Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 78> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siri se vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Možda poslije i gnoji i to je još jedan plus
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
ali i jede
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I meni bi u vrtu trebala takva patuljčica koja osim kaj ukrašava vrt još i kopa i sadi
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Zvrkice, je popunila bih kad bi imala takve vrtne centre ko u Engleskoj.......bila sam u petak u Obi-u i Baumaxu imaju trajnice po 6,99 kuna ali u tim trajnicama su ti sukulenti, i ovi sitni pokrivači tla, izbor zapravo nikakav. Otišli smo do Parkova (gradsko komunalno poduzeće u Varaždinu) i kod njih je situacija bila bolja, digitalisi, lupinusi, lavande čak i heuchere po 10 kuna. Rekao Dadek da me teško zadovoljiti jer bi ja samo "egzotične" vrste. Zna se kud po njih moram......pa ću poslije putovanja u Srbiju morati i do naše metropole.
Perlić ja sam ti gledala samo zadnje fotke i čudom se čudila kako si uspijela vidjeti bilo što unutra.
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Tija u kukurijecima i tuja u bijelom loncu! Nemreš reći da je baš trebalo povečalo?! ![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Javlja se 'krivac'
![]() Da ti mogu dati 10-tinu prostora kojeg ja ima u vrtu sigurno bi to popunila u jednoj sezoni. ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Perla kad smo bili podstanari i nismo imali vrt, premiještali smo namještaj po dnevnoj sobi da nam ne bude dosadno i uvijek isto.....sad to radim u vrtu......i prošle sezone sam zbilja pokušavala biti dobra i ne mijenjati ništa već čekati rezultate one seobe, a to sam željela biti i ove a onda je stigla od Zvrkice knjiga o gredici i ja sam dobila želju za promjenom. Problem mi je jedino predstavljalo da nisam znala kakvu promjenu želim. Davorin je predložio a ja pristala, on je priredio gredicu i napravio "poklopce". Poklopci su inače kulir ploče kružnih oblika napravljene doma za pol sata.
Ja te ploče ne bih ni stavljala, mada sad kad jesu imaju praktičnu primjenu ne gazi se po biljčicama, a zapravo su stavljene da bi Davorin imao pristup do svojih ma zapravo mojih manekenki.
Sad zbilja moram "stati na loptu" i pričekati dok sredimo ostatak kuće i onda da definiram ostatak vrta. Optimistična prognoza je za dvije godine.
A sad za ozbač: ti si si u Photobucketu povečala fotku da primjetiš nešto u bijeloj tegli???? To je tuja, bar mislim da je. Moja mama je prije tri godine dobila neki aranžman koji je sadržavao "to" i tri jaglaca pa sam ja to nasljedila jerbo ona to nema "kam fteknuti" (zasaditi) i od onda čisto lijepo napreduje.
I još bolje sad za ozbač, od Čakovca do Zagreba je isto toliko kilometara koliko i obrnuto....postoji jedan crveni auto Zg registracije koji bi voljela da dođe k meni ove godine i tebe da si na zadnjem sjedalu!
Voki......cvjetić u 39-toj ?
|
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
Sve je za pet , ma što za pet , za deset . Prelijepe slike cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Točno sam si to mislila!
Preklani si napravila veliku seobu biljnog naroda, a lani ništa - samo popunjavanje i dotjerivanje!
![]() ![]() Doduše, ja sam očekivala novi cvjetni otok, više ili manje tematski, koji bi iziskivao dodatnu vještinu košenja travnjaka.
Ovo s poklopcima je zgodno, iako ne tako udobno kao jastuci koje koristi Otok!
![]() A, sad za ozbač: pored vratiju u bijeloj posudi je tuja ili čempres? Jako mi se sviđa forma.
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Jedan cvetić koji krasi baštu
rasplamsava i snove i maštu... |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bakić ja se još uvijek mogu i čučnuti i dignuti bez problema, jedino ako tlak umiješa svoje prste pa mi se zavrti u glavi. Hvala na komplimentu.
Ljubice moja draga patuljčica se zahvaljuje najljepše na komplimetu glede blistanja, za to si si i poljubac zavrijedio.
Postala sam ja ovisna o vrtu već odavno, ali to je valjda još uvijek neka zdrava ovisnost.....a da mogu proširila bih se ja i na susjedino i onak se ne brine.
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Cvećke su predivne, za "patuljčicu" nemam reči!
![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hehe, i tebe zahvatila "bolest" povećanja cvjetnih gredica na uštrb travnate površine
![]() Vrt je divan, nove gredice puno obećavaju, a najslađi cvijetak je krasna "patuljčica" koja blista usred vrta.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako je ljepo kad možeš čučati u vrtu!
![]() ![]() ![]() Hja, svak se češe gdje ga svrbi.
![]() ![]() Inače tvoj mali gradski vrt je lijep ali vidim bit će još ljepši....
![]() |
|
![]() |
|
Mali Kaktus, a kad ja ne pretumbavam.....opuštajuće je i čisti misli.
Misty hvala ti!
Belina tvom dragom reci, da bi brzo izbacio takvu patuljčicu iz vrta.....ovo je samo za potrebe fotkanja da sam mirna i Tiha. Neka i dalje ima budu on bar ne zanovijeta.
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Stojim iza svake svoje rijeći,divno,divna.MM bi htio takvog patuljka u mom i svom vrtu,što da mu odgovorim?
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Patuljčica je baš unikatna i prelijepa
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
He,he,he,još netko pretumbava vrt
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |