Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 251> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us A ovi sami medanjaci stigli su od moje imenjakinje!!!! Horti, ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Ovim krasnim darovima ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Drage i mile moje, hvala vam na posjeti i šetnjici kod mene, a ja opet idem ssaadddiiitttiiii!! ![]() ![]() ![]() ![]() JJjuuupppiii, Horti i Otok, vaši paketi sa samim primjercima biljčica koje nemam ukrasile su mi ovaj dan, ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lijepe brige free!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
E Otočice, baš smo je dobro zaposlile
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A vidiš da žena gušta
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Je l' ti to ovako obučena ove godine piješ kavicu u ovom prekrasnom kutku?Ja se smrzla gledajući te...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bako,pa kod nas je vruće,ja danas pobjegla u hlad,ali zato naša Free gušta na suncu.
![]() |
|
![]() |
|
Horty i Otok, e baš ste mi prekrasan posao dale i zbilja sam guštala!!! ![]() A slikice u čemu sam guštala, sutraaaa!! Bako, kod nas prekrasno toplo, kao da je rano ljeto a ne proljeće, po suncu, ali kad sunce zađe, ![]() Sutra stavim slikice mojih novih gracija, jeeee, dobila sam same gracije!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Prava raskoš kod tebe Free, a tek pokloni...Mirisne narcise, zar i toga ima? Preporučujem se za lukovicu ako bude viška....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Znam koliko uživaš u poklonima, a bome imaš i u čemu!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vrijednice moja, baš su divni i predivni pokloni!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Jagoda, viška ima, a ako i nebi bilo, znaj da bi ti poslala ove, pa da su mi i jedine!!!
![]() Šteta kaj nema sunca, po sunčanom vremenu su slikice predobre, pošto slikam s mobitelom, ali pokušat ću sada, možda ispadne sasvim ok!!! Ali samo posebne gracije unutra, jer vani pada kiša i jako je oblačno!!!!! Veliki ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo, poslikano, sad da se samo mobač napuni!!!
Sada ću da popijem kapučino što sam ga skuhala ujutro!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoj adrenalin i ljubav prema cviću i onome koje imaš i onome koje si dobila od dragih ljudi jednostavno se osjeća ,a i vidi
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jesi li sve posadila,vidiš kako kiša lijepo zaljeva
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |