Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 12:12
Sunčane slike, uvijek im se radujem! Proljeće je prelijepo kod tebe.

p.s. vidim da su se bijeli i crni labud zagledali.. Još bu to i ljubavna priča!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 12:31

Mira, radim stalno, ali od tog rada se ne umaram, nego me puni energijom a vi mi dajete poticaj svojim pohvalama, i tjerate me da sve bude savršeno, iako sam se trudila i ovih 30 godina, sada mi je to postalo posebno zadovoljstvo jer ga mogu podijeliti sa vamasmile78

Otok, nisam mislila da si neznam koliko stara, za mene si djevojčica kao i ja, ali za ostvarit ponekad moje ideje treba i zrno ludosti koje je kod mene uvijek prisutno ali se uvijek nađe netko dobar da me spusti na zemlju!!!
        Nadam se da nisam ubila tvoju cikasicu, pa stalno sam joj pružala puno sunce, sa ruselijom je na sunčanom mjestu, stalno sam oko nje, a ovo žutilo me ubilo u pojam!!
         Nevjestin šlajer je Hortin, ako opet nisam pobrkala, onaj švabo što mi skriva stvari po kući mi ponekad zbrka misli!!

Nataly, pepeljara je stalna postava performansa na stoliću jer ubije me u pojam kad mi netko među cvijeće baci opušak, iako pušim i ja barem ga ubodem pod zemlju ako nisam u prilici baciti ga u pepeljaru!!!

Moon, drago mi je kaj si se vratila pogledati sve sličice, a ja se izvinjavam svima kojima nisam bila u vrtu jako, jako dugo, nadoknadit ću ja to, samo da pokušam riješiti ove goruće probleme u vrtu, povrtnjaku, ružičnjaku, kući, uuhhh, nevidim ni kraj, a moram još i presaditi u teglice sve posijane biljčice!!!  Za sada u znak žaljenja za nedostatkom vremena šaljem svima sunčani i vjetroviti pozdrav, smile78!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 02:42
Free preljepo je proljeće u tvom vrtu....Magnolija je  smile227
sutra je novi dan
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 08:34
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Kao da šetam u prelijepom parku, prekrasno! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 09:45
Prvo sam htjela napisati kako bih rado posjedila i popila kavu naterasi "Karolina"Big%20smile. Onda sam krenula dalje.... i....smile39Naravski Misty je ponovila sliku koja je i meni zapela za oko. Dakle, vrt je prepredivan. Ja stalno govorim da treba stavljati i panoramske slike, jer se na njima vidi sva ljepota....ClapClapClap 
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 14:13

,Jagoda, dal je imaš, imam jednu skrivenu mladicu, visine 1,5m , pa možda doskita do tebe!!

Sad idem van u inspekciju Natalynih monarda, nešto mi vrag neda mira, možda se jako iznenadim!!!!

E, sada će biti još krasnijih slikica, Baka, ja ispekla zanat fotkanja, doduše mobačom, ali slikice su mi prekrasne, pogotovo ove panoramske!!!  Glavno da su se boje vratile u moj vrt!!!

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 14:22
evo napokon da se prosetam tvojim vrtom,divna setnja,uzivala sam ,vidim da nemas puno vremena,da radis u vrtu,i ja sam preterala ovih dana
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 14:47
Vidiš kaj ti nosim,molim lijepo crveni tepih sa zlatnim rubom

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 16:46

Uploaded with ImageShack.us

Mali kaktus i Otok, nije ovo vrijedno smile156meni je do smile220!!!!
Ako je meni zima, kako je tek njima!!  Ali, ONE SU VANI po vašem naređenju!!!  Ja za posljedice ne garantiram!!  Ali ako odu, garantirano sam vam na vratima!!! 

Šalim se, nadam se da uspješno moje cikasice prebroditi ovo glupo vjetrovito i hirovito vrijeme!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 16:49

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 16:49
sve je prelijepo kao i bazenčić mogu zamisliti kad procvjetaju popoči biće kao iz bajke, a tu su i labudići da upotpune ambijent.smile93
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 16:50

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 16:51

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 16:52

Da je danas bilo imalo sunca ova slikica bi sva blještala, ali nadam se da sam vam dočarala koliko će tu trešanja, crvenih i slasnih biti!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 16:54

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 16:55

A ova šuma Striborova su moje-vaše napelcane ruže!!!  Sama mladost!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 16:56

A nači će se i jagoda za ledeni vjetar!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 16:57

A tulipanovac je prekrasno olistao!!!  Možda čak i procvijeta ovo ljeto!!Wink

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 16:58

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2011 u 16:59

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,984 sekundi.