Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 12:14
Je si li čula šta je Anaida rekla,sunčeko trebamo drugi tjedanWink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 12:35
Vi budete Kavu pile drugi tjedan???
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 12:38
Ili kavu ili kaj bu Free već ponudilaWink
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 15:54
Evo mali kaktus, tu sam, ali je jako divno kada netko pita za mene pa k tome veli da me nema od 9.4.!!  Sve je ok, dobro sam, samo vršim male pretumbacije u vrtu pa navečer jedva odem spavati s Ezelom ili zaspim
s njim u dnevnom boravku!!
Inaće, selim veće grmove dok ne prolistaju, preselila baricu uz temeljito ribanje, pa kopanje nove jame, što sam skratila postavljanjem na padinu pa nije trebalo toliko kopati, već samo lojepo poslagati kamenje, slikice idu jedna za drugom!!!  Horroor

Uploaded with ImageShack.us
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 16:10
evo je na novom položaju!!!

I rekla sam mojima da će na ovom mjestu ostati do kraja vijeka, jer ovo joj je 6 seoba, a bila je na svakom mogučem mjestu u vrtu!!!

Anaida, obrati pažnju na slikicu barice, tu se nalaze 3 labuda, jedan bijeli-mama, koja na leđima noci kaktusev rascali ostić, drugi mali labud-beba zelena se kupa u rari a ti- ti pronađi svog labuda donešenog sa tvoje kave!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 16:15

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 16:17

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 16:19
nadam se da niste iskrivile vrat, još da ih netko okrene!!

Odrezala sam pola Anaidinog labuda, ali moram ga poslikati posebno, meni je prekrasan!!  Šteta kaj se ne vidi bolje!!

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 16:28
Thumbs%20Up
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 16:31
Hostice su prekrasne, malo sam vadila bilja. jer nešto sam još dužna, Mari i Duda, Horti,  nisam vas zaboravila, samo me posao tjera jer biljčice ne ćekaju, nekud im se strašno žuri!!  Pa i nakon djeljenja još izgledaju dosta velike!!!   A neke još nisu ni nosa promolile pa kad kod kopanja zasiječem nekaj pod zemljom, uuhhh, bolje da sam nogu pogodila!! 

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 16:33
Prvi pup drvenastog božura, jedva čekam da se otvori da vidim kaj sam tako čuvala 4 godine!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 16:35

Na ove boce na koje naletite u vrtu, te nisu brojane u onih 100 zapelcanih u staklu u povrtnjaku, najmanje 30 ih ima još po vrtu razbacanih kao da ih je voda izbacila, ali, ako se sve prime, morat ću se pretvoriti u Trnoružicu!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 16:40

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 16:43

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 16:44

Ova šuma grančica je mini jorgovan, nije viši od 60 cm, kupljen je oblikovan kao stabalce, kod mene je 6 godina, a kada sam ga kupila bio je visok 15-tak cm i sav u pupoljcima!!!    I nema ni jednu mladicu koja bi izlazila iz korjena, da li netko zna kako bi se mogao zapelcati!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 16:49

Niski phloksić i bijele potočnice

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 16:52

Mojih 36 ruža u ružičnjaku izgleda ovako, jedva čekam prve pupoljke ruža!!!
Ove ruže stare su 25 godina!!!  Pa kako moraš biti lud da ideš spašavati od lomaće stare panjeve????   Lud kao ja!!!
Kad je sestra vidjela kakve su ovo proljeće, rekla je da bi ih najrađe htjela vratiti sve natrag doma!!! Dok sam joj govorila kako da ih odreže najesen nije htjela ni ćuti, kao neće joj cvasti sljedeće proljeće, pa su joj bile visoke preko 1,5 m, a sada, i nakon škole Malog kaktusa, izgledaju ovako!!!  Zar bi netko rekao da su stare toliko!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 17:14
ovo sitno bijelo sam dobila od strica, prekrasni bijeli cvijetići, jako dražesno!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 17:18

Ružičnjak spreman za inspekciju sljedeći tjedan!!!  Nadam se da trava neće previše porasti jer neću uspijeti još jednom pokositi!!  Nadam se da će curice gledati samo cvijeće a ne travu Wink!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 17:21
Japanska kruška-nashi, osula se cvijetovima, nadam se da će ih se nešto uspjeti othrvati ovom ludom vjetru jučer i danas, a kako stvari stoje puhat će još par dana!!   A ja tako volim nashi!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.