Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miro, ove male mrvice su tvoje mimozice a albicija je duplo veća i ima ih samo dvije ali zato ima ceasapinija ko u prići i već su pedalj visoke!!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svašta kod tebe lijepog.Mladih koji niču kao u pravom rasadniku!
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pa Bako, sve je krasno niklo, sada se bojim da ne polegne i više neće moći ustat!!! Jedna teglica mi je sumljiva!!!!
Kiki-ko, reznice polygale stigle!!! E, nečete vjerovati kaj sam probala!! Cijepila grančicu polygale na vrbu!!! I sve u vodu dok ne vidim korjenčiće, dakako dio, a dio u zemljicu i zalijevam vodom u kojoj su se moćile vrbove grane!!!! Sada bi priroda trebala odraditi svoje!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ajme free, kud ćeš sa svim tim kad naraste?
|
|
![]() |
|
Vani ima mjesta ko na velesajmu, a ako sfali prostora zimi, do tada će se kčer preseliti u svoju kuću pa opet imam jednu sobu samo za njih!!!! Možda ću da oženim još koga, pa opet evo prostora!!!! Pa ćemo da se igramo u mojoj džungli zimi mm i ja: on Tarzan - a ja Džejn!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Evo me odmah sam došla na tvoj poziv vidjeti ljepotana, prekrasan je u ovako bujnom cvatu, a i ostalo cvijeće ti je uzvratilo tvoju pažnju i ljubav
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Mimoze,preslatke...prvi put vidim ovako gajene iz semena...bebe a vec lice na na odrasle...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
malo kasnim u razgledanju slika,sad sam lagano prosetala
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sijala sam mimoze nekoliko puta ali niti jedna mi nije nikla.... a ni caesalpinie... S njima nisam imala sreće....
![]() ![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
e stvarno ima svašta kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
A još cmoljim za picmoljcima, hahahaha, e pa takvu me majka nije rodila, takva sam ispala iz vražje torbe ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Svega će biti kod tebe!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Kod tebe zaista pravi rasadnik,biće tu lijepih biljkica,jedva čekam da to sve poraste pa da uživamo u toj ljepoti
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sunašce moje, slikni nam nekaj! Znaš da ja non-stop slikice tražim
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Neumorna si, aktivna i svega ćeš imati za pokazati nam!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
[QUOTE=freeland44]
![]() Uploaded with ImageShack.us Ovo je Miro K, biljčica koju si mi poslala, prije jednog maleckog listića, potjerala mi je prekrasan cvijet!!! Jel kod tebe već cvala? Spatifilum po mojemu, a tvoj naziv ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |