Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 151> |
Korisnik | |
krtica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gospina trava,
od srca zahvaljujem na sjemenkama!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lovro hvalaaa
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
molim , molim i uvijek vrlo rado ako imam to kaj si zelis ! ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Horti, paket me doma čeka, a ja radi njega jedva čekam doći doma!! Hvala ti!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
krtica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 120 |
Gute Fee,
puno hvala na sjemenkama! ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lovre
![]() puno, puno, puno hvala.... do neba |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Hvala dragoj Otok i Horty na paketima!!! Pošto se vidi iz priloženog, jako sam u zemljanim radovima sa novim biljčicama, ali čim ih ušuškam, krečem sa slanjem paketa koje sam obečala!!! Molim curu, da ne tražim po oglasima, kome je voda iz potoka odnijela perunike da mi se javi!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Dado_84, najljepše hvala na sjemenu!
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Natalija , nije vrijedno govora , jer , TI si bila ta koja si meni poslala prve lukovice i sjeme uopce i pokazala mi kako to Cvijet.info ljubitelji rade ! ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Antonija, beskrajno si me razveselila paketom, od srca ti hvala!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
gute fee hvala na sjemenkama
![]() |
|
![]() |
|
Sad sam se sjetila , ne samo na slikicama nego kad se budes vozila onom cestom i svratila k meni na kavicu !
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Nema na čemu i drugi put.
|
|
![]() |
|
Gospina Trava
![]() |
|
![]() |
|
ljubiteljica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 48 |
Hvala dragoj Nataly na paketiću
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko, nije hvala nego veliko hvala na ponovljenoj pošiljci polygale!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Korjenko, i tebi velika pusa na paketu!! ![]() Ako nekome nisam ovdje zahvalila, ispričavam se, ali veliko hvala svima, a sada kad je zatoplilo polako pripremam uzvratne pakete iznenađenja!!! |
|
|
|
![]() |
|
Lantana, veliko ti hvala na paketu sa prekrasnim biljčicama ![]() Mali kaktus, iako smo se jučer izljubile, šaljem ti još jednu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Anaida hvala na paketu
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
maso stigle reznice vrbe....hvala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |