Andrein dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naravno, znaš kako se kaže "blaženi među ženama"
Usput, stavila sam sitnije kamenčiće među čuvarkuće, jutros već dižiu crvene glavice-živa su sva četiri - hvala ti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ma, zna on da mi njega na ovaj način mazimo-pazimo!!! ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A, ne, ne... ja stvaram listu za retuš ili ću početi sa fotomontažama!!!
![]() |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Kaj to znači? Da sam na listi za odstrel?
|
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tako Andrea, on je ipak u manjini, ako se ženski dio foruma udruži, svašta bi mu se moglo desiti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Triša, bum ja i njega retuširala, a Šefi se divila mom djelu, kak se ja divila okućnici njezinih roditelja!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andrea, ne daj se tulipančići su preslatki. Miha se cjeli dan naradio, pa mu se nešto priviđa - ha, ha,
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Sam si mislila da je neka coprnija u pitanju
![]() |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Ma ja mislim da ona sve slikce retušira, pa nam onda mast vadi. ![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ne znam je l' ti cvijeće bolje uspjeva kad ga cijeli dan nadgledavaš, paziš ili maziš ili kad te nema, ja se divim stvaranju pupoljka a tebi već tulipani u punom cvatu. Ko bi s tobom!
![]() |
|
![]() |
|
Danas prijepodne sam otišla da vidim kaj ima novog od petka i jako me razveselilo ovo:
rascvjetani mini tulipan ![]() jesenske lukovice (samo ne znam jeli anemone ili još jedne vrste, ali koje cvijetavaju krajem V i VI mjeseca (a sva sam bila zabrinuta jeli će niknuti na ovom mjestu jer je dosta hladovina ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prava sam gnjavatorica, ali gdje da nađem taj afrički ljiljan, a crvene čuvarkuće baš su mi lijepo zacrvenile moj kamenjarčić.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Biljkice koje sam stavila (prenjela nakon sadnje) na sunčani prozor baš i nisu u 100% stanju doživjele moj povratak na posao. Drže se nešto kokotići, osteospermum i alyssum...
![]() Ali, sam zato ja danas nastavila sa sadnjom, ovog puta doma... (manje će vidjeti sunca, ali više vode ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Barem da sam zaprljala ruke u zemlji kad sam morala odgoditi rundu planinarenja po bregima!!! ![]() |
|
![]() |
|
Letitia ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Kakva volja. Biljke će sigurno nagraditi svojom ljepotom
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Nikaj nam nemreju! Šmrkave, nikakve, strgane - za dušu i tijelo nema boljeg ljeka nego raditi ono što volimo! Imunitet zagarantirano poboljšan!
![]() |
|
![]() |
|
Sva sreća da su mačuhice bile sitnije jer one krupne sigurno ne bi imala snage posaditi
![]() |
|
![]() |
|
Danas posađeno 5 komada jaglaca u vrt, te 2 maćuhice sitnije.
Tko vidio po ovako lijepom vremenu biti u kući!!! ![]() |
|
![]() |
|
Lijepo se ti i odmori nakon boleštine a sunčeka nam bu sve više. Nemoj zaraziti cvijeće - gledaj ga samo kroz prozor
![]() |
|
![]() |
|
Čuvaj se draga, kažu da gripu treba odležati - bit će lijepih dana.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |