Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 185186187188189 245> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ne znam, Manči... Dobila sam ga na dar od jedne susjede i na par mjesta u vrtu ga imam.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Već sam te htjela pitati gdje su slikice,a ti stavila,a kad ja stignem na kavicu tu će već biti veseli šarenilo.
![]() |
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
samo da te pozdravim ,moram dalje , samo naprijed s radovima.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
I meni je plućnjak jako lijep, a i cijeli će vrt biti wow kad to sve krene cvjetati!!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Vrt je lijepo počeo, kako će samo to prekrasno biti uskoro
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Proljeće je stiglo
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() Gdje si nabavila toliko kamena?
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svim dragim gošćama - hvala na posjeti i lijepim mislima!
Lilie, najviše smo kamenja kupili u kamenolomu, a mali dio donijeli s obale.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Bijeli se moja mala magnolia.
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
zar salix neće prvo imati mice-mace.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() buđenje dvorišta.... ljepota!
magnolija će biti prava ljepotica kad skroz procvjeta! ![]() ![]() ![]() vidim neki su komentirali kamenje kod tebe, ja bi rekla da ga imaš puno kao da si u Hercegovini! ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Budi se,budi se
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A tko koga čuva - Fifi patkice, ili one njega?
|
|
![]() |
|
Djibril ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 189 |
Pozdrav! Novi sam na forumu. Pregledao sam dosta vrtova, ali tvoj mi je jedan od ljepših. Ukrast ću neke ideje. Nadam se da nećeš zamjeriti.
![]() |
|
![]() |
|
Antonija, ovaj moj salix ti nekako u kompletu ima mini mice-mace i mini listiće koji kasnije rastu..
Vilmač - lijepo te pozdravljam, kako napreduju klijanci?
Mali Kaktus - jedva čekam danas poslijepodne i sutra cijeli dan, napokon imam vremena biti u vrtu i raditi vani i uživati!! do sada sam sve nešto na brzinu morala odrađivati uz poglede na sat i spremanje na posao.
Otok - skoro pa da patke čuvaju malog crnkića Fifija, kad legne na travu tada su one više od njega
![]() ![]() Djibrile - dobrodošao i svakako uživaj s nama! Ovdje puno toga učimo i vidimo jedni kod drugih, tako da me veseli da si nešto lijepo svom oku i ti kod mene ugledao!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Prije 15-tak godina i moja je magnolija bila tolika. A onda je krenula bujati. Netko me pitao da li cvijet kratko traje. Ovisi o godini. Ove godine od pupoljka do sada prošlo je više od mjesec dana. Dovoljno da krasi vrt dok ničeg drugoga nema.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 185186187188189 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |