Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 177178179180181 251> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE
Ja bi najrađe preselila jednu veliku od Otok, čak sam joj htjela poslati i City expres, dobro da me je jedna dobra duša na vrijeme stopirala, dobro da sam odustala jer sam ja zamislila da naša Otok ima 40 godina i da može kopat kao ja!! Ali imat ću i ja jednom veliku cikasicu, jel da Otok da će i moja narasti za 20 godina!!! ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Pa nisam baš toliko starija od tebe i još mogu kopati. A zato što sam starija imam veće cikasice nego ti ![]() ![]() A ti si nešto pobrkala, pitaš me je li one nevjestin šlajer, nemam pojma, ja ti to nisam poslala. Cikasicu stavi van, nemam pojma što si joj radila kad ti je već tako požutila. Na sunce s njom, sad treba pričekati da baci nove listove |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Labudanko - ljepotanko!! Baš sam sretna da te tako razveselio ( a da naše cure i dečki shvate o čemu mi tajanstveno pričamo - jedan se običan panj iz mog vrta pretvorio u crnog labuda u Freelandinom vrtu! Sve je počelo kao mala šala kod mene prošli tjedan kada smo šetale voćnjakom di još imam panjeve i trčke od stare kruške koju smo nedavno srušili.. Tada je Free ugledala taj jedan dio debla koji je bio malo poseban izgledom, ja sam joj ga ponudila, Kaktusek rekla da joj gaa bude prevezla autom i Free ga iz zezancije uzela. Smijale smo se sve tri kako si sada Free vozi doma "trčka" - a vidite kako se on prometnuo u labuda u njenom divnom vrtiću)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga pa ti si se naradila ali zato ti je vrt kao bombončić! Imaš cvijeća i bilja kao u priči! Predivno!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Taman sam ušetala u nezgodno vrijeme pa sam se vratila da bih mogla sve slike vidjeti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
koralj je stvarno porasto, presadi ga odma, na sunce sa njim i dosta vode, pinciraj mu vrhove kad počne izbacivati debele grane i prihranjuj ga, biti će ti lijep!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Mnogo toga je rascvjetano kod tebe Free. Mislim da će inspekcija biti zadovoljna. Vidim kojim redoslijedom si stavljala stvari na terasu: stol pa obavezna pepeljara...a onda ostalo... ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Očeš reći da će druga biti upola manja???? ![]() ![]() Tija, dok sam bila mala na Cif-u, morala sam brzo preći 500 postova da mogu uči tamo gdje mali nisu mogli, a sada mi je to ostalo, pa dok se ne izliječim od toga...... sličice idu ovako!!! A tako mi je i lakše, jer kad želim nekoga pitati za neku biljčicu u njegovom vrtu, moram odbrojati do npr. 22.sličice na stranici toj i toj , pa dok to prebrojim, ja zaboravim kaj sam htjela pitati i još za koju biljčicu pitam!! A sada me možda već i netko izbaci s kompom i stolicom van!!! Smrdim na tom stolcu od tko zna koliko sati, a kaj morem kad je vani tako ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Van na sunce,pitaj Otok pa će ti ona reči,moje su vani obe,glavno da nema mraza,grana se izdužila jer je rasla unutra,vidjet ćeš u ljeti kad ti druga počne tjerati.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kak da stavim tvoju cikasicu van, pa vani je i meni zima, nedam je još van!!!! Kak znaš da mu je grana preduga, pa ja i želim da budu duuugggggeeee i vellliiikkkeee, ako treba cijeli zimski vrt je samo njen !! Ja bi najrađe preselila jednu veliku od Otok, čak sam joj htjela poslati i City expres, dobro da me je jedna dobra duša na vrijeme stopirala, dobro da sam odustala jer sam ja zamislila da naša Otok ima 40 godina i da može kopat kao ja!! Ali imat ću i ja jednom veliku cikasicu, jel da Otok da će i moja narasti za 20 godina!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Antonija, lipa moja, drago mi je da si se malo odmorila u "kaffe Karolina", vidiš koliko sam se vezala uz Riječku Karolinu da sam je preselila i kod sebe, iako kada sam ja bila redovit gost Karoline, za vas nisam ni znala, što mi je sada neizrecivo krivo!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Tvoja ljepotička kod mene baš divlja, vidi što širi svoje nježne grančice, treba joj sve više prostora a joj svako malo opet dajem sve više mjesta, sve joj jako paše, put u kutiji je očito zaboravila, ima grana koje su porasle i 10 cm od kada je stigla, a sada je čeka i velika posebna tegla da se lijepo može raširiti kao princeza!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uh,kako je ovo bila duga šetnja,ma nije mi žao,al doći ću uskoro u kontrolu
da vidim da nisi sličajno susjedine cvječke poslikala.
![]() ZA cikasicu ne brini,ako i požute listovi uskoro će novi potjerati,a onoga od mene stavi van na sunce,preduga mu je grana.
A jel dobar Anaidin labud
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
I ja bila na caffe i odmorila noge ali i dušu........daj reci, nije ti lakše a i brže kad fotke stavljaš u jedan post?
|
|
![]() |
|
Samo mala slatka ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
baš san lijepo odahnula u "kaffe Karolina", od šetnje po tvom vrtu! baš san se nauživala ljepote! šta je u srijedu neko druženje vas međimurki!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Otok, jel ovo nevjestin šlajer?? ![]() Uploaded with ImageShack.us I zašto mi, molim te reci, žute listovi na tvojoj cikasici, kaj da radim??? ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo
|
![]() |
|
Orhideja dendrobium, za koju sam mislila da svaka grana cvate samo jednom, na već odcvijetanoj grani tjera pup, daj če biti keiki ili cvijetna grana, pokazat će vrijeme!! Pa ako bude potrebno, izvinut ću se jednoj godpođi!!!
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida jesi li našla svog crnog labuda??? Al uživo ljepše izgleda, da znaš, pa se ti onda sada smij, a i mali kaktus!!!
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 177178179180181 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |