Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 18:31
Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

baš san lijepo odahnula u "kaffe Karolina", od šetnje po tvom vrtu! baš san se nauživala ljepote! šta je u srijedu neko druženje vas međimurki!

Samo mala slatka smile142 i pokojesmile121 ili crno vinčeko, sa razgledavanjem ovog čime me proljeće obradovalo ove godine, ali i prezentacija biljčica koje su mi poslale drage forumašice sa svih strana svijeta!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 18:31
I ja bila na caffe i odmorila noge ali i dušu........daj reci, nije ti lakše a i brže kad fotke stavljaš u jedan post?
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 18:35
Uh,kako je ovo bila duga šetnja,ma nije mi žao,al doći ću uskoro u kontrolu
 da vidim da nisi sličajno susjedine cvječke poslikala.Wink
ZA cikasicu ne brini,ako i požute listovi uskoro će novi potjerati,a onoga od mene stavi van na sunce,preduga mu je grana.
A jel dobar Anaidin labudWink

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 18:37

Antonija, lipa moja, drago mi je da si se malo odmorila u "kaffe Karolina", vidiš koliko sam se vezala uz Riječku Karolinu da sam je preselila i kod sebe, iako kada sam ja bila redovit gost Karoline, za vas nisam ni znala, što mi je sada neizrecivo krivo!!!

Uploaded with ImageShack.us

Tvoja ljepotička kod mene baš divlja, vidi što širi svoje nježne grančice, treba joj sve više prostora a joj svako malo opet dajem sve više mjesta, sve joj jako paše, put u kutiji je očito zaboravila, ima grana koje su porasle i 10 cm od kada je stigla, a sada je čeka i velika posebna tegla da se lijepo može raširiti kao princeza!!!smile79

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 18:40
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Uh,kako je ovo bila duga šetnja,ma nije mi žao,al doći ću uskoro u kontrolu
 da vidim da nisi sličajno susjedine cvječke poslikala.Wink
ZA cikasicu ne brini,ako i požute listovi uskoro će novi potjerati,a onoga od mene stavi van na sunce,preduga mu je grana.
A jel dobar Anaidin labudWink

Kak da stavim tvoju cikasicu van, pa vani je i meni zima, nedam je još van!!!!

Kak znaš da mu je grana preduga, pa ja i želim da budu duuugggggeeee i vellliiikkkeee, ako treba cijeli zimski vrt je samo njen !! 

Ja bi najrađe preselila jednu veliku od Otok, čak sam joj htjela poslati i City expres, dobro da me je jedna dobra duša na vrijeme stopirala, dobro da sam odustala jer sam ja zamislila da naša Otok ima 40 godina i da može kopat kao ja!!  Ali imat ću i ja jednom veliku cikasicu, jel da Otok da će i moja narasti za 20 godina!!!LOLLOLLOL

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 18:46
Van na sunce,pitaj Otok pa će ti ona reči,moje su vani obe,glavno da nema mraza,grana se izdužila jer je rasla unutra,vidjet ćeš u ljeti kad ti druga počne tjerati.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 18:59

Očeš reći da će druga biti upola manja????smile155  Nek se sam usudi, smile72

Tija, dok sam bila mala na Cif-u, morala sam brzo preći 500 postova da mogu uči tamo gdje mali nisu mogli, a sada mi je to ostalo, pa dok se ne izliječim od toga...... sličice idu ovako!!!

A tako mi je i lakše, jer kad želim nekoga pitati za neku biljčicu u njegovom vrtu, moram odbrojati do npr. 22.sličice na stranici toj i toj , pa dok to prebrojim, ja zaboravim kaj sam htjela pitati i još za koju biljčicu pitam!!

A sada me možda već i netko izbaci s kompom i stolicom van!!!  Smrdim na tom stolcu od tko zna koliko sati, a kaj morem kad je vani tako smile65!!!

smile78  svima koji su navratili u moj vrtić, a  smile79 onima kojima se sviđaju moje biljčice!!!!

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 19:54

Mnogo toga je rascvjetano kod tebe Free. Mislim da će inspekcija biti zadovoljna.

Vidim kojim redoslijedom si stavljala stvari na terasu: stol pa obavezna pepeljara...a onda ostalo...Wink
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 20:12
koralj je stvarno porasto, presadi ga odma, na sunce sa njim i dosta vode, pinciraj mu vrhove kad počne izbacivati debele grane i prihranjuj ga, biti će ti lijep!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 20:16
Taman sam ušetala u nezgodno vrijeme pa sam se vratila da bih mogla sve slike vidjeti ClapClapClapClapClapClap
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 20:47
Draga pa ti si se naradila ali zato ti je vrt kao bombončić! Imaš cvijeća i bilja kao u priči! Predivno!smile141
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 21:48
Labudanko - ljepotanko!! Baš sam sretna da te tako razveselio ( a da naše cure i dečki shvate o čemu mi tajanstveno pričamo - jedan se običan panj iz mog vrta pretvorio u crnog labuda u Freelandinom vrtu! Sve je počelo kao mala šala kod mene prošli tjedan kada smo šetale voćnjakom di još imam panjeve i trčke od stare kruške koju smo nedavno srušili.. Tada je Free ugledala taj jedan dio debla koji je bio malo poseban izgledom, ja sam joj ga ponudila, Kaktusek rekla da joj gaa bude prevezla autom i Free ga iz zezancije uzela. Smijale smo se sve tri kako si sada Free vozi doma "trčka" -  a vidite kako se on prometnuo u labuda u njenom divnom vrtiću)
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2011 u 22:11
[QUOTE
Ja bi najrađe preselila jednu veliku od Otok, čak sam joj htjela poslati i City expres, dobro da me je jedna dobra duša na vrijeme stopirala, dobro da sam odustala jer sam ja zamislila da naša Otok ima 40 godina i da može kopat kao ja!!  Ali imat ću i ja jednom veliku cikasicu, jel da Otok da će i moja narasti za 20 godina!!!LOLLOLLOL
[/QUOTE]

Pa nisam baš toliko starija od tebe i još mogu kopati. A zato što sam starija imam veće cikasice nego ti LOL i mojima nisu požutili listovi Wink
A ti si nešto pobrkala, pitaš me je li one nevjestin šlajer, nemam pojma, ja ti to nisam poslala.

Cikasicu stavi van, nemam pojma što si joj radila kad ti je već tako požutila. Na sunce s njom, sad treba pričekati da baci nove listove
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 10:16

Ovi obojani trenuci proljeća me neizrecivo raduju: crveni tulipan, lila jastučić, smaragdno zelena posebna čempresica (kupio mi suprugov otacHeart), prolistali crveni javor, ma otopit ću se od miline kao pahuljica na suncu!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 10:21

Vama mahonija-meni mimoza, još malo i sva će se rascvijetatiTongue

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 10:32

Stara, stara kruška, po kojoj sam pustila gliciniju koja je došla već do vrha,  procvjetala je prekrasnim bijelim cvijetićima!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 10:33

Japanska trešnja, koja još nije bila na Cif-u, otvara polako prekrasne cvijetove!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 10:34

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 10:40

Rascvijetane magnolije u nizu kraj kuće, još na slikici fali treća, ali da sam uhvatila i nju izgubila bi se ova na kraju staze!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 11:13

Moja 3 labuda, molim lijepo, ne gledajte baru jer nije nešto(korito oštećeno od kamenca, algi, ribanja itd ali ima 15 godina) dok je ne ispune lopoči, ali ja sam presretna kaj uopšte drži vodu jer dok sam je napunila otišlo mi je pedalj vode iako mm veli da su pčele i vrapci popili!!!

A sada ne vrti crv da napravim jednu lijepu, prelijepu baricu, po mojoj željici iako još neznam kako bi trebala izgledati, ali znam da bi trebala biti od trajnog materijala, beton, kamen, sa slapićima da se voda prelijeva, sa malim vodoskokom koji je spremljen u garaži od kada je mm presjekao kabel pumpice,  uz obavezne, crvene ribice!!  Eto, još da i tu željicu ostvarim, ali korak po korak, nesmijem odmah sve reči mm!!  Prvo ga moram zagrijati na radnu temperaturuWink!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,594 sekundi.