Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 189190191192193 226> |
Korisnik | ||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Konačno nakon zime došlo proljeće, bravo draga, sada slijede ostali kaktusi. Ovaj je prekrasan.
Kod nas: "Behara više nema, ruže su procvjetale"
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Raskošno proljetno šarenilo, ali kaktusić me oborio s nogu, tj. stolice |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() Moj vrt u slikama ali u cvijetu proljeća biće kaktusića još ih obrađujem..... samo je još malo pohladno kod mene pa mi lale slabo cvijetaju ali cvjetaće moraju.... ![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
Hehe meni ne fale tvoji bodljikavci, slobodno ih drži i dalje skrivene!
![]() ![]() Uuuups upala sam ti u stavljanje slika, soryyy
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Lijepo Niho,lijepo,samo tako nastavi,a i malo bodljikavce slikni
![]() |
||
![]() |
||
|
||
|
||
![]() |
||
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
|
sve mi je super, a posebno su mi lijepe bijele narcise.
![]() |
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
ehej evo da zirnem kod tebe
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Ova bi se hosta mogla jednostavno preseliti u moje dvorište, ajd donesi ne i molim lijepo neću picmoljak!
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
šta kažeš da ti slabo cvijeta, a šta je ovo šta si nam pokazala, prelijepo ti je! hosta je za deset!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
predivno cvijeće imaš, kako je brzo rascvjetano nakon duge zime
![]() a ja imam više vrsta šeboja zahvaljujući tvom sjemenju ![]() ma moram opet podsjetiti kako si nam poslala puno sjemenja po Lantani kad je ono bila kod tebe u Bihaću, prošle godine, nije to spominjanje lanjskog snijega, jer se vide posljedice još sada ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Prekrasno, a hosta je divna
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
Prlijepo niho !
![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 189190191192193 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |