Bi-Biljana i salvete |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 29> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podmetači su mi super ali kutija je mrak
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ta pasta mi je super otkriće.Ovaj plavi buketić ružica je salveta ili rižin ili...?Preslatko je.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
drage moje, puuunooo vam hvala i na posjeti i na lijepim komentarima
![]() Mima - nije bitumen, koristila sam "Inka Gold", pasta kupljena u Megacoloru, ima ih u raznim nijansam, koštaju ali su izdašne i odgovorno tvrdim da je to dobra investicija. ovdje sam koristila ljubičastu (najviše) i zlatnu (jako malo).
Okić - nema frke, ponavljam gradivo. na poklopcu je korištena dvokomponentna pasta za raspucavanje. prvo je cijeli poklopac premazan prajmerom, a kada se osušio nanjela sam drugu komponentu (pastu) koja se tijekom sušenja raspucava. razlika je u sredstvu kojim se nanosi pasta - na gornjoj plohi poklopca nanešena je kistom (nanos je tanji, pukotine su sitnije) a na rubu poklopca nanešena je špatulom (nanos je deblji, pukotine su manje ali dublje/grublje). a za kockastu kutiju ne brinem, ako ne nađem pravu veličinu - napraviti ću ju
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Potpisujem maslinu!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Sjajna ideja s kutijicom za podmetače!!!
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Bi kutija i podmetači su prekrasni, veseli
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Prekrasno Bibi, ti opet liličasta - kako si samo napravila tu kutiju - neznam se niti izraziti za ovaj lila rub kutije - opiši malo - barem ti nisi škrta na dijeljenju znanja . E da i nabavi jednu kockastu kutiju - za nove podmetače!
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Super je kutija. Izvrsno si to napravila s lila nijansama, bitumenom (ako se ne varam) i pastom za raspucavanje. I mene si zarazila s lilastim bojama.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
dugo me nije bilo a i ti si bila van igre te sam sad pregledala ove zadnje stranice-oduševila si me!predobri radovi,savršeni!!!!
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
super ti je okrugla kutija s mačuhicama.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Bila si vrijedna Biljo, svaka čast, podmetači su odlični!
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
jedva sam si našla galeriju. tko mi je kriv kad sam kampanjac :)....ali nešto sam ipak napravila.....kutiju za podmetače i brdo podmetača....
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
odlično bibi
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Tek sam sad pročitala upute za vješalicu. Svaka čast.
|
|
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
Veeeeoma produktivan vikend, sve e divotica, a vesalica je savrsena...samo ja u Srbiji na te paste jos moram cekati...dug je put.
|
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hvala za vješalica-objašnjenje.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala ti na objašnjenju postupka za vješalice a i za trakice!
![]() |
|
![]() |
|
Sve je super ali mi je ipak liličasti tanjur najljepši. Skroz je proljetni i na njemu su izvrsno pogođene boje. Sad želim i ja napraviti jedan liličasti. |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ljubičasta kutija me oborila s nogu
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Odlični radovi!
Naravno, prvo mi vješalica upala u oči-super je! Zanimao me postupak ...i evo...upravo pročitala.. Al, da me sad netko pita da prepričam...ne bi uspila ni trećinu-sve mi se izmješalo ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |