Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 78> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrt ti se lijepo razbujao,volim vidjeti tvoje trajnice,posebno su mi lijepe
![]() Ti nisi još u najboljim godinama,to sam ja,ti moraš još malo čekati,al se nemoj žuriti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Niho hvala na posjeti.......Dijana i moje (mada ja za sebe volim reči da sam u najboljim godinama i tako već godinama) .....prolistaj po temi ima ih još takvih sličnih.....
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Lijepo, lijepo, pa još i pjesma moje mladosti...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Evo svježih fotki moga vrteka.....sve se razbujalo sve raste ko gljivice poslije kiše....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a kad sam bila kod mog Vokia dobila sam sadnice jagoda i kupina i kako ja nemam mjesto za njih u zemlji zasađene su u tegle, a u teglicama broj 16 pokraj su posađeni moji safiri odnosno Amarilisi
![]() kad sam bila u Zemunu bila sam na terasi gdje je "hodočastio" Bajaga, pa....
Plavi safir
Kuda si pošla sa tim tamnim očima
i čije ime ti na usni počiva kazi mi ko ti gužva postelju i ko ima zlatne ključeve od tvojih tajnih odaja Daj da te pratim gde god da si krenula sretan je onaj s' kim si noći delila Daj da te pratim i da budem sena da ne budeš usamljena kad po vodi budeš hodala Hajde, plavi moj safiru hajde, čežnjo i nemiru hajde, dodji i ostani tu Duvaju promaje kroz vrata naroda tuda smo prošli mi još davno nekada kaži mi ko ti gužva postelju i ko ima zlatne ključeve od tvojih tajnih odaja http://www.youtube.com/watch?v=i91gCvY2koU |
|
![]() |
|
Hvala ti Gioiaa na svemu!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sta reci za ove divne fotografije i ovaj divan vrt,sem
![]() |
|
![]() |
|
Gle pa ja goste imala, a ja se skićem po "belom svetu"......je Zvrk to ti je phlohić mali niski puzavi, nabavila sam ga ove godine.
Hvala na posjeti, drugi put se najavite da budem domeka.
....ej dugo niste dobili pjesmicu....
Gje Dunav ljubi nebo, Josipa Lisac
Prica i san pod jastucima
Vino i dim u poljupcima I miris ljesnjaka Nebo plave boje indiga I ti i ja Cini mi se da Da sam sve to sanjala Pokazi mi gdje Dunav ljubi nebo O zasto smo sada toliko daleko Probudi me, ja mrzim ove noci Pozeli me i sa andjelima dodji Umotaj me i sakri me od svega Zadrzi sjecanja Zastiti me i opet nesto slazi http://www.youtube.com/watch?v=iJAm7t7Geb8 |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
lijepo Tija, a micek je super isto!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Divno proljece u tvom vrtu
![]() Da li je onaj cvijet na drugoj slici phlox (rozo bijeli, delikatan cvijet)? |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Krasne slike prekrasnih tulipana i ostalog cvijeća!
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Hvala svima na lijepim riječima......
Perla daj dođi i zapravo! Onda ti dam olovku i papir i piši o mom vrtu koliko god hoćeš, u zamjenu dajem klopu i kavu. Preslatko napisano i već kopirano!
Rekoh da vam malčice pokažem vrtek prije nego odem .... da me ne zaboravite
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Bila. Sjedila na ''poklopcu''.Hvatala zrake sunca kroz latice tulipana. Gledala svojim i vašim očima. Biserni niz bijelih srdašca i koćoperne kockavice, plodna voćka i dominantna trava kao suha u sredini gredice.
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prelijepo
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Sve lijepo, al i macan što se šulja!!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
mikica2 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 30 |
Slike su prekrasne,jako lijep vrt!
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo proljetno cvijeće i još ljepše slike,a vidjela sam ti i mačka.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ha, jesam odmah uletila u tvoje proljeće!
Pa vrtek ti je prekrasan, ovako rascvjetan.... A još slike "prva liga"...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je moje proljeće......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tako lijepa, Damir Urban
Mislim da ludim
Krecem se prebrzo Jednostavno, Ne mogu stati Htio bih reci Ali vec sam daleko... Malo parfema Ceste pod noge Tako, dok stojim, putujem U zadnjem dzepu broj Telefona,jednom ga mozda Okrenem Postoji li negdje kirurg, Cije su ruke carobne Da tako rastegne moje tijelo da kada odem,ostanem... Kisno jutro,miris hotela, Tako lijepa u praznom krevetu Sve sto dajem Suze i saputanja Tesko da mogu vise ja... ...Ono nedostizno nesto... ...Ono prelijepo... ...Ono najdalje... ...ja sam val sto se krece od tocke A do tocke B. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |