Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 189190191192193 245> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lako je vama kad vam Fifi pomaže.
Kamenjar brzinski proširen (da vam je u blizini kamenje, gdje bi vam bio kraj). Sve ti je ljepši i ljepši vrt, baš je uživanje prošetati. (Vidjela sam u nekom katalogu spiralne gabione, sviđaju mi se) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Iz svake tvoje slike zrači toplina. A tvoje malo klupko radosti zaista je sretan što je za gazde "dobio" tebe i TM.. ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno kod tebe prava akcija, povrtnjak
![]() Napravili ste i plastenik? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Širiš se, širiš, i sve lijepše je prošetati tvojim vrtom
![]() ![]() ![]() Jedino mi je žao Fifića. što sve mora trpjeti, stalno mu smanjuješ životni prostor ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Vidim i ti si odlučila lijepom vrtu dodati i korisni dio - povrtnjak
![]() Ja sam jedno svoje takvo (crno) klupko jutros izvukla iz košare u koju sam složila rublje sa sušila, ali tko bi se mogao naljutiti na njih? |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nataly, Mali kaktus, Lora, Fany, Otok, Stefkaja, Kontessa, Vilmač, Flavia, Mira021, Antonija, Misty, Bergenia...
Uvijek me razvesele vaši komentari i vaša posjeta!
![]() Plastenik nismo radili, Smrčko, nego sam ja lani kupila jedan malecki plastenik na sniženju u Pev..., ali meni je dovoljan i služi svrsi. Gore mi je u nedovršenoj sobi u kući, malo ga proluftam svakodnevno, malo zalijem biljkice i za sada sve u njemu lijepo uspjeva (cvjećke i povrtnice).
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vrijedna si vidim,
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Uživala sam u tvom vrtu,cvijeću,kamaenjaru,terasi,
![]() Gdje nabavljate to veliko kamenje i meni mi trebalo? |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sad sam zapravo shvatila da tvoj kamenjar ide okolo, naokolo, na neki način. Lijepo si zamislila i ovo što je već posađeno lijepo izgleda.Slikni malo ako možeš uhvatiti sveukupno cijeli kamenjar...
A Fifi! Ja sam kraj novoposađene lavande stavila crijep jer Spoti baš u blizini kopa rupu!
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
predivno zaista,a o vrijednim rukicama da ne govorim,sve pohvale
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej ljepotice, stalno nešto radiš proširuješ, dodaješ i sve je to tako lijepo da moram povremeno doći ovamo, sjesti i uživati, sad je toplo, može kavica?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Anaida- proljeće je prekrasno u tvom vrtu, a novi zahvati mi se sviđaju, jedva čekam nove slike.
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Uvijek vrijedna....prekrasno je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Bravo, Anaida, stvarno ste vrijedni, i lijepo od TM što ti pomaže! Prekrasno ti je sve kao i uvijek! Veselim se novim slikicama!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Često to velim, i sada ću ponoviti - zaista se divno i predivno osjećam ovdje jer u ovim danima lavova dijeliti sreću, radost i zadovoljstva s dragim ljudima je pravo bogatstvo! Vaše svakodnevno virtualno bivanje u mojem vrtiću, sve lijepe riječi i misli upućene meni, maloj mi obitelji i mojem vrteku griju mi dušu i na tome vam uvijek Hvala. Jučer su istu tu toplinu i smijeh u moj vrt unijele i drage gošće Mali kaktusek i Freeland i prebrzo je prošlo vrijeme našeg druženja. Donijele su mi zelene cvjetne darove na kojima im također zahvaljujem!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
sve pohvale za proljetne radove vrijednice jedna mlada Fifi je ko bombon
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Krasno širite kamenjar
![]() Već zamišljam popodnevnu siestu tu na tvojoj terasi spod "baldahina" uz miris lavande...... naravno i Fifi se tu mota....
![]() Stolisnici su ti dobar odabir, ja ih imam par vrsta... dugo cvatu i lijepo se šire
![]() Još jedanput bravo za vrijedni TRIO !!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Zahvaljujem od ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 189190191192193 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |