maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 54> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Avatar ti je samo takav!!!BTW što ti ovo svijetlo čime puniš 2K?Ja imam neko bež metalik sjenilo za oči ali nisam zadovoljna.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Drage moje,svima hvala,divne ste!
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
koliko god da radila svaki tvoj rad je jedinstven i neponovljiv!dobro kaže maredelmare,ma dogovorit ćemo se nas dvije lako,samo da je znat kad te nema kod kuće!!
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
jako lijepo, uredno bez greške, iskustvo
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Mislim da bi se trebalo dogodit čudo da meni tvoje masline
na 100 načina dosade- više me fascinira i tiha mi je patnja kad vidim kako te to dobro ide. ![]() Svaki rad me iznova oduševi, pa tako i ova kutijica, ove boce i zdjelice. Ma koliko ti imaš tih različitih salveta s maslinama-nije mi jasno? Da mi se uvalit kad nisi kod kuće.. ![]() ![]() ![]() Mislim da ni jedan dućan nema toliko! Masline su tvoj zaštitni znak, iako sam ja vidila kod tebe sve redom prekrasne stvari i s drugim motivima, al nadam se da ćeš još dugo "dosađivati" s maslinama. Ma ke dosada ženo?! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
predivne zdjele, ma u stvari, tvoji svi radovi su predivni
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Isti motiv nebrojeno puta, a uvijek na nov način.
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pitaššto radim kad ne radim, onda proizvodiš lijepe
zdjele,meni su jako zgodne. |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
![]() |
|
Mijenjam avatar i prepuštam svijeću nekom drugom!!!
aleksandra m,hvala |
|
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
predivno odradjeno, raspucavanje je perfektno, flase -svaka je prica za sebe.
![]() |
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
tatjana,to je crackle medium od Stamperie(2k!)
jani hvala |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Oduševljena sam tvojim maslinama u svim izvedbama, bravo
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Maslina perfektno, ali reci s čime si raspucavala, tako je divno.
|
|
![]() |
|
sarita,Kiki,maredelmare,TB,aleksandra,hvala vam svima što vam nisam dosadila(iako nekima,vidim,idem na živce
![]() pokušaj na vrlo maloj kutijici ![]() ![]() i neizbježne boce ![]() isti motiv,nebrojeno puta... |
|
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
Na koliko ces jos nacina odraditi masline, a ne ponoviti se nijednom?Ideje i varijacije su predobre.
|
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
E Mare mladji nas uče, ali ovi su radovi zgodni, ima ženska inspiraciju. Radovi za 5, inspiracija za 10.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ideeeš mi više na živceeeeeee!!!!!!
![]() jer, ja toliko volim ovaj motiv i hepi sam kad ga mogu koristiti-kad mi ne traže neke druge motive koji su mi dosadili-ovaj nikad, a nikako ne mogu smislit ovoliko...varijacija na temu ka ti...i to uspješnih 100% ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sve vrhunski napravljeno i isproducirano.Neznam što bi izdvojila.Možda vrč i četvrtaste kutije?Neznam,nisam sigurna...
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sva za 5 kao i uvijek
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |