Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 21:42
Drage moje hvala......Kukurjeci su zbilja predivni i lijepo ih je gledati svakodnevno.......

Evo kao što sam napisala gredica se proširila i zasađene su neke biljčice, naravno treba ih još ali hoće s vremenom.....

i ovakvu patuljčicu u vrtu nema svatko, ova je unikatna Wink

Ti si tu, Boris Novković

Mene sada hladno moze udariti grom
da ne osjetim, da se ne pomjerim
po me sada s neba mogu sici andjeli
i da ne trepnem, da se ne osmjehnem

Ljeta odu, ljeta dodju, meni sunce sja
riznice od sna ti mi otvaras
ne moze mi nista ova kisa ledena
tuga je na pola vec dogorjela

Ti si tu, price prestaju
ti si tu, bore nestaju
al' kad te nema moj nemiru
pjesme nastaju

http://www.youtube.com/watch?v=LZlFbimXHcw

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 15:18
Cvijeće ti ne bi uzela..... ali.... mačora.....uh!!!! Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 13:30
Vrtlarica je za 5!!! Big%20smile Super izgledas! A ti kukurjeci ....ma fantasticni su! :)
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 13:14
vidi naše vrtlarice u cvijeću..smile78
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 12:55
Ma draga moja,Mikica je mali usprkos njegovih 8 kg,da samo znaš kakve mačke (debele)ima moj sin.Wink

Pazite danas kad rušite jorgovan da ne stanete na ovo lijepo cvijeće,a sad ćeš i ti imati novu gredicuClap
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 11:21
Kukurijeci su mi predivni Tongue.
Slike više bolje da ne spominjem, nedostižna si, svaka čast Dadeku Clap.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 09:26
Ančice hvala u suprugovo ime!
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 23:23
Suprugu sve pohvale ,stvarno je majstor fotografije Clap
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 23:14
Moja mladost se budi dok je ljeto i vrućine, onda mogu sve ......
Hvala na komplimentu za kukurjeke.....uživam gledajući ih posebno ove tamno crvene.

Mali Mikica i ja smo stali na vagu danas i službeno je izvagan i ima 8 kga.

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 21:32
Tijček mali,pa gdje ti je mladost,ja sam danas poslije ručka pobjegla u kuću,toliko je bilo vruće,ozbiljno,ne šalim se.Wink
Vidi se da je Dadek kod kuće,odmah nam poklanjaš slike svog prekrasnog cvijeća,mislim da imaš najljepše kukurjeke na forumu.Tongue
Podragaj malog Mikicu umjesto meneTongue
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 21:07
Belina moja najlipša hvala za tvoje tople riči, lipo ih je čut! Ma nisam ti ja tako "posebna" ja sam samo posebno otkačena. I navrati opet naravno.

Maso hvala ti !

Evo još nekih friško fotkanih danas....

Moj Miki u biljnom carstvu .........

pošto kod Freeland imate fotku s tankim naramenicama a ona je sjeverni dio pa je valjda klima povoljnija mi u gradu vam se smrzavamoWink, barem ja zimogrozna...

.... i još nešto, sutra se proširuje gredica......to znači da moram u nabavku....

Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 21:02
smile181Ni govora Tija, ak se rešiš travnjaka kaj ti bude dragi kosil?
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 15:37
Krasno,krasno :)
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 14:59
smile120Draga prošla po tvom vrtu,još sada ushićena od ljepote,bravo.Sve ti je baš tako kako sam ti već u kafeteriji rekla,stvarno si posebna,a i pjesme su sve za dušu,hvala ti,što sve djeliš sa nama.
Pozdrav sa mora.Navratiti ću opet i diviti se tvom cvijeću,toliko sam cvijeća vidjela samo još po sajmovima.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 12:27
Ljubice kad jednom dođeš čekat će te najveća bombonjera ..... pa ti sjedni u moj vrt i uživaj uživo i znaš ne moramo reći ni riječ.

Savršen par ..... ne volim inače tako o nama razmišljati jer ja sama nisam savršena, imamo i mi mana mi se smo nadopunjujemo. Proizvodnja će nekakva krenuti, a sad  što konkretno vidjeti ćemo.

Tomice moja hvala ti puno!

Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 12:05
prekrašno, smile73 za tebe, a za gosp. D.smile141majstore.
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 10:51
Prekrasan ti je vrt.
Kad gledam te divne fotografije uhvati me neka želja da otvorim bombonjeru i pogostim se čokoladicama :D
Izgledaju savršeno, baš kao da su s kutija nekih slasnih skupocijenih bombonjera ili s razglednica.

Vas dvoje ste savršeni par. Ti uzgajaš lijepo cvijeće, održavaš vrt, a on talentiran za fotografiju. Prava šteta da se ne bacite u proizvodnju čestitki, postera, šalica sa fotografijama cvijeća, slika..... To stalno ponavljam, u nadi da ćete krenuti u proizvodnju.

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 10:35
Hvala ti Lucy.....

jučer sam konačno bila vrijedna u vtreku.......i gle čuda ustanovila sam da imam posla za dva tri dana .......
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 00:21
Tvoj je vrt u pravom proljetnom ruhu. Gledam i uživam! 
Sutra je novi dan.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2011 u 00:14
Lilly svakim danom je zbilja sve šarenije i punije.

Gioiaa a znaš ti kako je teško dobiti pravog fotografa da to sve uslika.....Wink

Misty hvala na svemu.....

.....Baka Bea znate što mi je Dadek danas predložio ....... jel se ti draga želiš riješiti travnjaka?........mislim i toga malo što je ostalo......ja sam sad u dilemi i to velikoj.....

Od srca do usana, Goran Karan

Ja još ne znam kamo vodi priča
kojoj lica bas smo ti i ja
i bez daha magija
od srca do usana
kad me tvojim okom
nebo ugleda

Lažu nam da nije vrijedno bola
i da ljubav zna za zaborav
jer je osmijeh izdaja
od srca do usana
kad te mojim okom