Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 21:25
Koristan i krasan tekst za trajnice i tako raskošan, rascvjetani vrt! Pa sve još viđeno okom fotografa umjetnika, prelijepooooooo!

Ovo mi je posebno zapelo za oko..

Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 21:15
nek ti svaki dan nesto novo procvjeta,pa da uzivamo
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 21:09
Baš se sve ljepo počelo šareniti!!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 15:59

Baka i Triša ..... vrtek puca od cvijeća ali rupice postoje koje bi još trebalo popuniti. Bako a Vi zbilja imate što šišati dok krenu vaše "živice", a za neke ogromne promjene trebalo bi puno "vremena".

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 15:56
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Nešto novo,nešto staro,nešto plavo.....a sve prelijepoTongue

Lijepe fotografije TM,zmržljeni čun je poseban.
Anaida zbilja je sve prštavo i šareni se polako.

Mali kaktuse ovo me podsjeća na pripreme za vjenčanje.....Hvala u Dadekovo ime a i u moje.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 15:51

Free a jel se negdje izgubio koji Adam, pa da ga nađem? Ja ti adama nemam kud staviti, meni su oni famozni kod vas, a i odustala sam od njih .... neznam s adamima.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 09:59
Rascvalo, se rascvalo.Prekrasno! Stvarno si vrtek lijepo posložila i evo ovaj dio "puca" od cvijeća.....Big%20smileThumbs%20Up

Ono  o trajnicama je dobro. Da sam sve to znala prije četrdeset godina. Ovako imam trajnice, ali uglavnom zelene i agresivne!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 09:45
Tija, najljepši su vjesnici proljeća, a ona panoramska sličica nam pokazuje tvoj vrtek u punom sjaju, a lupinusi koji se bude, a kad tek procvjetaju, no pratit ću što se događa.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 07:15
Nešto novo,nešto staro,nešto plavo.....a sve prelijepoTongue

Lijepe fotografije TM,zmržljeni čun je poseban.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 06:54
Proljeće šareno, prštavo i veselo u tvojem malom gradskom vrtu!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 00:11
Dugo ti nisam bila u posjeti, ali uspjela sam doći u najbolje vrijeme da uhvatim tvoje krasne kukurjeke u najboljem izdanju!!!! 

Iako u sjeni veći dio dana tvoj vrt je u puno cvijetnijem stanju nego moj, moj izgleda kao da je izgubljen u veljaći!!

Ako ti ne tražiš Adama Winkveć adama, ima u mene svih veličina, samo biraj!!LOL
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2011 u 23:20
Je baš su se sljubili, Ona se jednostavno ugurala između njih dva.

Znam da netko ne voli zimu ni na razglednici ali evo nešto što bi vam željela pokazati http://fotoklub-cakovec.hr/wp/.

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2011 u 22:29
U prethodnim postovima su me oduševili tvoji kukurijeci..........a u današnjem ova slika ...........kak' su se lijepo "sljubili" LOL LOLLOL
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2011 u 22:19

Svaki dan nešto novog procvate i nešto staro me ponovo razveseli.....

Krivci zašto sam došla na Cvijet.info ...... Lupinusi su krenuli

.....ovo je moje najiščekivanije proljeće u životu i veselim se svakom novom cvijetu i svakoj novoj proklijanoj biljčici........

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2011 u 10:10
Triša je tamo u okupljanjima postavila link na stranicu vrtlarije Kalići i pronašla sam Ovo.....

Zašto saditi trajnice?

Trajnice imaju niz prednosti ispred sezonskog jednogodišnjeg cvijeća kao na primjer:

• životni im je vijek u prosjeku iznad 5 godina
  • brzo napreduju i brzo se šire 
  • skromnijih su zahtjeva i brzo se prilagođavaju okolini u kojoj rastu
  • troškovi odžavanja su znatno manji
  • za svaku različitu sredinu postoji odgovarajuća trajnica 
  • pružaju nezamisliv broj tekstura listova i boja cvijeta
  • na njih utječu godišnja doba pa su tako uvijek različite i zanimljive
  • pružaju šire mogućnosti primjene pa ih tako možemo saditi  u cvijetne gredice, kamenjare, grobove, krovne vrtove, žardinjere i u balkonske vaze a također mogu poslužiti kao pokrivači tla i kao rezano cvijeće. 

Trajnice Vas neće razočarati već će Vas svake godine iznova očarati vlastitom ljepotom.

Fenomenalno rečeno!!!

Vilmač onda sam si ja umislila da sam lijena jer meni sve ovo u vrtu ne predstavlja neki veliki trud.....ovaj moj vrtek je baš po mojoj mjeri, ni prevelik ni premali baš taman.

Magnolija zbilja konačno je došlo samo da nam ga ova nedjelja ne pokvari.

Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 18:05
tija jako lijepo, evo konačno smo dočekale proljeće i ja ga prizivam već dugo.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 15:16

Tonguesudeći po slikama ne vjerujem ti da si lijena, dapače- prava si lavica!Wink

"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 15:01
Gogiću moj , konačno i tebe kod mene! Ja se već zabrinula gdje si, a znaš kakva sam onda.Wink

Vani je prekrasnih +20 i planiram ići nešto bilo što ići raditi vani, pa makar i sjediti na stepenici.
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 12:28
O pa kod tebe već naveliko cvjeta život!
Kao i uvijek - savršeno!

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 22:54
Djevojke moje hvala posjeti ....proljeće se danas kod mene tek osjetilo popodne u jednom trenu kad je zasjalo sunce i onda je bilo toplo.

Sarajko samo za tebe......

Zajedno smo rasli
grade, ja i ti
isto, plavo nebo, poklonilo nam stih
ispod Trebevica sanjali smo sne
ko ce brze rasti
ko ce ljepsi biti

Ti si bio velik
a rodio se ja
s' Igmana uz osmijeh
slao si mi san
djecak koji raste zavolio te tad
ostao je ovdje
vezan, za svoj grad
Bilo gdje da krenem
o tebi sanjam
putevi me svi tebi vode
cekam s' nekom ceznjom
na svijetla tvoja
Sarajevo ljubavi moja

Pjesme svoje imas
i ja ih pjevam
zelim da ti kazem sta sanjam
radosti su moje i sreca tvoja
Sarajevo ljubavi moja

Kada prodju zime
i dodje lijepi Maj
djevojke su ljepse
ljubavi im daj

Setaliste tamno
uzdasima zri
neke oci plave
neke rijeci njezne

Sad je djecak covjek
a zima pokri brijeg
park i kosa bijeli
al' otici ce snijeg

Proljece i mladost
ispunit' ce tad
Sarajevo moje
jedini moj grad

http://www.youtube.com/watch?v=C8C-tpr1r2Y

jednom jako davno prije nekih "teških padalina" obećala sam nekom da ću doći u Sarajevo i nisam došla......tebi ne obećajem ali voljela bih jednom doći
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.