Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bi-Biljana i salvete
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bi-Biljana i salvete

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 29>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 01:22
Podmetači su mi super ali kutija je mrakThumbs%20Up! Ova pasta za raspucavanje mi je novost (još učim....) i jako mi se dopada.Je li teško raditi s njom? Pitam to zato jer sam još uvijek nova u ovom .....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 09:15
Ta pasta mi je super otkriće.Ovaj plavi buketić ružica je salveta ili rižin ili...?Preslatko je.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 18:51
drage moje, puuunooo vam hvala i na posjeti i na lijepim komentarima smile79
Mima - nije bitumen, koristila sam "Inka Gold", pasta kupljena u Megacoloru, ima ih u raznim nijansam, koštaju ali su izdašne i odgovorno tvrdim da je to dobra investicija. ovdje sam koristila ljubičastu (najviše) i zlatnu (jako malo).

Okić - nema frke, ponavljam gradivo. na poklopcu je korištena dvokomponentna pasta za raspucavanje. prvo je cijeli poklopac premazan prajmerom, a kada se osušio nanjela sam drugu komponentu (pastu) koja se tijekom sušenja raspucava. razlika je u sredstvu kojim se nanosi pasta - na gornjoj plohi poklopca nanešena je kistom (nanos je tanji, pukotine su sitnije) a na rubu poklopca nanešena je špatulom (nanos je deblji, pukotine su manje ali dublje/grublje). a za kockastu kutiju ne brinem, ako ne nađem pravu veličinu - napraviti ću ju Wink (mislim na veličinu....).
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 17:50
Potpisujem maslinu!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 08:14
Sjajna ideja s kutijicom za podmetače!!!
Na vrh
sanja 1734 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 302
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 09:50
Bi kutija i podmetači su prekrasni, veselismile141
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 07:11
Prekrasno Bibi, ti opet liličasta - kako si samo napravila tu kutiju - neznam se niti izraziti za ovaj lila rub kutije - opiši malo - barem ti nisi škrta na dijeljenju znanja .  E da i nabavi jednu kockastu kutiju - za nove podmetače!
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 06:57
Super je kutija. Izvrsno si to napravila s lila nijansama, bitumenom (ako se ne varam) i pastom za raspucavanje. I mene si zarazila s lilastim bojama.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 22:50
dugo me nije bilo a i ti si bila van igre te sam sad pregledala ove zadnje stranice-oduševila si me!predobri radovi,savršeni!!!!
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 21:51
super ti je okrugla kutija s mačuhicama.
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 21:23
Bila si vrijedna Biljo, svaka čast, podmetači su odlični!
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 20:59
jedva sam si našla galeriju. tko mi je kriv kad sam kampanjac :)....ali nešto sam ipak napravila.....kutiju za podmetače i brdo podmetača....

Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 21:38
odlično bibi Clap kaj bi bilo da je vikend duži bio? Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 21:24
Tek sam sad pročitala upute za vješalicu. Svaka čast.
Na vrh
aleksandra m View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 45
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aleksandra m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 08:21
Veeeeoma produktivan vikend, sve e divotica, a vesalica je savrsena...samo ja u Srbiji na te paste jos moram cekati...dug je put.
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2011 u 14:52
Hvala za vješalica-objašnjenje.Heart
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2011 u 12:00
Hvala ti na objašnjenju postupka za vješalice a i za trakice!smile78
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 23:16

Sve je super ali mi je ipak liličasti tanjur najljepši. Skroz je proljetni i na njemu su izvrsno pogođene boje. Sad želim i ja napraviti jedan liličasti.

Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 21:58
Ljubičasta kutija me oborila s nogu  Clap
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 21:22
Odlični radovi!
Naravno, prvo mi vješalica upala u oči-super je!
Zanimao me postupak ...i evo...upravo pročitala..
Al, da me sad netko pita da prepričam...ne bi uspila ni trećinu-sve mi se izmješalo
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.