Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 04:43
Vidim i ti si odlučila lijepom vrtu dodati i korisni dio - povrtnjak Wink! A tvoje klupko radosti baš uživa ili se samo odmara od asistencije?

Ja sam jedno svoje takvo (crno) klupko jutros izvukla iz košare u koju sam složila rublje sa sušila, ali tko bi se mogao naljutiti na njih?

Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 23:08
Širiš se, širiš, i sve lijepše je prošetati tvojim vrtom

Jedino mi je žao Fifića. što sve mora trpjeti, stalno mu smanjuješ životni prostor

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 21:01
Predivno kod tebe prava akcija, povrtnjakClap

Napravili ste i plastenik?Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 20:52

Iz svake tvoje slike zrači toplina.
A tvoje malo klupko radosti zaista je sretan što je za gazde "dobio" tebe i TM..Hug
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 20:26

Uploaded with ImageShack.us
u tvom vrtu sve cvijeta i budi se ali fifi je na prvom mjestu.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 18:07
Lako je vama kad vam Fifi pomaže.
Kamenjar brzinski proširen (da vam je u blizini kamenje, gdje bi vam bio kraj).
Sve ti je ljepši i ljepši vrt, baš je uživanje prošetati.

(Vidjela sam u nekom katalogu spiralne gabione, sviđaju mi se)

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 14:27
kad se male ruke slože, sve se može....ClapClap
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 13:42
Prekrasnooo.......od prve do zadnje slikice sve ti je divno....
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 12:37

Vi ste bili jako,jako vrijedni,magnolija je prekrasnaClap

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 11:40
lijepe su ti stelate, nadam se da će i moja biti takva ljepotica Big%20smile
otoci su ponovo u punom sjaju Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 10:50

Sve vas toplo i veselo pozdravlja moje malo klupko radosti!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 10:45
Hvala vam, od srca, moje lijepe djevojke što ste me posjetile i u ovom sunčanom i ugodnom vikendu!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 23:36
Magnolija ti je prelijepa, te stelate su mi baš lijepe, a i slalom staza je baš super...ovu palmu, lijevo na slici gore...ja sam posadila prošlog proljeća u zemlju i evo je prezimila je, par listova joj je pri vrhovima oštećeno od zime, ali sve u svemu..zadovoljna sam.

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 10:18
Nadam se da u tvom vrtu više neće biti jutarnjih mrazeva kako bi biljčice mogle zasjati u punom sjaju....ova kamelija je prekokrasna!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 20:28
kako si krenula spojiti ćeš otoke i poluotoke u jedan kontinent!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 11:07
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

Mogu zamisliti pogled Fifija i ono"a zašto sada tamo ne mogu?"Vrt je prelijep i još se dotjerujeThumbs%20UpTaj grm sa bilim cvitovima je predivan,a šta je to?
Mira kao da mi čita misli? Shocked
Time is something you can never get back..
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 08:29
Mogu zamisliti pogled Fifija i ono"a zašto sada tamo ne mogu?"Vrt je prelijep i još se dotjerujeThumbs%20UpTaj grm sa bilim cvitovima je predivan,a šta je to?
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 08:10

Još jedan vrt koji se proširuje...Thumbs%20Up
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 07:46
O sunce moje drago,pa vi imate velike radove u vrtu.Čini mi se da ćeš imati sve maje travice za Fifića,a sve većih otoka,poluotoka,a vidim da se i kamenjar proširuje.Tongue
Ljepotica je prekrasna,a ja se veselim što ću za par dana moći ovdje prošetati.Tongue
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 06:59

Još malo ljepotice

P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.