrijeme da uhvatim tvoje krasne kukurjeke u najboljem izdanju!!!!
Iako u sjeni veći dio dana tvoj vrt je u puno cvijetnijem stanju nego moj, moj izgleda kao da je izgubljen u veljaći!! Ako ti ne tražiš Adama ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Proljeće šareno, prštavo i veselo u tvojem malom gradskom vrtu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nešto novo,nešto staro,nešto plavo.....a sve prelijepo
![]() Lijepe fotografije TM,zmržljeni čun je poseban.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tija, najljepši su vjesnici proljeća, a ona panoramska sličica nam pokazuje tvoj vrtek u punom sjaju, a lupinusi koji se bude, a kad tek procvjetaju, no pratit ću što se događa.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |