Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 78> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rascvalo, se rascvalo.Prekrasno! Stvarno si vrtek lijepo posložila i evo ovaj dio "puca" od cvijeća.....
![]() ![]() Ono o trajnicama je dobro. Da sam sve to znala prije četrdeset godina. Ovako imam trajnice, ali uglavnom zelene i agresivne!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Free a jel se negdje izgubio koji Adam, pa da ga nađem? Ja ti adama nemam kud staviti, meni su oni famozni kod vas, a i odustala sam od njih .... neznam s adamima. |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Mali kaktuse ovo me podsjeća na pripreme za vjenčanje.....Hvala u Dadekovo ime a i u moje.
|
|
![]() |
|
Baka i Triša ..... vrtek puca od cvijeća ali rupice postoje koje bi još trebalo popuniti. Bako a Vi zbilja imate što šišati dok krenu vaše "živice", a za neke ogromne promjene trebalo bi puno "vremena". |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Baš se sve ljepo počelo šareniti!!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nek ti svaki dan nesto novo procvjeta,pa da uzivamo
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Koristan i krasan tekst za trajnice i tako raskošan, rascvjetani vrt! Pa sve još viđeno okom fotografa umjetnika, prelijepooooooo!
Ovo mi je posebno zapelo za oko..
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lilly svakim danom je zbilja sve šarenije i punije.
Gioiaa a znaš ti kako je teško dobiti pravog fotografa da to sve uslika.....
![]() Misty hvala na svemu.....
.....Baka Bea znate što mi je Dadek danas predložio ....... jel se ti draga želiš riješiti travnjaka?........mislim i toga malo što je ostalo......ja sam sad u dilemi i to velikoj.....
Od srca do usana, Goran Karan
Ja još ne znam kamo vodi priča
kojoj lica bas smo ti i ja i bez daha magija od srca do usana kad me tvojim okom nebo ugleda Lažu nam da nije vrijedno bola i da ljubav zna za zaborav jer je osmijeh izdaja od srca do usana kad te mojim okom nebo pogleda Jedno mi smo oduvijek što god rekao nam svijet lako nas pamet ostavlja od srca pa do usana od srca sve do usana Ja još ne znam kamo vodi priča kojoj lica sad smo ti i ja samo tajna u nama što te ljubi pjesmama od srca sve do usana |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tvoj je vrt u pravom proljetnom ruhu. Gledam i uživam!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Hvala ti Lucy.....
jučer sam konačno bila vrijedna u vtreku.......i gle čuda ustanovila sam da imam posla za dva tri dana .......
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Prekrasan ti je vrt.
Kad gledam te divne fotografije uhvati me neka želja da otvorim bombonjeru i pogostim se čokoladicama :D
Izgledaju savršeno, baš kao da su s kutija nekih slasnih skupocijenih bombonjera ili s razglednica.
Vas dvoje ste savršeni par. Ti uzgajaš lijepo cvijeće, održavaš vrt, a on talentiran za fotografiju. Prava šteta da se ne bacite u proizvodnju čestitki, postera, šalica sa fotografijama cvijeća, slika..... To stalno ponavljam, u nadi da ćete krenuti u proizvodnju.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
prekrašno,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ljubice kad jednom dođeš čekat će te najveća bombonjera ..... pa ti sjedni u moj vrt i uživaj uživo i znaš ne moramo reći ni riječ.
Savršen par ..... ne volim inače tako o nama razmišljati jer ja sama nisam savršena, imamo i mi mana mi se smo nadopunjujemo. Proizvodnja će nekakva krenuti, a sad što konkretno vidjeti ćemo.
Tomice moja hvala ti puno!
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Pozdrav sa mora.Navratiti ću opet i diviti se tvom cvijeću,toliko sam cvijeća vidjela samo još po sajmovima.
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Krasno,krasno :)
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() |
|
![]() |
|
Belina moja najlipša hvala za tvoje tople riči, lipo ih je čut! Ma nisam ti ja tako "posebna" ja sam samo posebno otkačena. I navrati opet naravno.
Maso hvala ti !
Evo još nekih friško fotkanih danas....
![]() ![]() Moj Miki u biljnom carstvu .........
![]() pošto kod Freeland imate fotku s tankim naramenicama a ona je sjeverni dio pa je valjda klima povoljnija mi u gradu vam se smrzavamo
![]() ![]() .... i još nešto, sutra se proširuje gredica......to znači da moram u nabavku....
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tijček mali,pa gdje ti je mladost,ja sam danas poslije ručka pobjegla u kuću,toliko je bilo vruće,ozbiljno,ne šalim se.
![]() Vidi se da je Dadek kod kuće,odmah nam poklanjaš slike svog prekrasnog cvijeća,mislim da imaš najljepše kukurjeke na forumu.
![]() Podragaj malog Mikicu umjesto mene
![]() |
|
![]() |
|
Moja mladost se budi dok je ljeto i vrućine, onda mogu sve ......
Hvala na komplimentu za kukurjeke.....uživam gledajući ih posebno ove tamno crvene.
Mali Mikica i ja smo stali na vagu danas i službeno je izvagan i ima 8 kga.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Suprugu sve pohvale ,stvarno je majstor fotografije
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |