Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 245> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vjerojatno se ponavljam, ali predivno je prošetati tvojim vrtom, uvijek nešto posebno. Sve buja, tulipančeki, prekrasna kruškica.....ma što reći....opuštajuće, odmah mi je toplije. Pregradica mi je baš jako lijepa. Prelijepo mjesto za odmor duše
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Bila si jučer u Crikvenici??????? A svratiti u Lič na kavu nisi htjela, ha? ![]() Jučer smo baš imali veliku feštu: od šahovskog turnira, boćarskog turnira, jeo se fažol, uvečer je bila priredba na kojoj su nastupali neki zborovi i tamburaški sastav.... A bilo je i puno finih kolača...... Doduše ovih dana sam prebukirana obavezama ali stigle bi popiti kavu i pokazala bih ti Etnografsku zbirku.. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
svi tako kažemo ali isto nađemo mu mjesto
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
I ja sam se zapanjila kako je zahladilo! A što se tiče cvijeća u bunkeru, mislim da se to događa svima, čak i kad više nemamo gdje s njim!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako me ti lijepo znaš nasmijati......ništa više ne trebam,stvarno ne znaš računati........a,svi mi tako računamo....
![]() ![]() ![]() I kod mene vani smrznuto,piše +1,a na autu led
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Djevojčice moje mile, hvala na posjeti! Zaista imam nekoliko tih posebnih tulipančeka, i meni su krasni.. Potražit ću u jesen više lukovica tulipana, nekako ih premalo imam u vrtu, čini mi se. Kod mene ima novosti (probat ću sliknuti danas) u vidu kamelije i rododendrona koji cvatu. Ali sam se jutros u 5h nemalo iznenadila - kad sam kretala na posao, temperatura kod mene je bila samo +1 celzijevac!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opet sam malo šetala po tvom vrtu... Divno je , svakom danom sve ljepše!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Divno kao i uvijek
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Preslatko!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Prekrasan pogled na tvoj vrt, jedva čekam da se rascvjeta u punom sjaju, zaista je uživanje posjetiti tako divan vrt
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Kao i uvijek prekrasno i uredno.Sviđa mi se kako si uokvirila biljke sa ivičnjacima.Baš sa ukusom.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepe proljetne slikice!
i ja san kao i kaktusić za žuti tulipan pomislila da je ruža. rijetko viđam duple tulipane!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Da ne misliš da te ne posječujem,ja sam redovno tu,za onaj žuti tulipan sam prvo pomislila da je ruže toliko je lijep
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Free, MMa sam već nahvalila - i rekla mu da čak imam ponude i za "iznajmljivanje" pa si je sav važan ovaj vikend
![]() Vilmač - tako je, samo malo sunčeve topline, proljetne vedrine i ljudske dobrote - i čovjeku je dosta za sreću!
Hoya - baš sam neki dan u društvu rekla kako obožavam gužvu, razbarušenost i nered u vrtiću, tj. u vrtnim otočićima i poluotočićima! U kući sam sasvim drukčija - minimalistička i jako pedantna.. Dvije krajnosti
![]() Misty - taj nam je kutak jako brzo narastao, baš smo nedavno zaključili MM i ja da ćemo morati jedan od ova dva grma nekud preseliti jer im je gužva a tek su 3 godine tu!! Na jesen ćemo nekako preseljenje izvesti..
Baka - uvijek se razveselim kad ugledam tvoj dolazak u moj vrt! Hvala na lijepim riječima i podstreku!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Teško je naći riječi za ovo vaše predivno uređenje vrta. "Kutak" za uživanje. I vrt i kuća i terasa.... prekrasno ste sredili....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovo moram izdvojiti, odmjereno, profinjeno, ma savršeno!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Pohvala za proljetnu slikicu krasnih i posebnih tulipančeka!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vrt ti naočigled buja. Još samo koji dan i neće se vidjeti ni trunčica tla. Ma - predivno!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |